Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Ritandra @ 2016 11 28, 21:10)
Pirma pasidare idomu kad jau abu turi seimas bet ir kartu ir skirtis nenori. Kam tada visa tai 😂
Jusu seima ir kas vyksta. Jum labai sunku mintys sujauktos labai, ir vyras ir tas zmogus jum svarbus. Tiesiog dabar jus labai daug mastot ;)
O vyras jusu rimtas geras zmogus. Vertina labai isipareigojima ir tikrai nemasto jokiu nuklydimu.
Ateitis jusu ir be skirybu. Bet manau kad jum paciai tik dabar tas aptemimas 😂 jus tuoj atgausit sveika prota.ir grisit normaliai i seima.

O tas vyrukas. Jo zmona esamos situacijos tarp ju nenori matyt bando laikytis seimos bet vis pamasto apie isejima is santykiu. Ir tas vyras mintim ne su seima. Jis buna is pareigos. Ir labai noretu pasitraukt taip pat. Aplamai manau jie issiskirs laikui begant.

Jusu abieju delione velgi. Tu ji idealizuoji, patinka jis tau gavai nauja oro gurksni ;) bet jis kadangi paminejai kad nepaliks seimos tai speju tau ta sako nes mato kad tu nepaliksi ir nenori prarast bendravimo. Jis paliktu ta pacia diena zmona jei galetu . Jis isgyvena del jausmu tau bendraudamas. Tik to tau nerodo.
Man toks vaizdas kad jis galvoja jog jei atskleis tau kad tu jam patinki ir jis pasirizes viskam tu issigasi ir isvis nutrauksi bendravima. Tai laikos pozicijos abu tokie...

Perspektyvoj ir su juo tau butu gerai, tik arba financiskai reiktu pasispaust arba nebutu pasitikejimo tarp jusu. Cia ir tas ir tas gali but 😂

Labai jums dekui, Ritandra 4u.gif
Atsakant i jusu klausima, kam to reikia - nereikia, tiesiog kazkaip taip eme ir nutiko tas bendravimas smile.gif kaip viesulas koks isiverze smile.gif
Tai jei teisingai supratau, ji is tiesu traukiu, ne tik pasismaginti nori jis? Na, nekalbu apie kazkokius didelius ateities planus, bet siai dienai. jei kazka ir meluoja, tai tik kad manes neisgasdinti ir kad visai nepabegciau? Nes as ir taip ji atstumineju...
Atsakyti
QUOTE(burbenko @ 2016 11 28, 22:50)
Labai jums dekui, Ritandra  4u.gif
Atsakant i jusu klausima, kam to reikia - nereikia, tiesiog kazkaip taip eme ir nutiko tas bendravimas smile.gif kaip viesulas koks isiverze smile.gif
Tai jei teisingai supratau, ji is tiesu traukiu, ne tik pasismaginti nori jis? Na, nekalbu apie kazkokius didelius ateities planus, bet siai dienai. jei kazka ir meluoja, tai tik kad manes neisgasdinti ir kad visai nepabegciau? Nes as ir taip ji atstumineju...

Taip jis jum tikrai jaucia jausmus. Ir nemeluoja o ju nerodo kad jus nepabegtumete. Tiesiog gal mato kad seimos nepaliksit.
Siaip jo jausmai grazus jum ir tikri. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 11 28, 22:10)
Taip jis jum tikrai jaucia jausmus. Ir nemeluoja o ju nerodo kad jus nepabegtumete. Tiesiog gal mato kad seimos nepaliksit.
Siaip jo jausmai grazus jum ir tikri.  wub.gif

Dar karteli aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 11 28, 20:54)
Laba.
Manau tavo situacija tokia bus kad gausi lyg ir geresnes pozicijas bet del vietos po saule reiks pakovot. Nebus taip kad iseisi i lengvesni darba. Tik manau tavo tarpe ar toj naujoj darbo aplinkoj atsiras zmogus kuris tave labai palaikys ;) isties pagalbos ranka gal net jaus tau simpatija.
Papildyta:

Dekoju Ritandra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 11 26, 17:14)
As sakyciau zmogus tiesiog uzsimane pokyciu savo gyvenime, tai bando sitai pasiekt per jus. Kai viskas baigta, tai sukilo azartas. Jei idomu, gavau lazdu paza, pasauli, mirti

Aciu labai ,supratau 4u.gif

Zodziu nera ko tiketis ..kas baigta tai baigta ..reikia prmyn su vitimi zvelgti ir eiti 4u.gif smile.gif ta ir ruosiuos daryti .
Atsakyti

Pagelbekit merginos  :4u:  taigi esu istekejus, ilgai masciau ir galvojau,bet nematau jokios kitos iseities,tik skirybos. Yra 2 zmones kurie sakosi,jei tik buciau laisva noretu rimtu santykiu. Vaikinas L ir vaikinas K. Labai noretusi suzinoti ar ju ketinimai rimti ar tiesiog grazus zodeliai ir bandymas isitempti i lova? 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Prieš porą mėnesių susipažinau su vaikinu M. Norėčiau sužinoti, kas jis per žmogus, koks jo charakteris. Jeigu yra noro, galite pažiūrėti ne viena 4u.gif pirmaargenta, gal ir jūs pažiūrėsit?
Ačiū atsiliepusioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PPK: 29 lapkričio 2016 - 16:48
QUOTE(as1289 @ 2016 11 29, 13:15)
<p>Pagelbekit merginos  4u.gif  taigi esu istekejus, ilgai masciau ir galvojau,bet nematau jokios kitos iseities,tik skirybos. Yra 2 zmones kurie sakosi,jei tik buciau laisva noretu rimtu santykiu. Vaikinas L ir vaikinas K. Labai noretusi suzinoti ar ju ketinimai rimti ar tiesiog grazus zodeliai ir bandymas isitempti i lova? </p>

Taip paziurejus i tavo ir vyro santykius matosi kad taves laukia nauja pradzia ;) nelindau i dusia bet perspektyvoj santykiu baigtis nusimato.

Oi tas L tai kazkoks nusivyles uzsidares verysad.gif nemanau kad jis aplamai pasiruoses jausmam. Bet dar manyviau kad ir jis "skirybu prosese" arba nelaisvas bet ir nelaimingas. Ai kazkoks depresuotas biggrin.gif arba turi tikrai reikalu kurie vidui drasko dusia. Meiles jokios nematau nei is tavo nei is jo puses.

O K tai sakyciau laukia irgi tik tavo skirybu tavo sprendimo. Jis i poras taikytu tau ;) ir tavo jausmai jam grazus, noretum su juo buti, bet jis manau taip pat.
Perspektyvoj labai idomiai butu. Lyg abu sueitumete, lyg patenkinti bet taip viskas nurimtu jausmuose ir butumet lyg 10 metu vede 😂
Atsakyti
Kaip prisiverst deliot kam nors? Taip tingiu verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras, tikriausiai, tradicinis prašymas:paziurekite, ką jis apie mane galvoja? smile.gif
Esu išsiskyrusi, yra Jis, G. Bet, yra ir mano nuojauta, kad jis naudojasi manimi, meluoja ir bendros ateities su manimi nemato. tiesiog jam tokia dabartinė situacija patogi. 4u.gif
Atsakyti

Labai aciu jums Ritandra! Paskutinis sakinys siek tiek suglumino  :oh: nenoriu, kad jausmai greit nurimtu ir butume lyg 10 metu vede 😂 turbut vaikinas K tuomet visdelto ne "tas vienintelis " kurio man reikia :D

Atsakyti

Sveikos, esu čia pirmą šioje temoje :) ir gal galėtumėte pagelbėti su vienu klausimu, kuris mane neramina, bet labai svarbus? Tai va, situacija tokia, kad jau beveik pusę metų kaip ieškau tinkamo (maždaug savo spec.), gerai apmokamo darbo, bet vis nesiseka, tai pareigų neatitikimas ar atlyginimo atžvilgiu būna, kad atsisakau ir vis laukiu kažko kito. Atrodo nesenai įgyjau aukštąjį išsilavinimą, bet kaip nesiseka, tai nesiseka :unsure: Ar greitu metu nusimato geras darbas? ar teks dar luktelti?

AČIŪ  :4u: 

Atsakyti