Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(elbitele @ 2016 11 29, 22:43)
Gal kas gali pasidalinti mokinukų kodu?

Ar irgi labai norėčiau gauti, ten buvo labai geros medžiagos...
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2016 11 30, 18:00)
Ar irgi labai norėčiau gauti, ten buvo labai geros medžiagos...

Apie kokius čia mokinukų kodus kalbate? smile.gif
Atsakyti

Tikriausiai ,,mokinukai.lt".  Jau kuris laikas krenta nuoroda, kad prieiga prie svetainės užblokuota. Kodėl ?   :huh2: 

Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 11 30, 18:10)
Apie kokius čia mokinukų kodus kalbate? smile.gif

apie mokinukai.lt dabar reikalauja prisijungimo kodo. Gal kam mokykla išpirkus?
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 11 28, 23:55)
<p>Na ką, šis vakaras ypatingai liūdnas. 4val mokykloje skaitėme audito ataskaitą. Po posėdžio labai liūdna, visiškai nebėra motyvacijos dirbti,tobulėti... visi tik žiūri piktomis akimis ir galvoja, kaip dar labiau mus įspausti į rėmus, kaip dar labiau visko išreikalauti... supratau vieną, kad per daug dirbame pašalinių darbų - kolegų jubiliejai, šventės, akcijos, mokyklos puošimas ir t.t ir t.t... už tai niekas nemoka, o dirbame kaip bitės... ir kas iš to... nieko... dar tik ketveri metai, kai dirbu mokytoja, bet nežinau ar noriu dirbti toliau...</p>

Pažįstama nuotaika, ir mane taip auditorė gyrė, o ataskaitoj to nematyti. Bet nusipurčiau tas mintis ir supratau, kad jie atėjo ir išėjo, pamatė tik atsitiktines pamokas, o aš pati žinau su kokiais vaikais dirbu ir kaip dirbu. Nė karto per 25 metus nenuėjau į pamokas nepasiruošusi. Ne nuo manęs čia vienos priklauso. Aukštyn galvą, viskas praeis. Pas mus tuoj atvažiuos tikrinti kokį veiksmų planą po audito pasidarėm ir kaip jį vykdom. Vienu žodžiu DURNIZMAS. bash.gif
Atsakyti
O štai ir aš turiu klausimėlį. Kada pas jus karnavalas?
Atsakyti
Gruodžio 22
Atsakyti
biggrin.gif Gruodžio 23 d.
Atsakyti
Merginos, aukštyn galvas, nes visi šitie audito marazmai ar gali mums diriguoti asmeninį gyvenimą?
Atvažiavo ir išvažiavo, o mokytojams liko tie patys vaikai, tie patys tėvai ir ta pati rutina. Ne pirma diena dirbate ir žinote kaip tai atlikti. Na ir tegu.... tos audito ataskaitos. Laukime Kalėdų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 12 01, 21:39)
Merginos, aukštyn galvas, nes visi šitie audito marazmai ar gali mums diriguoti asmeninį gyvenimą?
Atvažiavo ir išvažiavo, o mokytojams liko tie patys vaikai, tie patys tėvai ir ta pati rutina. Ne pirma diena dirbate ir žinote kaip tai atlikti. Na ir tegu.... tos audito ataskaitos. Laukime Kalėdų smile.gif

Mes, mokytojos, visa tai puikiai suprantame, bet kai valdžia dabar ėda, spaudžia iš visų pusių, tai to audito dar ilgai, ilgai nepamiršim...
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2016 12 01, 18:15)
O štai ir aš turiu klausimėlį. Kada pas jus karnavalas?

20 d. važiuojam į spektaklį.

klausimas, kurios buvo lietuvių k programų seminare lapkričio mėn., ar gavot namų darbus? galva neišneša ką ten reikia daryt. gal kuri turit minčių, užvestų ant tiesaus kelio.

apmaudu skaityt apie auditą. iš bebruko visada tryško tik optimizmas, energija, noras dirbt kuo geriau, tobulėt, o po audito matos žmogus įvarytas į kampą, nusivylęs, motyvacija nulinė. va ir tikroji audito "nauda".
Atsakyti
Ir aš išvažiuojant auditui girdėjau pagyrimus vienoms mokytojoms. O kai gavom ataskaitą, tos mokytojos net nebuvo paminėtos- visai kitas gyrė. Va taip būna... unsure.gif

Gal turit minčių, ką būtų galima padovanoti simboliško mokiniui ir jo šeimai? Tėvai organizuoja patys su vaikais ir tėvais kalėdinę vakaronę, kviečia ir mane kaip svečią. Mąstau - tuščiomis tai neisiu... ax.gif
Atsakyti