DS-Crazy čia, jie būna dviejų spalvų, bent pas mane. Vieni labiau ružavi, kiti labiau violetiniai. Kuris tikras, kuris dar tikresnis - aš nežinau.
Ačiū, tikrai jis

Ausma, labai gražus žydėjimas

Paspalvinam temą
Užmesčiau akį kas per nežiniukas, bet nuotraukos nerodo. Ar tik man? matau tik pumą, panterą ir juodą katę. Visos kitos nuotraukos paslėptos.
Night Beacon - klasikos perliukas. Visada miela matyti.
Night Beacon - klasikos perliukas. Visada miela matyti.
QUOTE(vaiduokliuke41 @ 2017 08 09, 13:08)
Tikrai taip,tikriausiai nebereikalingas forumas mūsų augintojoms
Aš viena iš tų,kur nesilankau FB :rolleyes:Tad mielai užsuku į forumą.

Aš viena iš tų,kur nesilankau FB :rolleyes:Tad mielai užsuku į forumą.
O kas kaltas kad forumas apmirė ? Aš irgi kasdien užsuku pažiūrėti, mielai paskaityčiau ir nuotraukų pažiūrėčiau

turi Vida,turi,cia lankomes mes,senosios augintojos,senai pažystamos,fb daug naujokiu,truksta visu senu pokalbiu,gal atsilieps cia visos,ir rusma dingo,seniau kiek Vilma grožiu dejo,dingo ir ta,Vaiduokliuke žinau mielai paskaitytu,pažiuretu,niekas nieko nebesikalba,o ir lisiteja kur

Labas rytas Esu, dar niekur nedingau.Tik per visus darbus jau nebėra nei noro nei laiko plepėti.Liepos mėnuo beveik visas praleistas darbe, o dabar gyvenu remonto dulkėse.Strepsai laikosi, net nežinau kaip
Jei ne fitilis, tai seniai būčiau burokėlių augintoja
, arba kaktusų .Va,kaip jie pas mane sugrūsti
Kuo mažiau apie juos šoku, tuo jie geriau laikosi.Tik keli nusprogo.O visus kitus laistau atbula ranka, prabėgomis ir nieko, matyt iš principo laikosi.Neperprantu aš jų