Per žinias girdėjau, kad sukurta muzika katėms ir kad jau parduodami diskai, tai pirksma ar ne?
Rastei reiktu jau paltuko
Per žinias girdėjau, kad sukurta muzika katėms ir kad jau parduodami diskai, tai pirksma ar ne?
Germine - užjaučiu dėl mažylio
Erendira labai teisingus žodžius parašė
Apie šunę tavo labai gera skaityti, puiki auklytė
Į naują versiją ir aš kol kas neisiu, nes po darbų lavinos nesijaučiu pakankamai pasirengusi pokyčiams, eisiu ant sofos su mezginiu pamurksosiu
Rudeninė Rastukė labai graži
Dar pralinksmino Runcelio su Pedru nuotrauka, kur Runselis iš Pedro uodegėlės šalikėlį pasidarė
Kolonėlių karalienės irgi labai gražios
Hipės su Špygala nuotrauka puiki
Dėl kalendoriaus ir nuomonių dėl kitų augintinių dalyvavimo, tai didele balsų persvara 10 prieš 5 balsus, laimi nuomonė jog kiti augintiniai kalendoriuje turėtų dalyvauti tik jeigu nuotruakoje yra ir katinas, nors ir fone kur nors
Papildyta:
Skaitom SM

Kruopa prašė perduoti atskirą ačiū Erendirai ir Šponkiukui už judančius avatarus
tiek džiaugsmo mano rainam zosiukui buvo, ir letenėlmlėm plojo ir nosim badė kol atsidžiaugė
Į naują versiją ir aš kol kas neisiu, nes po darbų lavinos nesijaučiu pakankamai pasirengusi pokyčiams, eisiu ant sofos su mezginiu pamurksosiu
Rudeninė Rastukė labai graži
Dar pralinksmino Runcelio su Pedru nuotrauka, kur Runselis iš Pedro uodegėlės šalikėlį pasidarė
Kolonėlių karalienės irgi labai gražios
Dėl kalendoriaus ir nuomonių dėl kitų augintinių dalyvavimo, tai didele balsų persvara 10 prieš 5 balsus, laimi nuomonė jog kiti augintiniai kalendoriuje turėtų dalyvauti tik jeigu nuotruakoje yra ir katinas, nors ir fone kur nors
Papildyta:
Skaitom SM

Kruopa prašė perduoti atskirą ačiū Erendirai ir Šponkiukui už judančius avatarus
Rastei tinka rudenėlis
Azu, ačiū, pašnipinėsiu, gal rasiu ko kitur nerandu
Noriu megsti kaip Magnuna !
Noriu kad mane pavedziotų kaip Rastę, ant saulutės...
Nepatinka kol kas nauja versija kaip ir visom...
Galu gale bent jau rasti laiko knygai kaip Busy.....
Kol kas tik emocinis nepasitenkinimas kaip pas Aist
Jaučiu reik plaukus persidažyti
Noriu kad mane pavedziotų kaip Rastę, ant saulutės...
Nepatinka kol kas nauja versija kaip ir visom...
Galu gale bent jau rasti laiko knygai kaip Busy.....
Kol kas tik emocinis nepasitenkinimas kaip pas Aist
Jaučiu reik plaukus persidažyti
QUOTE(Apus @ 2016 10 19, 19:47)
Su pavadėliu ar su prabangia šuba?
Ruste, o negalima būtų padaryti, kad blokas Šiuo metu diskutuojame išsijungtų paspaudus. Su lėtesniu netu stabdo ji viską.
Jau užklausiau :)
Apus
kokia spalva galvoji plaukus persidažyti - raudona ar žalia?
Pffff pasijungiau naują SM, rašiau 2 kart Magnunai atsakymą`.... parašius abu kartus išmetė mane į pagrindinį SM puslapį..... negi aš tokia beviltiška ?
O dėl plaukų manau reik patamsėt... bo plaukus nustekenau su tuo šviesinimu per 15 metų..... ne labaikad jau visai.... bet kad nereiktų taip dažnai dažyt
O dėl plaukų manau reik patamsėt... bo plaukus nustekenau su tuo šviesinimu per 15 metų..... ne labaikad jau visai.... bet kad nereiktų taip dažnai dažyt
Apus, aš už tave paklausysiu, kaip tik prologą klausau