Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(busycat @ 2016 10 18, 10:43)
kas dar?

Na, aš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 18, 06:41)
console.gif Vaje, vargšas mažulis... verysad.gif
O kodėl ir iš tikrųjų jums nepasilikus abiejų? Ar vienas katinas, ar du - techniškai nedidelis skirtumas. Abiems užteks tos pačios draskyklės, to paties tualeto, išvažiuojant jei reikės prašyti, kad kas ateitų pašerti, irgi jokio skirtumo, vieną ar du. Tik maisto ir kraiko daugiau išeis. g.gif
Na, man asmeniškai vienos katės mažai. Ir mano argumentas viskam besipriešinančiam vyrui: antra katė beveik nieko nekeičia. Vargo tiek pat, o glostomojo paviršiaus dvigubai daugiau. O ir katėms smagiau kompanijoje. smile.gif
4 vaikai,retriveris,dvi katės ir jokio automobilio.Jau dabar problema į sodą su šuniu važinėt,o kai prisidės uodegėlės...
Atsakyti
Taip:

Brukne
Colomba,
As
Sponkiukas
Magnuna?
Vilkra
Ruste
Daredi
Lapyna
Diinka?

kas dar?
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 10 18, 09:42)
atsimenu tave iš daugiavaikių smile.gif beje buvom herojėmis viename straipsnyje apie vystyklus smile.gif
O kodėl aš neatsimenu? hmm.gif
Atsakyti

QUOTE(busycat @ 2016 10 18, 11:56)
Taip:

Brukne
Colomba,
As
Sponkiukas
Magnuna?
Vilkra
Ruste
Daredi
Lapyna
Diinka?

kas dar?

juk rašiau, kad bandysiu kurį nors iš 8-nių savų prastumt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 10 18, 08:11)
Germine, o aš manau, kad tokioje siuatcijoje galima rasti bent du privalumus  rolleyes.gif  pirmiausiai labai gera proga pasikalbėti su vaiku (-ais) apie tai, kaip reikia/galima padėti nuskriaustiems ir kaip gerai pasilikti ir mylėti tą, kurį gamta/gyvenimas nuskriaudė... p antriausiai eee, jau užmiršau, bet iš esmės,tai juk nėra klausimas mirt-gyvent, o su visu kitu ne taip ir sunku susitvarkyti  4u.gif 

Jis serga depresija,labai jautrus.Stengiuosi pasaugot,kiek jėgos leidžia.
Ai,bus matyt.Šiandien ir man jau ne taip baisu-RK po truputį primina kojytę.Tik apie akį paaiškinkit.Prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2016 10 18, 12:00)
O kodėl aš neatsimenu? hmm.gif

gal trumpai pasirodžiau ir prapuoliau?
keliose temose net viršelio sąrašuose buvau, bet paskui nebespėjau su plepalais, o ir temų daug tada buvo, kur dalyvaudavau...

Tave tai prisimenu tongue.gif

Bet gal daugiau iš kitų temų, ne iš daugiavaikių....

Matau, matau...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 18 spalio 2016 - 11:10
Germine, o kas su akim negerai? kažkaip praleidau
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 10 18, 11:42)
Ir aš noriu, turiu gerų foto, kur straipsniui buvo darytos. Jas, kaži galima naudoti? čia juk ne masinei prekybai  ax.gif

tokia pvz

Labai graži trio foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 18, 06:12)
Nebemiegu 4u.gif
O gal bus įmanoma palenkti PZ, į tau reikalingą pusę?Nes reikalas tikrai opus unsure.gif
Erode, o nuotoliniu būdu testo nedarai? hmm.gif Nes man iš rajono važinėti, tai gana sudėtinga būtų, greičiau beviltiška.Va ir dabar, ietoj to, kad pradėčiau  user posted image lankyti, savaitei užsidarau darbe  unsure.gif

Nia, bet kai būtai Vilniuj, lauksiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 10 18, 10:14)
Nuo admino nepasikavosi biggrin.gif
Tai paaiškink man,kodėl SM stringa ir cituot neleidžia? bigsmile.gif Prieš kelis metus buvo šnekama apie nario mokestį,už kurį būtų atnaujinama programa.Bet tilo ir nutilo.Aš ne prieš.Jaučiu sentimentus ax.gif
QUOTE(diinka @ 2016 10 18, 11:18)
Germine, o kas su akim negerai? kažkaip praleidau
Ji kaip stiklinė,be vyzdžio sad.gif
Turi skype?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 18 spalio 2016 - 12:29
Tai dirbat visos, plušat? hmm.gif smile.gif

Kažkas tikrina daržovių kokybę... Ar šviežios ir tinka pietums...
user posted image

user posted image

Kitas tuo metu perpietukų miega, saulės voniomis mėgaujasi...
user posted image
Atsakyti