Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Bandau dėti nuotrauką ir aš 

Šiandien dveji metai, kaip Pampliukas supasi ant vaivorykštės

71af7c8f4e1ee84f132c363cc900a025565.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 20 spalio 2016 - 09:43
Pamplytis wub.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Erode kavoj pasimaudė, Diinka apsitapkinus iki ausų (kokie mieli jie, kol jai rūpintis nereikia...), Tiga globoja likimo nuskriaustus... Visų nebeprisimenu :unsure:

Bijau cituot, nes sako, kad citatų dar nepataisė :unsure:

Kadangi apniukę, pasižiūrėkime su Tyte į vakarykščią saulutę.

b8e50592babecb0f17d36d3a3b365150973.jpg

Erendira, alaus bokalų ir aš nerandu. :hmm:

Vidam, kažkurią ne tą nuorodą bandai įkelt. Reikia paprastos nuorodos: http://www...... ... .jpg, ją dėti į nuotraukos langelį. Galima naudoti ir senąją part.lt nuorodą tiesiai į tekstą, bet reikia pratrinti visą dalį su URL (ilga litanija prieš ir uodegiukas po nuotraukos nuorodos su IMG).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 20 spalio 2016 - 10:05

ir nuotrauką reikia kelti ne tiesiog įklijuojant į langą, kaip buvo galima su part nuoroda forumui, o per nuotraukos knopkiuką..

Lapyn, vadinasi, mano akiniai dar geri  :D  Bet tai jei alų atėmė, gal vyno taures gali parūpinti?  :hmm:  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 20 spalio 2016 - 10:07
Labas rytas, jei dar rytas smile.gif
Koks Tytės pasmakriukas riestas bigsmile.gif
diinkos kleckiukai kaip auga wub.gif . O ryžiukai nauji bigsmile.gif wub.gif . Gaila kad pas mus namie limitas dvi katės unsure.gif .
Atsakyti

Einu dar bandyti, bet senoj versijoj visada taip keldavau.

c674dda44e7f.jpg

Ačiū, tikrai pakeičiau nuorodą ir va rezultatas :victory2:

Atsakyti
Prasau palaikyti kumstus uz pasodinta sekla. Radau cucika, sutariau. Dabar beliko per savaitgali paskalbeti su MB biggrin.gif

Nikita grazuole, kepa sonine biggrin.gif

Tyte, saulej 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 20 spalio 2016 - 10:17
QUOTE(busycat @ 2016 10 20, 12:16)
Prasau palaikyti kumstus uz pasodinta sekla. Radau cucika, sutariau. Dabar beliko per savaitgali paskalbeti su MB biggrin.gif

Net nagai i oda sulinko biggrin.gif kaip laikau kumščius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 10 20, 11:17)
Net nagai i oda sulinko  biggrin.gif  kaip laikau kumščius  4u.gif

Zinojau, kad tai tu mane labiausiai suprasi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Busy - laikau ir aš kumštus už tave 4u.gif nežinau kaip dirbsiu kompu kumštais bet laikysiu biggrin.gif apie ciūciką daugiau papasakok, gal nuotraukikė yra, gi pati žinai kad mums viskas bais smalsu biggrin.gif
Atsakyti

Busy, viskas suraizgyta, šluotos ir kibirai apvartyti :D 

ką išsirinkai?

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 20, 11:22)
Busy - laikau ir aš kumštus už tave  4u.gif  nežinau kaip dirbsiu kompu kumštais bet laikysiu  biggrin.gif  apie ciūciką daugiau papasakok, gal nuotraukikė yra, gi pati žinai kad mums viskas bais smalsu  biggrin.gif

Da nerodysiu, nedaviau avanso kol kas. Bet teks tau atvaziuoti per kaledas i svecius, norint pamatyti gyvai biggrin.gif jei viskas susiklostys zinoma

Erendira, trikoloro ieskojau. Sabaliniu daug, o trikoloru nelabai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 20 spalio 2016 - 10:30