Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

DS-Crazy čia, jie būna dviejų spalvų, bent pas mane. Vieni labiau ružavi, kiti labiau violetiniai. Kuris tikras, kuris dar tikresnis - aš nežinau.
Atsakyti
Ačiū, tikrai jis smile.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš galiu pasidžiaugti žiedais wub.gif

Puma
vartotojo įkelta nuotrauka

Jaguar

DS-Czornaja koszka

Black Panther. Antroje nuotraukoje spalva tikresnė.

Bristol's Tiger Lily, mažutė wub.gif

Ir visas padėklas biggrin.gif

O čia nežiniukas. Gal kas atpažins. Turėjo būti Kleszczynskio Tygrys, bet labai jau ryžas biggrin.gif

Atsakyti

Kokia grazi zveriuku kolekcija.Tigriukas kaip isgrazejes

Atsakyti
Ausma, labai gražus žydėjimas wub.gif wub.gif
Atsakyti

Paspalvinam temąDSCF0459-vi.jpg

Atsakyti
Užmesčiau akį kas per nežiniukas, bet nuotraukos nerodo. Ar tik man? matau tik pumą, panterą ir juodą katę. Visos kitos nuotraukos paslėptos.

Night Beacon - klasikos perliukas. Visada miela matyti.
Atsakyti
užgeso sis forumas,kadaise klestejo,vyko smagus pokalbiai,dabar neliko jau nieko,mire.
keleta mano strepsiuku,ne visos fb lankosi

DS 1455

sako ds elefant,bet kazin

Atsakyti
Tikrai taip,tikriausiai nebereikalingas forumas mūsų augintojoms unsure.gif
Aš viena iš tų,kur nesilankau FB :rolleyes:Tad mielai užsuku į forumą.
Nuostabūs žydėjimas pas tave Silvute 4u.gif
O jau tas DS 1455 strepsas wub.gif Fantastiškas žydėjimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduokliuke41 @ 2017 08 09, 13:08)
Tikrai taip,tikriausiai nebereikalingas forumas mūsų augintojoms unsure.gif
Aš viena iš tų,kur nesilankau FB :rolleyes:Tad mielai užsuku į forumą.

O kas kaltas kad forumas apmirė ? Aš irgi kasdien užsuku pažiūrėti, mielai paskaityčiau ir nuotraukų pažiūrėčiau biggrin.gif Taip kad jei reikalingas, lįskit iš pogrindžio, rašykit, kalbėkit ir dėkit nuotraukas. Aš jau išsisėmiau, nebeturiu ką rašyti smile.gif
Atsakyti
turi Vida,turi,cia lankomes mes,senosios augintojos,senai pažystamos,fb daug naujokiu,truksta visu senu pokalbiu,gal atsilieps cia visos,ir rusma dingo,seniau kiek Vilma grožiu dejo,dingo ir ta,Vaiduokliuke žinau mielai paskaitytu,pažiuretu,niekas nieko nebesikalba,o ir lisiteja kur cray.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: Esu, dar niekur nedingau.Tik per visus darbus jau nebėra nei noro nei laiko plepėti.Liepos mėnuo beveik visas praleistas darbe, o dabar gyvenu remonto dulkėse.Strepsai laikosi, net nežinau kaip :unsure: Jei ne fitilis, tai seniai būčiau burokėlių augintojagirl_blum.gif, arba kaktusų .Va,kaip jie pas mane sugrūsti :unsure: Kuo mažiau apie juos šoku, tuo jie geriau laikosi.Tik keli nusprogo.O visus kitus laistau atbula ranka, prabėgomis ir nieko, matyt iš principo laikosi.Neperprantu aš jų :unsure: 5f9c719e2dc4.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 rugpjūčio 2017 - 06:55