Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

Priprasi ir bus gerai mirksiukas.gif Žmonės visus metus dirba, tobulina, o tu sakai kad nesąmonė biggrin.gif
Atsakyti

Nepatinka man toks forumas... Aišku, per laiką per visko priprantam, bet toks šviesus, blyškus, bent kažkiek paspalvintas būtų. Na, argi būna žmogui kada gerai?...  :hihihi: Ir dar seną nuorodą "Mano gėlynas" rodo į albumus, kurių seniai nebėra. Nerandu profilyje, kaip tą panaikinti. Gal kas žinot?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 18 spalio 2016 - 21:04
Aš tik apsidairiau ten ir dar būsiu čia kol galima smile.gif Aš nesuprantu kam reikia keisti, visai gera ta sena versija, visos pripratusios.
Atsakyti

Prisimenu kaip Rojaus Sodų forumą pradėjo tobulinti smile.gif tobulino kol beveik neliko narių, prieš kelias savaites norėjau susirasti -pasiskaityti--RS forumo neradau, ar tik ir SM neina link to rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klivija2: 19 spalio 2016 - 19:26
Man irgi kažkam reikėjo RS ir neradau.Taip ir likau nesupratusi, ar esu durna, ar plaukti nemoku. Nepatinka ir man naujoji versija, bet matyt su vargais teks pratintis. Nervina, kad foto nebegaliu kelti per radikal.
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2016 10 19, 20:25)
Prisimenu kaip Rojaus Sodų forumą  pradėjo tobulinti  smile.gif tobulino kol beveik neliko narių, prieš kelias savaites norėjau susirasti -pasiskaityti--RS forumo neradau, ar tik ir SM neina link to  rolleyes.gif

žiauri tiesa drinks_cheers.gif . Visai netobulinti negali - keičiasi technologijos ir turi prie jų derinti - kad rodytų su naujom naršyklių versijom, per telefonus ir t.t. Tikėkimės, kad nenužais ir šito forumo - būtų labai gaila.
Atsakyti
<p>Taip. Viskas balta, neisryskinta, net neimanoma iziuret  verysad.gif .Ir man atrodo, kad bus  kaip su Rojaus sodais. Buvo labai geras patogus forumas. Atseit tobulino tobulino, kol nebeliko nariu ir galiausiai neliko ir svetaines. Dingo visa vertinga neikainojama zinovu info ispejimai.gif .Tik feisbukas ...  Marketingas, pinigai... Ir niekam neidomu vartotoju norai mad.gif</p>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlins: 19 spalio 2016 - 20:06
kas pasakys kodel taip lapams nutinka?
Papildyta:
agalas lyg zydi gyvena viskas gerai, o va senieji lapai va taip se tau.. ar nenumarinsiu geliuko, gaila butu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.kite: 20 spalio 2016 - 08:41

Sveikos :4u: 

Aš jau naujoje versijoje :)  kitoje temoje išmokau, bet aišku tik pagrindus kas būtiniausia. Nuotraukas galima kelti ir per radikal.ru. Vakar nesisekė, o šiandien jau įkėliau. Neturėtų iš čia išsilakstyti, nes jie pereina palaipsniui, yra sena versija, ir jau galima po naują žvalgytis, rašyti kas trukdo, kas neaišku. Žmonės dirba paromis. O RS pradėjo ir metė, niekas nejudino ir nieko nedarė kažkur užklimpę, taip ir išnyko.

Man naujovės irgi nepatinka, sunkiai priimi pasikeitimus, tiek gyvenime, tiek visur kitur. Bet reikia taikytis prie jaunimo, nieko čia nepadarysi :mirksiukas: Svarbiausia buvo viską perkelti, o ten kokias smulkmenas pakeis darbo eigoje :4u:

Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 10 20, 09:42)
kas pasakys kodel taip lapams nutinka?

agalas lyg zydi gyvena viskas gerai, o va senieji lapai va taip se tau.. ar nenumarinsiu geliuko, gaila butu

Jei tik seni, numeskit ir viskas. Gal jau jiems laikas...
Arba persodint reikia.

p.s. Kokios čia versijos, man kol kas nieks nesiverčia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 20 spalio 2016 - 13:03
QUOTE(dzūkė @ 2016 10 20, 14:01)

p.s. Kokios čia versijos, man kol kas nieks nesiverčia  biggrin.gif

spausk viršuj oranžinę didelę knopkę "nauja forumo versija" ir pakliūsi kur dar nebuvai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2016 10 20, 13:50)
O RS pradėjo ir metė, niekas nejudino ir nieko nedarė kažkur užklimpę, taip ir išnyko.

RS pridarė klaidų - bent aš tai išsiregistravau todėl, kad nebuvo kito būdo sustabdyti siunčiamoms į el.paštą šiukšlėms. Jeigu šie irgi panašiai pradės elgtis - teks priimti tokį patį sprendimą. O dizainas - bala nematė - rausvas ar baltas - man tas pats. Įrankiai kaip valdyti vis tiek jau kažkur matyti - tai išmoksim.
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 10 20, 13:01)
Jei tik seni, numeskit ir viskas. Gal jau jiems laikas...
Arba persodint reikia.
p.s. Kokios čia versijos, man kol kas nieks nesiverčia  biggrin.gif

galima daiktas kad reikalauja persodinimo, bet gal dabar nelaikas juos persodineti? juk poilsio laikas dabar.. gal pakentes dar truputi.

siemetine mano labai idomi patirtis.
tie kurie nebuvo persodinti viduri siltojo sezono, zydi ir dabar labai graziai, tik va gal jau vargsta.. o tie kurie buvo persodinti tai buvo pertrauka padare ir jau susiruose poilsiui..
man kiekvienais metais su jais vis kokia tai naujiena smile.gif as ir vel sakau, kad nei jie manes nei as ju dar nepazinau biggrin.gif

p.s. as ir dar senoje versijoje sedziu, jei paspausiu ta nauja versija, jei nepatiks ar galesiu gryzti prie senosios? ar geriau ne nemeginti..
Atsakyti