Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(liepsnele2 @ 2016 11 07, 22:19)
Aš žiūrėjau antrai klasei. Jos kaip yra, bet neaktyvios... Spausdinti? Nesąmonė...
Užsiregistravau į paskaitą apie darbą šioje erdvėje: http://vma.lt/index....-vaiku-ateiciai

Vakar sakė, kad ši paskaita mokytojams, jau dirbantiems su šiuo dienynu.
Atsakyti
Labai dėkoju už siuntinukus pašte. Tikiu, kad kiekvienoje mokykloje įvairiai fiksuojama pažanga.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 11 08, 18:26)
Labai dėkoju už siuntinukus pašte. Tikiu, kad kiekvienoje mokykloje įvairiai fiksuojama pažanga.

Čia jau kaip prisiimam metodiniam būrely pačios smile.gif
Mergaitės, gal kuri turite Kūrybinio rašinio dirbtuvės II dalį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bites Rites: 09 lapkričio 2016 - 18:31
QUOTE(Bites Rites @ 2016 11 09, 20:30)

Turiu 4u.gif Bet "gyvam" pavidale, neskanuotas mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites, gal galit pasakyt kiek taškų kokį lygi maždaug atitinka 4u.gif labiausiai domintų skaitymo suvokimo testai, 4 klasė, galima surinkt daugiausia 25 t. Gilės yra nurodyta metodinėse rekomendacijose, o kaip vertinti teksto suvokimą?
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2016 11 09, 18:30)

turiu, bet skenerio neturiu. nebent fotografuot, jei niekas nenuskenuos.

Gal turit trečiokės-ketvirtokės šablonų su linijom, kad būtų galima diktantą ant lapo rašyt?
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2016 11 10, 17:58)
mergaites, gal galit pasakyt kiek taškų kokį lygi maždaug atitinka  4u.gif  labiausiai domintų skaitymo suvokimo testai, 4 klasė, galima surinkt daugiausia 25 t. Gilės yra nurodyta metodinėse rekomendacijose, o kaip vertinti teksto suvokimą?

Aš žiūriu pagal intenete esančius standartizuotų testų vertinimus. Visada taškus verčiu procentais. Ir tėvelius to pamokinau. Taip jie žino ir vaiko pažymį, jei tokį reikėtų rašyti.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2016 11 10, 17:38)
Aš žiūriu pagal intenete esančius standartizuotų testų vertinimus. Visada taškus verčiu procentais. Ir tėvelius to pamokinau. Taip jie žino ir vaiko pažymį, jei tokį reikėtų rašyti.

Aš taip pat taškus verčiu procentais ir pažymys aiškus(kurio nėra) ir lygis.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 11 10, 18:43)
Aš taip pat taškus verčiu procentais ir pažymys aiškus(kurio nėra) ir lygis.

Darau lygiai taip pat
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 11 10, 16:59)
Gal turit trečiokės-ketvirtokės šablonų su linijom, kad būtų galima diktantą ant lapo rašyt?

Nusipirkau raštinės prekėse rinkinį A4 formato lapų (100 vnt apie 1,50eur) man patogu ir tvarkinga.
Atsakyti
Nusiunčiau tokį paprastą diktanto lapą į antrą paštą, tik be temos.
Atsakyti
ačiū 4u.gif bandysiu skaičiuot ax.gif
Atsakyti