Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(Erendira @ 2016 10 19, 10:42)
<p>O žinot, kas man laaabai naujoje versijoje (manau tai laikina, bet verta pasidžiaugti) patinka? nėra iššokančių ir užknisančių reklamų (liuks)

<strong>Busy</strong>, tikiuosi, nepasigailėsi (mirkt), įspėju, apimtis didelė (kas man patinka). Galima ir audio klausyti, pačios autorės įskaityta, su smagiais Odesos akcentais ir pan. (galiu duoti savo disko nuorodą kur sudėjau audio knygas) - kur geltonas tekstas? (piktas plaktukas)</p>

Jeeetau duok man audio, plyzzz bigsmile.gif Prisiminsiu tave geru zodziu, lasisa atsiusiu
Atsakyti
Oi to Pupita višai kaip aš! wub.gif Duočiau ir aš tam Oliui i padalkaš tongue.gif

user posted image

Lapyna koks pazystamas jausmas wub.gif smile.gif Su maziukais jau taip buna biggrin.gif
Atsakyti

ir be lašisos galima (moju ranka)  einu ieškoti AŽ naujoj versijoj (hihihi)

Lapyna, oi, koks kreatyvus grindų dekoravimas (balions) Tytė dulkių siurblio nebijo?

Pas mane nuolat vyksta katinų mokymasis: mažiukai paprastai siurblio ar šluotos nebijo. Bet kiek pagyvenę pas mus ima bijoti, nes Runcius pats pirmas siurblį pamatęs pasikaišo kelnikes ir lekia slėptis (žvengas)

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 19, 10:41)
Lapynai: kolonėlių karalių turiu ir aš biggrin.gif

Uoj, konkurencija kokia nu (vartau akis)
Atsakyti

o čia kiekvieną kartą reikia ieškoti temos iš naujo?

Prie kiekvienos temos kampe viršuje iš apačioje (kairėje) yra širdutė, paspaudi ant jos, bus pasirinkimas sekti temą, aš ten pasirinkau atsiųsti pranešimą kai nepasijungus (kiti ištisi eis, nes temoje mes daug rašom).

Tada rasti sekamas temas galima paspaudus ant savo profilio kampe ir pasirinkus mano sekamas turinys. Bet yra ir forumo pradžioje viršuje toks pasirinkimas "Naujausi" ir "Sekami". tie sekami favoritų atitikmuo yra.

Atsakyti

Yra dar ir kolonėlių sargas:

Bugi.jpg

Atsakyti
Oho kokie kolonėlių karaliai bigsmile.gif
Atsakyti

ir žinoma globojami katinėliai mėgo kolonėles:

DSC_0119.jpg

Atsakyti

DSC_1220.jpg

Atsakyti

Šponkiaus kolonėlių uzurpatoriai (širdelė) Ypač paskutinioji porelė (liuks)

Atsakyti
Pasigavau Lapę ir pabandžiau pafotografuoti. na , turiu pasakyti- Trišė- geresnė pozuotoja. Todėl ištraukiau dar vieną senai berodytą padariuką :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti

Lape, ką ten šnabždi?       :rolleyes:

Kolonėlių gyventojai        :super:

Kodėl šypsniukų nerodo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 19 spalio 2016 - 10:52