Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Užjaučiu dėl ryžiuko....

bet man šypsniukų vis tiek nerodo 

Atsakyti

Šias knygas būtų įdomu paskaityt 4u.gif
Įlindau atsakyt į naują versiją blink.gifslaptažodis atsakant??? nu dar mano metų paklauskit ir kilogramų blink.gifseuvbas

oi, aš tai į AŽ nusiunčiau nuorodą su audio knygomis. Bet kur nurodžiau toliau galima rasti ir elektroninių. 

su tuo slaptažodžiu keistai, dabar nerašai ir nereikalauja

Atsakyti
Germine, vaje kaip gaila mažylio 4u.gif unsure.gif O kaip antrasis laikosi?
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 10 19, 15:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gielux" data-cid="71136828" data-time="1476879945"><div><p>Šias knygas būtų įdomu paskaityt user posted image
Įlindau atsakyt į naują versiją user posted imageslaptažodis atsakant??? nu dar mano metų paklauskit ir kilogramų user posted imageseuvbas</p></div></blockquote><p>oi, aš tai į AŽ nusiunčiau nuorodą su audio knygomis. Bet kur nurodžiau toliau galima rasti ir elektroninių. </p><p>su tuo slaptažodžiu keistai, dabar nerašai ir nereikalauja</p><p></p>

AČIŪ, geriau audioknygos, bo skaitovė ašen lėta, o čia ausinukus šnai ir klausaisi vyro..rimtu veidu cool.gif cool.gif
Atsakyti
Niekas nesigavo...nugrybavau visai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 19 spalio 2016 - 15:28

Germine, labai labai gaila mažučio, apkabinu :(

------------

Visus jūsų nusiskundimus dėl naujos versijos teisiai transportuoju kompiuteristui. Jis viską ten fiksuoja, ir sako dirba jie parom, kad tik visas nesąmones ištaisytų.

Atsakyti

Dar va pasakė kur rasti paskutines neskaitytas žinutes. Per profilį jei einat į "sekamas turinys". prie temos yra rodyklė. Ją paspaudus išsiskleidžia info kas užvedė temą, kas parašė paskutinę žinutę ir kiek yra nepaskaitytų žinučių, ir nuoroda į jas. Bet sakė padarys, kad mestų tiesiogiai :)

Atsakyti

Ruste, o negalima būtų padaryti, kad blokas Šiuo metu diskutuojame išsijungtų paspaudus. Su lėtesniu netu stabdo ji viską.

Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 10 19, 14:42)
Germine, vaje kaip gaila mažylio 4u.gif  unsure.gif  O kaip antrasis laikosi?
Mikutis piaupsi aplink ir su šune draugauja.Šunė irgi liūdna...Grįžo mergaitės,rauda...
Atsakyti
Vajei kaip ne prie dūšios nauja versija man.. aš kol kas lieku senoje..gal savaitgalī daugiau laiko turėdama pasinagrinėsiu 4u.gif
Rudenėjanti Rastė
user posted image
Atsakyti
Оi Raste kokia grazute rudenine wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 19, 18:53)

Rudenėjanti Rastė

Labai graži Rastė wub.gif
Jai nešalta? Aš saviškę jau į balkoną nebeleidžiu, kailiukas kūdas, dar peršals unsure.gif
Atsakyti