Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(Erendira @ 2016 10 18, 13:08)
Supratau  4u.gif  (o depresija diagnozuota? su medikamentais?) Kojytė, mažiukui, greičiausiai greit pagis, o dėl akelės - nesusidūriau.... Bet va, Šponkiukas sėkmingai padovanojo vienakytę Špygalą (ta akytės dėl rinotracheito neteko)... nėra taip, kad "netobulas" gyvūnėlis yra visiškai be ateities  mirksiukas.gif  biggrin.gif
Taip,diagnozuota...
Norėjau vienaakio katinėlio iš Pifo,bet nepatiko jų anketa.Negalvoju,kad dėl menko defekto be ateities.
Atsakyti
Tau reik, tu ir pozuok, o aš miegu
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2016 10 18, 14:04)

Aš nedalyvausiu, nemoku fotkint ir neturiu kuo. biggrin.gif

O gaila, nes pas tavy tiek pukuotų grožių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 10 18, 15:10)
O gaila, nes pas tavy tiek pukuotų grožių  bigsmile.gif

Bet kad nu negražiai man gaunas, telefono foto šlykščios, o technikos neturu.
Atsakyti

Taip:

Brukne
Colomba,
As
Sponkiukas
Magnuna?
Vilkra
Ruste
Daredi
Lapyna
Diinka
Vetra
Zundyte
Erendira
Gielux

kas dar?

Atsakyti
Germine, visi seniai žino - kraustomės į naują forumo platformą, todėl stringam jau pusmetį laiko ir citavime, ir žinutėse. Buvo ir šypsenėlės pakeistos, bet po daugybinio narių protesto, sugrąžino senąsias.

Greit jau turėtų pasileisti nauja forumo versija (kurį laiką dar veiks ir senoji), ir viskas pasiderinti turėtų. Laukiam gi nesulaukiam 100 metų mes to atnaujinimo, bet kai labai nesutampa programiškai, tai daug sudėtingiau perkraustyti.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 10 18, 14:22)
Germine, visi seniai žino - kraustomės į naują forumo platformą, todėl stringam jau pusmetį laiko ir citavime, ir žinutėse. Buvo ir šypsenėlės pakeistos, bet po daugybinio narių protesto, sugrąžino senąsias.

Greit jau turėtų pasileisti nauja forumo versija (kurį laiką dar veiks ir senoji), ir viskas pasiderinti turėtų. Laukiam gi nesulaukiam 100 metų mes to atnaujinimo, bet kai labai nesutampa programiškai, tai daug sudėtingiau perkraustyti.

Aha, o dar zymos, kad laimejau konkursa (2 ar 3 vieta, jau nebepamenu) negavau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 18 spalio 2016 - 14:30
QUOTE(Colomba @ 2016 10 18, 10:08)
Busy, Šponkiuk dalyvausiu su kuriuo nors iš saviškių biggrin.gif

Viską skaitau, tik pastarosios dienos beprotiškos ir nekalbadieniai užpuolė biggrin.gif

Bet Rastė ir Tutis padarė nuostabią pažangą.
Abhab primink kiek jau laiko Rastė pas tave?

Labas mergaitės, nebespėju su Jūsų tempais.
Rastė pas mus...lygiai tris savaites jau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 18, 15:28)
Aha, o dar zymos, kad laimejau konkursa (2 ar 3 vieta, jau nebepamenu) negavau  biggrin.gif

Ir deja negausi, nes nebėra tokios funkcijos. Išjungė ir tiek. Dar kurį laiką pas mane ji buvo, bet nuo metų pradžios nebėra niekur verysad.gif

Jei naujoj versijoj bus - sudėliosiu visus apdovanojimus, nes dabar net nuotraukų pažiūrėti neduoda išvis.
Papildyta:
Busy, bet pirmą vietą tai turi prikabintą, tik foto neaktyvi, dėl to, kad konkursų išvis neatidaro.
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 18, 15:52)
Labas mergaitės, nebespėju su Jūsų tempais.
Rastė pas mus...lygiai tris savaites jau wub.gif

Aha, o po dar dviejų savaičių atsiras Makas. Ot bus linksma pas jus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 10 18, 15:57)
Aha, o po dar dviejų savaičių atsiras Makas. Ot bus linksma pas jus mirksiukas.gif

Makas po 3-6 dienų bus žaidyminis. Tai labai linksma bus.
Atsakyti
Norėjau merginos paklausti. Nežinau ar pas visas, bet pas mane virtuvėje Toris lipa visur... Su kuo jūs valot paviršius? Kokiais antibakteriniais valikliais, ar papraščiausiais? ax.gif . Nes būna atlieka gamtinius reikalus ir fit fit fit per stalviršius mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 10 18, 14:57)

Makas lygiai už dešimt dienų wub.gif beje, šiuo metu prasideda kastracijos operacija

Norėčiau mėginti ir aš (mes) ale nei gražiai fotografuoti moku, nei Raste pozuoja. apie lauką net minčių nėr ax.gif
Gal užaugsim kitais metais smile.gif
Atsakyti