Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

QUOTE(rusma @ 2017 04 20, 06:55)
Ar neprimena praėjusių metų Vidam neatpažinto objekto? Nebepamenu kaip jis ten konkrečiai atrodė, tik tą žalią kraštelį.

Vidamkutis va toks buvo smile.gif Aš pernai knaisiojausi po užrašus, kas kur buvo, kas dingo. Tai nustačiau kad čia gali būti DS-Rozovyje Sny arba DS-767. Auga Jo vaikai, tai bus matyti ką šiemet parodys smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Rozovye sny tai paprastai būna rūžavi. 767 gal ir gali, bet kiek pamenu, jis irgi labiau ružavas, nei violetinis. Dar pagalvojau apie Mužskaja logika. Bet tas žalias kraštelis. Bet jei kiti gali duot žalius kraštelius, kai užplaukia, tai matyt bet kas gali. Lauksim lauksim kas iš jo šiemet bus. O taip apsidžiaugiau, jau maniau išrišau mįslę, bet, deja biggrin.gif

Dar viena veislė kurią kažkada "pamečiau" buvo Ds Baryšnia. Vizualiai panaši į Rozovye Sny kažkiek. Ir keičia spalvą, ir kaip žiūriu dabar - kantelis yra. Tai jei pridirbau - galėjau ir šitą pametėt vietoj ko nors. Nes kažkokiu stebuklingu būdu man liko tik vienas vaikutis pernai. Žydėjo, bet tada nešovė į galvą palyginti su tuo Vidamkučiu. Bet kaip variantą tai turėkit galvoj, o gal... Subrendusių žiedų nuotraukos tai nepanašios, bet kaip skleidžiasi - laisvai gali ir taip atrodyt.

Na laukiu dar, neišduosiu kas ten, nes ir man labai smagus šokas buvo - gal kas bandys spėti. Veislė iš tų, kurias čia esančios mano žiniomis bent viena tikrai turi. Dėl kitų - nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 20 balandžio 2017 - 07:56

Lamberts Bay. Pirmi žiedai, nieko negaliu pasakyti.Tik, kad dievinu geltongerklius.

Malonu,kad Ausraz, džiaugiasi Bb.Psy.Sun.Aš jį taipogi labai :wub:

Vidamkutis tikrai ne DS R.Sny.Pernai mačiau žiedus, bent pas mane jis neturėjo šito žavingo apvado.

Rusma, tikrai kas čia. :blink: Labai gražus, beveik ir norėčiau tokio.

f3d234c0b12c.jpg

Atsakyti
Lambert's Bay, gražus, jei vertintume norą žydėti--tai pas mane pirmas iš tinginių, lb skupi žiedams veislė rolleyes.gif
Rusma, neatspėsiu, nežinau, kad nors būtų truputį daugiau prasiskleidęs , gražus wub.gif

Gal Picnic?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klivija2: 20 balandžio 2017 - 08:09
QUOTE(klivija2 @ 2017 04 20, 08:07)
Lambert's Bay, gražus, jei vertintume norą  žydėti--tai pas mane pirmas iš  tinginių, lb skupi žiedams veislė  rolleyes.gif
Rusma, neatspėsiu, nežinau, kad nors būtų truputį  daugiau prasiskleidęs ,  gražus wub.gif

Gal Picnic?

Taip, japoniukas ir lėtapėdis, ir tinginys, bet jis japoniukas su geltona gerkle. Jiems atleidžiama biggrin.gif

Palengvinsiu užduotį. Tai DS-as, su pavadinimu. Pas Vidam mačiau nuotrauką pilnai žydinčio atviro žiedo. Nagi, kas dar bandys?
Ot rimtas darbas pažinti strepsą iš nuotraukos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2017 04 20, 08:14)
Palengvinsiu užduotį. Tai DS-as, su pavadinimu. Pas Vidam mačiau nuotrauką pilnai žydinčio atviro žiedo. Nagi, kas dar bandys?

Aš neturiu tokio.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2017 04 20, 08:39)
Aš neturiu tokio.

Ten DS-Himalaji. Tik neatpažįstamai atrodo. Bet nuotrauka rimto žmogaus, sanpaulijų selekcininkės, reiškia, būna ir taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2017 04 20, 09:50)
Ten DS-Himalaji. Tik neatpažįstamai atrodo. Bet nuotrauka rimto žmogaus, sanpaulijų selekcininkės, reiškia, būna ir taip  4u.gif

Net nepagalvočiau, dar neturiu šios veislės, gal nuo auginimo temperatūros žiedai tokie?
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2017 04 20, 08:50)
Ten DS-Himalaji. Tik neatpažįstamai atrodo. Bet nuotrauka rimto žmogaus, sanpaulijų selekcininkės, reiškia, būna ir taip  4u.gif

Buvau prie jo sustojusi, bet atmečiau biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2017 04 20, 09:02)
gal nuo auginimo temperatūros  žiedai tokie?

gal. Sunku pasakyti - augintoja iš Odesos, greičiausiai šiltnamis, tai jei koks žieminis žydėjimas prie kontrastingų temperatūrų - ir efektas stulbinantis.
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2017 04 20, 09:08)
Buvau prie jo sustojusi, bet atmečiau  biggrin.gif

taigi va, sunku su tuo atpažinimu biggrin.gif
Atsakyti

Nei už ką nebūčiau atspėjusi. :blink: Niekaip nesuprantu, kaip taip galima keisti vaizdą.Chameleonai kažkokie :lol:

L.Bay lėtapėdis, bet dar ne tinginys.Va DS Elefant, tai tinginys- profesionalas.Turiu dvejus metus, o žiedą mačiau tik vieną. :oh: Žiedo grožis viską atperka, tai ir laukiu :lol:

Atsakyti
Padėkit atpažinti turbūt vėl persodindama sumaišiau užrašus...pražydo vietoj DS-Хочу и Буду. Spalva ne tokia violetinė,bet gal iš rašto eis pažinti. Pas mane pirmą kartą skleidžiasi, tai nepažįstu tų naujokų.

Atsakyti