Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(Rustė @ 2016 10 18, 14:56)
Ir deja negausi, nes nebėra tokios funkcijos. Išjungė ir tiek. Dar kurį laiką pas mane ji buvo, bet nuo metų pradžios nebėra niekur verysad.gif

Busy, bet pirmą vietą tai turi prikabintą, tik foto neaktyvi, dėl to, kad konkursų išvis neatidaro.

Jo ta pirma turiu, o antra jau nebegavau biggrin.gif bet neber tai neber 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bruknė* @ 2016 10 18, 15:00)
Norėjau merginos paklausti. Nežinau ar pas visas, bet pas mane virtuvėje Toris lipa visur... Su kuo jūs valot paviršius? Kokiais antibakteriniais valikliais, ar papraščiausiais?  ax.gif . Nes būna atlieka gamtinius reikalus ir fit fit fit per stalviršius  mad.gif

Radau kelis kartus Raste virtuvėje ant stalviršio, tai visada stengiuosi uždaryti virtuvės duris.

Tikėti labai noriu, kad Makas ir Tutis taps draugais ir žais. Tutis nori žaisti su Raste. Ir nors atstumas tarp jų mažėja, ji vis tiek šnypščia, letena mojuoja.. baimės ji jau nebejaučia, žino, kad tai jos namai. Nebetūno kampelyje. Bet šuns privengia.
Šįryt kaip žadintuvas. dar prieš 6..mau mau mau... na tai kaip miegoti, kai kAte miršta badu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 18, 16:08)
Radau kelis kartus  Raste virtuvėje ant stalviršio, tai visada stengiuosi uždaryti virtuvės duris.

Tikėti labai noriu, kad Makas ir Tutis taps draugais ir žais. Tutis nori žaisti su Raste. Ir nors atstumas tarp jų mažėja, ji vis tiek šnypščia, letena mojuoja.. baimės ji jau nebejaučia, žino, kad tai jos namai. Nebetūno kampelyje. Bet šuns privengia.
Šįryt kaip žadintuvas. dar prieš 6..mau mau mau... na tai kaip miegoti, kai kAte miršta badu doh.gif

Nesikelk, nes šokdins ir šokdins... Mano uodegos laukia, kol pakilsiu.
Klusniai, tik Kingas bliauna, bet aš nesikeliu.
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 18, 16:08)
Radau kelis kartus  Raste virtuvėje ant stalviršio, tai visada stengiuosi uždaryti virtuvės duris.

Pas mus nėra virtuvėj durų ax.gif
Manęs katės nekelia niekada smile.gif . Visada laukia kol pati atsibusiu, ar tai būtų 7, 8, 9 val. Bet jai mato kad akis pramerkiau, tai tupės palei galvą ir akių nenuleis įjungę motoriukus biggrin.gif
Atsakyti
Man gerai, manęs nežadina, bet jei atsibundi prieš žadintuvą ir vertiesi ant šono, atsimerkus pamatai kaip kuri nors iš kačių sėdi ant lentynėlės prie lovos ir į tave žiūri biggrin.gif Šiandien taip sėdėjo Bugi biggrin.gif tada beliko atsilenkti, ji prabėgo per pagalvę ir įsitaisė tarpe tarp manęs ir MB.
Beje, Bugi geriau jaučiasi, matosi, kad ji linksmesnė, yra noras žaisti. Vakar guli ant akvariumo ir prie šalia sėdinčios Hipės su letena kabinėjosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 18 spalio 2016 - 15:19
Gal ji miauksi, nes jai nuobodu uždarytai kambaryje? Šuo naktį tai miega kur nori. Katė žinoma su malonumu miegotų mūsų lovoje, šuo taip pat ax.gif Tai nakčiai durys vaikų kambariuose ir mūsų miegamajame uždaros. Tutis lieka didžiajame kambaryje vienas, o kate uždaryta kitame kambaryje, nes bijau kad "nesusibartų" naktį susitikę ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Seniai lankėmės... Tai pasirodysime,kaip paaugome...
Beje,tik savaitgalį sužinojau,kad mano vienas buvęs globotinukas neteko savo šeimininko... Bet,giminaičiai jau rado jam kitus namus,tai Princas iš Šiaulių persikėlė gyventi į Alytų... ax.gif
Na,o dabar parodau seniai žadėtus savo mažuosius globotinukus... rolleyes.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2016 10 18, 15:43)
Sveikos 4u.gif
Seniai lankėmės... Tai pasirodysime,kaip paaugome...
Kokio amžiaus?Nes maniškiai tik valgo ir miega.Buteliniai.Sauso nebando.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2016 10 18, 15:47)
Kokio amžiaus?Nes maniškiai tik valgo ir miega.Buteliniai.Sauso nebando.

Pirmadienį bus 2 mėn... wub.gif
Jau visi valgo kačiukų maistą, Piratuko jau nemaitinu ožkapieniu,tik vakarop visi gauna dar ožkapienio,nes jau dvi savaitės,kaip auga be mamos katės...
Tik labai lėtai auga jie man. Dvi labai mažos kačiukės,dvi didesnės ir Piratukas burbuliukas... smile.gif
Beje,sausą maistuką nevisi noriai ėda... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra29: 18 spalio 2016 - 16:18

Viršuje forumo nauja versija atsirado. bandykite jungtis :)

Atsakyti

Nelabai patinka tokia versija... :unsure: 

Perdaug viskas kitaip... :hmm: 

Atsakyti
<p>O kaip sugrįžti į seną versiją? Pabandžiau naują ir nerandu, kaip persijungt į seną. Ar čia jau amen, reiks naują naudot? Ruste, a? </p>

Jau radau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Smilga*: 18 spalio 2016 - 16:36