Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2016 11 10, 18:29)
Nusipirkau raštinės prekėse rinkinį A4 formato lapų (100 vnt apie 1,50eur) man patogu ir tvarkinga.

gera mintis, nepagalvojau apie tai 4u.gif

QUOTE(ninkute @ 2016 11 10, 19:16)
Nusiunčiau tokį paprastą diktanto lapą į antrą paštą, tik be temos.

ačiū labai. uždėjau rėmelius ir puikiausias lapas. pačiai "nedašuto" taip pasidaryt unsure.gif

aš testų taškus dalinu pusiau, jei tarkim galėjo surinkt 30 t., tai iki 15 t. patenkinamas lygis, nuo 15 iki 27-28 (žiūriu kokios klaidos) - aukštesnis lygis.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 11 11, 08:57)
gera mintis, nepagalvojau apie tai  4u.gif
ačiū labai. uždėjau rėmelius ir puikiausias lapas. pačiai "nedašuto" taip pasidaryt  unsure.gif

aš testų taškus dalinu pusiau, jei tarkim galėjo surinkt 30 t., tai iki 15 t. patenkinamas lygis, nuo 15 iki 27-28 (žiūriu kokios klaidos) - aukštesnis lygis.

Jei surinko 20 taškų iš 30, tai jau aukštesnysis lygis? Nesutinku su tokiu skaičiavimu.... Ar turi omeny,kad aukštesnis nei patenkinamas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 11 lapkričio 2016 - 13:56
Ne taip surašiau smile.gif iki 15 t. patenkinamas, nuo 15 iki 27 pagrindinis.
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2016 11 10, 15:58)
mergaites, gal galit pasakyt kiek taškų kokį lygi maždaug atitinka  4u.gif  labiausiai domintų skaitymo suvokimo testai, 4 klasė, galima surinkt daugiausia 25 t. Gilės yra nurodyta metodinėse rekomendacijose, o kaip vertinti teksto suvokimą?

Iš kažkur esu "paveldėjusi" tokį skaičiavimą ir juo naudojuosi: jei daugiausiai galima surinkti 15 taškų, tai 15-13 - aukštesnysis lygis; 12-10 - pagrindinis; 9-6 - patenkinamas. Jei 20 taškų, tai 20-17 - aukštesnysis; 16-13 - pagrindinis; 12-8 - patenkinamas. Jei vertinant kartais gaunasi pusė balo ant ribos, visada apvalinu vaiko naudai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triušis: 12 lapkričio 2016 - 13:03
Labas merginos, gal galite kuri nors padėti. Neturiu priėjimo į matematikos paštą, labai reikia mokytojų knygos "Riešutas" 2 kl. 2 ir 3 dalies. Padėkite.
Mano paštas calkusl@gmail.com
Atsakyti
Būkit geros, mergaitės, padėkite help.gif
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2016 11 13, 12:14)
Būkit geros, mergaitės, padėkite help.gif

išsiunčiau antrą dalį. trečios neturiu
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 11 13, 14:04)
išsiunčiau antrą dalį. trečios neturiu

bis.gif ploja.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Artėja Tolerancijos diena. Šiemet simbolis paukštis. Gal jau kokių minčių turite? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2016 11 10, 16:58)
mergaites, gal galit pasakyt kiek taškų kokį lygi maždaug atitinka  4u.gif  labiausiai domintų skaitymo suvokimo testai, 4 klasė, galima surinkt daugiausia 25 t. Gilės yra nurodyta metodinėse rekomendacijose, o kaip vertinti teksto suvokimą?

Yra čia
http://www.sokvadove...u_kalba/pupa_4/

P.s. Oi, ne taip supratau klausimą... Verčiu procentais, kaip ir dauguma Jūsų smile.gif

Papildyta:
QUOTE(arden @ 2016 11 10, 16:59)
turiu, bet skenerio neturiu. nebent fotografuot, jei niekas nenuskenuos.

Jei būtų nesunku... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bites Rites: 14 lapkričio 2016 - 07:05

Sveikos, mergaitės  :4u: Gal kas nors kitais metais turėsite antrokus. Parduočiau pratybas už pusę kainos - užsakiau saviškiams, 2 vaikai išėjo, o pinigai jau sumokėti. Bent pusę atgaučiau  :huh2: Turiu "Pasitikrinamieji darbai", Matematikos Kiseliovų atnaujintas pratybas, Gedrimienės pratybas ir "Pasaulis ir aš".  :unsure: 

Atsakyti
Labutis, turiu klausimą. Gal kuri turite šių testų vertinimo ir atlikimo instrukcijas "Lietuvių kalbos teksto suvokimo testai 4 klasei" Alvyda Blockuvienė, Nadia Venskuvienė? Labai jau ilgi testai, nesuprantu ar čia vaikas turi per vieną pamoką atlikti? Ir atsakymai, kai kur gana dviprasmiški, labai reiktų vertinimo instrukcijų. help.gif
Atsakyti