Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Dar biški pabandysiu kitaip padėliot, mažu pavyks. Nemėgstu nuleisti rankų. Užsispyrimo turiu, ale reiks man jūsų konsultacijų. 

Šponkiuk, bandysiu jau kitą kart, dabar laiko nebeliko. Bet panašu, kad per radikal jokie būdai neveikia. Kur tas nuotraukų knopkiukas? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 19 spalio 2016 - 11:30

Aist, aš kadangi keliu per postimg.org, tai ten labai patogu, pasirenku tiesioginę nuorodą ir nebūna jokių ten papildomų url nuorodų, tai man visai jokių problemų su foto įkėlimu. (nuorodą įkeliu paspaudusi ant nuotrauka ikonėlę) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 19 spalio 2016 - 11:30

Jeeetau duok man audio, plyzzz bigsmile.gifPrisiminsiu tave geru zodziu, lasisa atsiusiu

Aist, o per "nuotraukos" knopkiuką bandei? nes aš nenoriu, kad eitu į pogrindį (nevilties snukelis)

žiū, kokias punčiakas duoda kiniečiai (žvengas)  https://www.aliexpre...addresstype=600

Beje, kodėl linkas neaktyvus? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 19 spalio 2016 - 11:28

Erendira, kol kas jokios nuorodos neveikia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 19 spalio 2016 - 11:35

Ne, nu negaliu eit darban šito dalyko neišsprendus, sprogsiu... bandau per kitur: [url="https://s4.postimg.org/4i8opnzkd/IMG_4948.jpg"]https://s4.postimg.org/4i8opnzkd/IMG_4948.jpg[/url]

Šponkiuk, help!!! Postimg tiesioginė nuoroda irgi neįsideda čia ( trenkiu sau per veidą, trenkiu durim, einu iš čia, grįžtu į realų gyvenimą, skiriuosi su sm!!! ).   :aggressive:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 19 spalio 2016 - 11:37

Iš kažkur atsirado Busy posto citata, kurios neturėjo būti... paskui išvis nebeleido taisyti, aiškino, kad neleidžiamas nuotraukos, kurios aš nedėjau, plėtinys (išsprogtakis veidelis)

Aist, matai, čia ne tu nemoki, čia sistema kolei kas neleidžia (balions)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 19 spalio 2016 - 11:35

Nuotraukos knopkiukas veikia, jeigu ką. (mirkt)

Tik spėkit, iš kelinto karto aš jį radau...

IMG_4948.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 19 spalio 2016 - 11:40

Jei per savaitę nepasitaisys, išeisiu su visa Ainu ir Čija ir negrįšiu!!! ( čia toks žiauriai baisus grasinimas) Esu pikta kaip Ainu pas veterinarą!!! 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 19 spalio 2016 - 12:07

IMG_4944.jpg

Atsakyti

:huh2:  Nu panašu, kad ir aš radau tą suš...ą knopkiuką. Gal ir neišeisiu dar.  

Atsakyti
Vilkra nebijojai prileisti lapės prie "mini riebios lapės" ?
Aš net nedrystu jungtis tos naujos versijos biggrin.gif Ale tie tekstai kvadratukuose mutina nes toks jausmas kad jus kalbatės patys su savimi biggrin.gif Kol sugeneruoju kam jūs ką čia cituojat biggrin.gif
Labai gražūs uzbonėliai ant kolonėlių pas Šponkiuką biggrin.gif
Atsakyti

Šypsenėlės veikia naudojant greito atsakymo langą, kitame tvarkomos šiuo metu.

lango šone yra varnelės, kurias galima nuimti, kad nerodytų parašo, būdavo apačioje toks pats pasirinkimas, tik įjungti parašą.

Atsakyti