Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

IMG_4942.jpg

Špulytė, Gufis, Kruopa- nuostabūs  :wub: 

Germine, išliūdėkit  :4u: 

Arbatos visoms prieš miegą, kad rytojus būt produktyvus.  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 19 spalio 2016 - 22:47

IMG_4940.jpg

Atsakyti

Na, foto jau moku įkelt  :victory2:

Aš pratinsiuosi naujoje versijoje. Jei Rustė sakė, kad senos neliks, tai vistiek reikės čia ateiti. Galėčiau pasėdėt šiltai apkasuose, kol viskas sklandžiai naujame forume susistyguos, bet šįkart renkuosi pionieriškai eit į priekį ir nugalėt sunkumus. Va, dėkui merginoms, kai ką jau įveikiau ir kai kas paaiškėjo.  :karsta:

Atsakyti

Nu baik, mam, vėl man gėdą darai...

3df4594457e28405b99698cfc90a79f7896.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 19 spalio 2016 - 23:01
Labas rytas 4u.gif mes kol kas raivomės dar iš senos versijos smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 20, 00:00)
<p><em>Nu baik, mam, vėl man gėdą darai...</em></p>

Labas rytas, tai kur visos dingę, miegat? biggrin.gif
Ane?
Vakar pas mus buvo barnių diena. Kingas su visom biggrin.gif susipyko, vaikė jas, barėmės jau po trečio užvijimo, nes netgi ramioji Fogi mušėsi. Sakiau, kad geras katinas nedaro tokių dalykų, galų gale apšnypščiau ir nuvijau į guoliuką. doh.gif Tašė išvis kampuke sėdėjo ir bijojo pakrutėt. Kingas vėl smirdukas iš burnos, vakar mačiau netgi kraujo, bet kailį dar valosi, vešimės pas vetą. tašė su savo sąvėlom ir piktumu visus užveikė, vešim skust ir traukti dantų, nes 2 nulūžę. Va kokie mūs popierukai.

Jūsų nauja versija jokių mums čia paveiksliukų nerodo, aš da su ja nesipratinsiu ir būsiu ne pionierė. schmoll.gif
Tytė labai graži. Ainu ir Čija kaip visada elegantiškos ir pasitempę. Arbatėlę gurkšnoju.

Grikis jau lenda iš lovos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 20 spalio 2016 - 06:35
Oo bigsmile.gif Čija pasirodo jet raudoną bet ir žalią liemenuką turi biggrin.gif
Tytė nepatenkinta užčiupta biggrin.gif
Ilgakasė Špulytė toliau namus užkariauja biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Aš irgi raivausi iš senosios versijos, kartu su visais katais biggrin.gif

Erode, man taves net gaila darosi. Nesugyvena jos ten pas tave 4u.gif

Pas mus keleta nauju darbuotoju jau tuoj tuoj atsiras, tai misria kalba girdesiu... norvegu, danu, olandu biggrin.gif smaguuu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 20 spalio 2016 - 06:40
QUOTE(busycat @ 2016 10 20, 07:35)
Labas rytas 4u.gif Aš irgi raivausi iš senosios versijos, kartu su visais katais biggrin.gif

Aš jau pusvalandis kaip darbe... mirksiukas.gif

Kavos besiraivančioms? user posted image
O gal arbatos? user posted image
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 10 20, 07:35)

Erode, man taves net gaila darosi. Nesugyvena jos ten pas tave  4u.gif

Pas mus keleta nauju darbuotoju jau tuoj tuoj atsiras, tai misria kalba girdesiu... norvegu, danu, olandu biggrin.gif smaguuu

Bendrauk, nes juk kokia ir poliglote gali tapt biggrin.gif

Nežinau, kas jam ten užėjo. Bet nu vat blogiečiavo. Mergos jau pastėrę šalia viena kitos spietėsi, o Kingas kaip kokis monstras po namus lakstė. biggrin.gif
Galų gale pakėliau balsą ir užsidėjus karūną nuėjau Karaliaus patvarkyt. aggressive.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 20 spalio 2016 - 06:42
Labas tamsus rytas 4u.gif Draugausiu su sena sm versija tol, kol nieks neišmes už pakarpos panašu biggrin.gif

Aš su kava mielai prisijunsiu user posted image

Germine, labai užjaučiu dėl katulio, trumpas jo gyvenimas būvo, bet labai mylėtas išėjo, broliukas gyvens ir džiugins jus, neleis liūdėt . 4u.gif

Katinukus giriu visus be išimties, spalvina temutę ir pakelia nuotaikas su savo, ramybės minutėm, išdykėliškom energijom. Visi šaunuoliai 4u.gif

Paberti ryžių kilimukai prajuokino, et.. maži padaužos ko tik nesumasto biggrin.gif Mamytėi kantrybės, vaikas tokiu būdu tobulėja, labai nepyk mirksiukas.gif 4u.gif

Gero ketvirtadienio visoms 4u.gif Mano keturkojai papusryčiavę pogulio sugulę...Et, kad man taip dar kurį laiką.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 20 spalio 2016 - 07:09
Labas rytas 4u.gif tamsus ir lietingas verysad.gif kaip ir nuotaika. Gal pilnaties pasekmės hmm.gif
Bet užtat dabar normaliau galima išsimiegoti biggrin.gif , mažiai kol kas laikosi režimo biggrin.gif ir nedūksta paryčiais. Vakar vakare jau abu siuto , temperatūros jau neturi, apetitas abiems atsirado. Fainulkos tokie abu. Vakare pabandysim surengti vėl fotosesiją.

Germine 4u.gif
Na o Kruopukas pakėlė nuotaiką, vargšė katytė negali apsispręsti biggrin.gif Špulytė kokia fainuoliukė wub.gif
Ir visiems likusiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti

Laba rytas. Šypsenėles sutvarkė, gal jau ir pastebėjote. :lietuva:

Citavimą dar derina - grybaujam.

Gielux, sakė jau visas forumas persikėlė į naują, tai turėtų nebestabdyti, net su tom diskusijom šone.

Atsakyti