Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

Nu va, pradėjom nuo nenižiuko ir baigėm nežiniuku... DS-Baryšnia aš neturėjau jokiu pavidalu.
Papildyta:
QUOTE(ausrazs @ 2017 06 27, 13:15)
Labai gražus  wub.gif Čia DS-R.Sny sėjinukas?

Čia ne sėjinukas, nes dar nė karto nesėjau. Jei pameni pražydo pas mane strepsiukas neatpažintas ir ne pilnai parodęs žiedą numirė. Pavadinau jį Vidamkučiu, kad nepamiršti kas čia toks. Pasodinau fragmentų ir priperėjo vaikų, tai čia jo vaikas. Jų yra ne vienas. Žiūrėsiu kaip kiti elgsis. Yra ir tikro DS-Rozovyje Sny vaikas jau ne mažas, bet dar nežydi.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2017 06 27, 19:00)
Nu va, pradėjom nuo nenižiuko ir baigėm nežiniuku... DS-Baryšnia aš neturėjau jokiu pavidalu.

Už tai aš turėjau ir dar tebeturiu kažkur smile.gif Pas mane žydėjo, bet stopkėj, tai buvo smulkus palyginus su Rozovye sny. Baryšnia yra tuščiavidurė ir labai ryškiai keičia spalvą. Kaip ji ten atrodo kai pražysta, aš neatsimenu.

Dabar jau tikrai informatyvi foto, jeigu spalvą keistų DS-Rozovye Sny, būtų riebiausim raidėm parašyta veislės pristatyme pirmuose sakiniuose. Pas mane jie visada išlaikė pilnaviduriškumą, niekada nežaliavo ir dar niekad spalvos nepakeitė.

Pacituoju patyrusio žmogaus atsakymą (nusiunčiau aš šitą nuotrauką kai kam, su kuo galima pasitart tokiais klausimais) "Нет, конечно не Розовые сны, похоже на Барышню, может быть на DS-Barbie., но точно не сны". Nuo savęs galiu pridėt, kad Barbi įsigijau pernai. Iš pirmų rankų. Tai Barbi būti tikrai negali, iš keičiančių spalvą dar yra DS-Soblazn, bet jis griežtai pilnaviduris (dabar jau yra naujų, bet Lietuva jom dar nekvepia), daugiau tokių, kad šitaip keistų spalvą ir būtų silvančikas - tiesiog nėra.

Taip kad nežiniuką galima krikštyt. Saugokit, nes veislė labai kaprizinga man pasirodė. Biškį kas ne taip ir užsilenkia.
Atsakyti

Ačiū Rusma 4u.gif Tai iš jūsų ir bus atkeliavusi, kiek vaikų pražys tiek ir laikysiu. Jei tik bandys mirti, iš karto sodinsiu fragmentus. Tai užsirašau DS-Baryšnia smile.gif

DS-Soblazn jūsiškis irgi jau žydi, jis kitoks, atspalvis kitos spalvos smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 27 birželio 2017 - 19:01

O tai čia skaitosi sportas ar ne? Pirmasis žiedas pražydo kaip ir teisingai, antrasis rožinis.

DS1074, labai nepatenkintas gyvenimu, matyt nepatinka fitilis.Baigia mano kantrybę išsemti.Lapai geltonuoja, keža, nenori niekaip pradėti augti.Tuoj skris kompostinėn.

Kas augino DS Bonuventure? Ar labai įnoringa veislė? Turiu vaikiuką, auginu paparastai, net nenori augti, stovi vietoje.Išfragmentuočiau,bet bijau,kad gležni lapukai gali neduoti vaikų.

f2090b339c35.jpg

Atsakyti
Aš dabar auginu DS-Bonaventure. Gavau iš Klivijos gegužės 12 d. Nepastebėjau nieko keisto, auga normaliai. Bet gavau starteriu su žieduku. Ji tokia nedidelė, bet kiek supratau tokia ir turi būti.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 06 27, 21:20)
O tai čia skaitosi sportas ar ne? Pirmasis žiedas pražydo kaip ir teisingai, antrasis rožinis.

rusiškam/ukrainietiškam vertinime - jei yra nors kažkiek fantazy, tai ne sportas, augalas turi potencialą žydėti teisingai. Mano pastebėjimais - kuo šiltesnis aplinkos oras, tuo daugiau sportinių žiedų. Kol kas tik hipotezė, bet man jinai linksta į dėsningumą jau. Tai sakyčiau, kad ne sportas, o tik plaukiojimas. Anglai pasakytų, kad sportas. Jie brokuoja net jeigu augalas su fantazy, bet to fantazy mažai. Kalbėjau su viena, sakė pas juos nesąžininga tokius pardavinėti - vienas brūkšnelis nereiškia, kad čia fantazy, fantazy turi būti gausiai, o jei yra sportinių žiedų - tai sportas ir viskas.

Žodžiu, išvada tokia - vieningos nuomonės tuo klausimu nėra. Bet kuris šiandien žydėjęs kaip fantazy, ryt gali išplot rūžavą blyną, o poryt ateit į protą. Tai tada faktiškai visus reikia sportais laikyti, nes už nei vieną negali būt garantuotas... Man sportas tik tas, kuris niekad neparodo teisingo žiedo. Bet čia tik man, nes yra žmonių su aukštesniais reikalavimais.

Jei dauginsit, tai tik neimkit lapo iš po rūžavo žiedo, nes visus vaikus gali žiebt sportais.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 06 27, 21:20)
Kas augino DS Bonuventure? Ar labai įnoringa veislė? Turiu vaikiuką, auginu paparastai, net nenori augti, stovi vietoje.Išfragmentuočiau,bet bijau,kad gležni lapukai gali neduoti vaikų.

Gležni lapukai duos vaikų, tik smulkių. Jei gerai pamenu - čia iš tų savižudžių, kur mirtinai nusižydi. Ne pati baisiausia veislė, o kaip DS-as tai gal net nelepus (žiūrint su kuo lyginsim smile.gif). Matyt šiaip egzempliorius nelabai norintis gyventi papuolė.
Atsakyti
manoji DS Barysnia

DS Afrika

DS Meteoritnyj dožd

GE- ALEXANDRITE

Hydra

Atsakyti
ar cia dar aplamai kas bekvepuoja?
REN Аметистовая Фея

Marina Vladi
Atsakyti

Yra gyvų, tik išsislapstę visos kas kur :lol: Elementariai tingiu fotografuoti.

Viršuje nenužudomoji Burgundija.Labai mėgstu šitą veislę.

Apačioje DS Akvarel.Ačiū tau už šitą grožybę. :wub:

Marina Vladi tai kažkas tookio. c035.gifGal kada turėsi vaikiuką parduoti?

232f2b3a2a70.jpgbc465c292892.jpg

Atsakyti
vaiku nezinau kada,reiktu jau sodint fragmentuka,taip grazus strepsis
Atsakyti
vaika maciau Audrone turi,paklausk.
Atsakyti
Padėkit atpažint. Pražydo ne tas kas turėjo. Peržiūrėjau savo sąrašėlį, nieko panašaus neradau. Spalva graži ir labai smulkiai kanapėtas. Dviejų dienų žiedas, gal jau pilnai susiformavęs.

Atsakyti