Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

Dar šiek tiek smile.gif

Modry
vartotojo įkelta nuotrauka

Persian Carpet

DS-Estet

Blue Frill's tapo svyrantis smile.gif
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Le Giuis

DS-Sofi Ruletovna

Atsakyti
Oho koks spalvų paradas 4u.gif

Gala buvo tas vinukas, dėl kurio apskritai paskutinį kartą pirkau iš Piotro - nebūtų buvę šito, kitų, kur kartu parvyko būčiau nepirkus. Ir gyvas gražus, ir nuotraukose gražus, ir savybės man jo patinka. Galvojau, kad gal bus labiau pavykęs pakaitalas veislei Anna. Ną ir... tos senienos su tragiškom savybėm vis dar protarpiais kas nors paieško, vis kam nors jos reikia, nors nebedauginau ir apskritai išgyvendinau, o Gala populiarumo spinduliuose nesimaudo. Ir kodėl - nežinau ax.gif

CF Anett vertinama už skrotelę, kaip etaloninę. Taip ji pas mane ir atsirado - pažiūrėt gyvai, kas ten per skrotelė, kuri net selekcininkus sudomino.

O Maskaradas tikrai violetinis paršelis, bet lyg matau fantazy ant nusukto žiedelio, reiškia, nusispalvinimas jam dar gresia.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2017 04 18, 05:25)
O Maskaradas tikrai violetinis paršelis, bet lyg matau fantazy ant nusukto žiedelio, reiškia, nusispalvinimas jam dar gresia.

Pirmas žiedas turėjo porą brūkšnelių smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 18 balandžio 2017 - 06:50
Vidam, lb gražiai puošniai žydit wub.gif 4u.gif AV-Maskarad įsižydės, jam tik reikia laiko, su kiekvienu žiedu bus vis spalvingesnė fentezy smile.gif

Lisitėja, fragmentąs neužaugins laukiamų vaikučių iš šaknų, nes įsodintas su "kojele' na su lapo apatine dalim ant kurios formuojasi žiedai, prabudo miegantys pumpurai, jie ir išlenda žiedu, nuskinus, išlis gal dar vienas, bet ne vaikai rolleyes.gif
Aš kaip ir Rusma , nupjaučiau ir įsodinčiau fragmentą per naują

Na ir kas pas mane pražydo? Gal DS-Chorošeje Nastrojenyje?

Taip Nastrojenyje žydėjo pernai vasarą, lyginu, atrodo panašus, bet gal ne jis

šimet laukiau Bristol's Moon Moth žiedelių
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2017 04 18, 12:33)

šimet laukiau Bristol's Moon Moth žiedelių

tai kad čia jis ir yra, ir dar labai vykęs 4u.gif
nesuprantu, kas sukėlė įtarimą? Ar kad nuotraukos internete be viduriuko? Visokių būna, ir pilnesnių, ir tuštesnių, bet turi būti pusiau pilnaviduris.
(Robinson) Large semi-double flowers in silver-lilac with lower lobes in dark purple and then edged in silver lilac. (AGGS register)
Atsakyti
Klivija2, man viršutinėje nuotraukoje viduriuko spalva - nelabai DS-Chorošee Nastroenije spalva, tokia labiau levandinė į melsvumą. Bet gal tai apšvietimo niuansas, ar mano monitorius taip rodo? Galėtų būti ir bristoliukas, bet jo žiedlapių forma lyg kitokia, nors... natūroje nemačiusi, tik nuotraukose.

Vidam nuotraukose - grožių grožiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 18 balandžio 2017 - 12:52

viduriukas neleido apsispręsti, dabar viskas tvarkoj ,lb ačiū 4u.giffriends.gif
Atsakyti
Picotee Dream, vis labiau įsimyliu šį strepsiuką wub.gif Rusmos dėka, mano strepsų gretos pildosi klasika, tai pat - ir pas mus itin reta 4u.gif

Žiedais pradeda džiuginti iš Lisitėja2 gautas Bristol's Psychedelic Sun, taip smagu žiūrėt į didelę geltoną gerklytę - kol kas daugiau neturiu tokio spalvų derinio, nežinia, kada Keigetsu susipras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 19 balandžio 2017 - 06:57
Picotee Dream tikrai labai gražiai žiūrisi wub.gif Man labai gražūs apkantuoti žiedai. Bristol's Psychedelic Sun irgi gražus. Taviškių šiemet gražūs lapai, super smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Vidam, tikrai ne visų gražūs lapai. Ir Picotee Dreams - matyti nuotraukoje, jauni lenda šviesūs, ir didžiausia lapai vietomis nušviesėję, na, bet šiemet tikrai dažniau patręšiu. Gal ir veislė turi reikšmės turi, nes yra tokių, kad gavau jaunus augalus tamsiais lapais, ir augdami jie nė kiek nesalotėja. O yra atvirkščiai...

Ai, kol dar nežydi Piccotee Lace, gali būti, kad painioju tas dvi veisles, gal ir užrašus atvirkščiai suklijavau, nes šio, kur nufotkintas, irgi matosi tinklelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2017 04 19, 07:20)
Ai, kol dar nežydi Piccotee Lace, gali būti, kad painioju tas dvi veisles, gal ir užrašus atvirkščiai suklijavau, nes šio, kur nufotkintas, irgi matosi tinklelis  biggrin.gif

Pagal mane tai čia viskas savo vietoje, sakyčiau, kad P.Dream, nors aišku, šalia sustačius, lengviau atrinkti kas yra kas. Elegantiška klasika - labai dailūs žiedeliai.

Atsakyti

besiknaisiodama internete radau tokį grožį. Ar neprimena praėjusių metų Vidam neatpažinto objekto? Nebepamenu kaip jis ten konkrečiai atrodė, tik tą žalią kraštelį.

Ai, ne, radau pati Vidam nuotrauką. Vis tiek nežinau kas čia

Bet spėkit kas pirmoj nuotraukoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 20 balandžio 2017 - 07:25