QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 06 27, 21:20)
O tai čia skaitosi sportas ar ne? Pirmasis žiedas pražydo kaip ir teisingai, antrasis rožinis.
rusiškam/ukrainietiškam vertinime - jei yra nors kažkiek fantazy, tai ne sportas, augalas turi potencialą žydėti teisingai. Mano pastebėjimais - kuo šiltesnis aplinkos oras, tuo daugiau sportinių žiedų. Kol kas tik hipotezė, bet man jinai linksta į dėsningumą jau. Tai sakyčiau, kad ne sportas, o tik plaukiojimas. Anglai pasakytų, kad sportas. Jie brokuoja net jeigu augalas su fantazy, bet to fantazy mažai. Kalbėjau su viena, sakė pas juos nesąžininga tokius pardavinėti - vienas brūkšnelis nereiškia, kad čia fantazy, fantazy turi būti gausiai, o jei yra sportinių žiedų - tai sportas ir viskas.
Žodžiu, išvada tokia - vieningos nuomonės tuo klausimu nėra. Bet kuris šiandien žydėjęs kaip fantazy, ryt gali išplot rūžavą blyną, o poryt ateit į protą. Tai tada faktiškai visus reikia sportais laikyti, nes už nei vieną negali būt garantuotas... Man sportas tik tas, kuris niekad neparodo teisingo žiedo. Bet čia tik man, nes yra žmonių su aukštesniais reikalavimais.
Jei dauginsit, tai tik neimkit lapo iš po rūžavo žiedo, nes visus vaikus gali žiebt sportais.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 06 27, 21:20)
Kas augino DS Bonuventure? Ar labai įnoringa veislė? Turiu vaikiuką, auginu paparastai, net nenori augti, stovi vietoje.Išfragmentuočiau,bet bijau,kad gležni lapukai gali neduoti vaikų.
Gležni lapukai duos vaikų, tik smulkių. Jei gerai pamenu - čia iš tų savižudžių, kur mirtinai nusižydi. Ne pati baisiausia veislė, o kaip DS-as tai gal net nelepus (žiūrint su kuo lyginsim

). Matyt šiaip egzempliorius nelabai norintis gyventi papuolė.