Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

QUOTE(Rimmuse @ 2016 10 22, 15:31)
bet aš naudoju gmail'ą)

atsidaro, aš gmailo nenaudoju, esu visai prašalaitė ten.
Atsakyti
Man atidaro, bet be nuotraukų, net prisijungus. Naudoju gmail.
Atsakyti
Nesuprasi kas kaip ten hmm.gif irnesakyk.gif

Kiekvienas albumas turi savo nuorodą, picaso būdavo įeini ir matai visus albumus. O čia ko gero reiks kiekvieno kodą įsivesti. Nemoku susimokėti, po mėnesio grįš dukra, tai atsidarysiu fotki, nes kompe toks balaganas, kol susikėliau strepsus iš kiekvieno aplanko tai visą dieną sugaišau biggrin.gif Tokia iš manęs kompiuteristė fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 10 22, 15:59)
Na pabandykit dabar strepsiu atidarys ar ne. Kabo spyna nors tu ką daryk.

Rodo puikiausiai!

Aš fotki nežadu mokėt (ir tuos kelis USD per mėnesį tikrai turiu kur vertingiau investuot), neturiu tokio AŠTRAUS poreikio internetiniams albumas, geriausiai kiekvieną augalą atspindinčias nuotraukas turiu savo kompe. Mane tenkina photobucket, nors ar iš tingėjimo, ar iš to poreikio nebuvimo per visą sezoną įkėliau gal 10 fotkių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 22 spalio 2016 - 16:06
Tai aišku, jei fotografuoji tik žydinčius ir tik sau pasižiūrėti, tai užtenka kompe. Bet kai pas mane vėl padaugėjo veislių, atsirado naujų gesnerijinių, tai kompe jau nebesugebu pasižiūrėti, nes turiu kiekvienai veislei atskirą aplanką ir laikau visas nuotraukas, nuo pat gavimo( ir augintus) Pas mane tuntas draugių, kurios irgi nori pasižvalgyti kai ateina. Yra FB draugių, kurios išsiblaškiusios po visą Lietuvą ir už jos ribų, aš gi bendraujantis žmogus biggrin.gif tai internetinio albumo labai pasigendu mirksiukas.gif Fotki patinka, viskas suprantama. Aš irgi buvau sakiusi kad niekada nemokėsiu, bet pažiūrėjau kad mėnuo pusantro euro, dvi porcijos ledų, dar ne tiek nueina į šalį smile.gif
Fb prašo tai strepsus parodyti, tai achimenes...įmetei nuorodą ir ramu. Mato ką turiu, ko neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 10 22, 18:26)
* bet pažiūrėjau kad mėnuo pusantro euro, dvi porcijos ledų, dar ne tiek nueina į šalį  smile.gif
**Fb prašo tai strepsus parodyti, tai achimenes...įmetei nuorodą ir ramu. Mato ką turiu, ko neturiu.

*Per metus - suma retos smitiantės rizomos (jei pasiseks - tai ir dviejų), arba kelių kolerijų ar strepsų biggrin.gif
** Ai nu jo, jeigu reikia kam nors parodyti... O aš taip puikiausiai Tavo albumą matau smile.gif Gal viena nemokama alternatyva - FB paskyra ar albumai. Fainas sprenidmas - dzūkės blogspot formatas - bandžiau, bet iškart nesugebėjau ir trūko kantrybė - išėjo puslapis, kur vienur išsikraipę, kitur antraštės sulipusios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 22 spalio 2016 - 17:21
Kai norėsiu ledų, porą kartų nepirksiu per mėnesį, o parėjusi įmesiu į taupyklę mirksiukas.gif Nes ledus labai mėgstu, tai nemažai suvalgau karštuoju sezono metu.
Aš irgi bandžiau susikurti kaip dzūkė... per dieną įveikiau titulinį lapą su yotube pagalba ir baigėsi kantrybė.
Kas čia žino per mėnesį iš neturėjimo ką veikti gal išstudijuosiu google ar blog'ą užbaigsiu, ir nebereikės fotki biggrin.gif Gal mūza aplankys, nušvies protą bigsmile.gif
Atsakyti
o kaip is to googlo katalogo foto kelti tiesiai i tema? na kad matytusi ne nuorodo, o grazus vaizdas is kart smile.gif
Atsakyti
Aš tai nieko nenusimanau, keliu nuotraukas iš savo kompiuterio.
Atsakyti
Pražydo DS-1074. Manęs nedomindavo su fantazija (nežinau kaip tiksliai vadinasi tas dalykas). Bet kai realiai pamatai - emocijos geros wub.gif

user posted image

Ir dar negaliu atsigrožėti DS-Gofstrim wub.gif pabarstukas, numetė visai gražų žiedą, bet greit antrą išsuko... jauniklis gal susitūpės. Kas kart kai prieinu netenku amo biggrin.gif Tos tamsios kojelės iš gerklės, atrodo kad voras sėdi viduje, tie apkantuoti žiedlapiai , o kokie jo lapai. Kitais metais, pakabinsiu, suteiksiu jam erdvės turėtų būti įspūdingas, jeigu peržiemosim sėkmingai.

user posted image

Labai džiaugiuosi kad pavasarį įgavau jėgų stipriai susimažinti, nes tikrai reikia naujienų, naujų žiedų. Pripranti per kelius metus prie saviškių, aišku gražūs ir džiaugiesi, bet... biggrin.gif Vis tik meilė strepsams niekur nedingo mirksiukas.gif Kažkiek atslūgsta ir vėl liepsnoja wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 10 23, 14:18)
Vis tik meilė strepsams niekur nedingo mirksiukas.gif  Kažkiek atslūgsta ir vėl liepsnoja  wub.gif

thumbup.gif clap_1.gif

Naujokas ryškuolis, gražus wub.gif
Atsakyti
Vasarą norėsis pastelinių spalvų, o dabar norisi papūginių wub.gif
Atsakyti