Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

4u.gif Sveikos
Mergaitės, į antrą paštą įmetu prašymą- nuorodą. jei kas galit.... ax.gif
Atsakyti
Laba. Norėjau pasiklausti ar turite atsisiuntę šio seminaro pažymą. Ko beklausčiau niekas neturi, Jūs paskutinė viltis. unsure.gif
doc. Irina Klizienė. Paskaita pradinių klasių mokytojams „Pamoka pagal naują kūno kultūros vadovėlį 1 klasei: pasaulio ir savęs pažinimas per mokinio prigimčiai artimą fizinę veiklą ir aplinką“ (2016-11-15 14:00)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kokį "fainą" dalyką atradau, negaliu atsidžiaugti biggrin.gif biggrin.gif Nusiperki lipnaus, įvairaus popieriaus, iš čia parsisiunti reikiamą šabloną, pasidarai vaikų įvertinimus - lipdukus ir valio! biggrin.gif O aš kiek vargdavau - pirkdavau vientisą lipnų popierių, juos karpydavau, po to kol rasdavau kaip atplėšti... kiek laiko atimdavo...

http://www.europe100.eu/etiketten.html
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 12 12, 20:27)
Sveikos  4u.gif Kokį "fainą" dalyką atradau, negaliu atsidžiaugti  biggrin.gif  biggrin.gif  Nusiperki lipnaus, įvairaus popieriaus, iš čia parsisiunti reikiamą šabloną, pasidarai vaikų įvertinimus - lipdukus ir valio!  biggrin.gif  O aš kiek vargdavau - pirkdavau vientisą lipnų popierių, juos karpydavau, po to kol rasdavau kaip atplėšti... kiek laiko atimdavo...

http://www.europe100.eu/etiketten.html

Bet čia vistiek karpyti reikės pagal linijas.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 12 12, 22:13)
Bet čia vistiek karpyti reikės pagal linijas.

Nereikia nieko karpyti. Yra pirkti tokio lipnaus popieriaus smile.gif

Perku va tokį popierių - http://www.eurobiura...i-e-7000740.jpg

atsispausdini ir plėšaisi lipdukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bebras2014: 12 gruodžio 2016 - 22:34
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 12 13, 00:31)
Nereikia nieko karpyti. Yra pirkti tokio lipnaus popieriaus smile.gif

Perku va tokį popierių - http://www.eurobiura...i-e-7000740.jpg

atsispausdini ir plėšaisi lipdukus  4u.gif

Aš jau seniai tokius naudoju ax.gif ir į paštą buvau siuntusi pavyzdžių savo vertinimų. Tikrai labai patogus dalykas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kaip forume ramu bigsmile.gif

prašysiu mane gelbėt. Rytoj vykstu į ekskursiją kartu su mokiniais ir tėvais. Kol vaikai bus užimti edukacinėje programoje, tėveliams taip pat reikėtų kokios nors veiklos. Dalį žaidimų sugalvos tėvelių komiteto pirmininkė, bet ir aš turėčiau kažką pasiūlyt. Gal kas patartų, kokį nesudėtingą, bet linksmą žaidimą būtų galima pažaisti suaugusiems, kurie vienas kitą pažįsta tik iš matymo.. Tikiuosi, išgelbėsit.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2016 12 16, 19:23)
Sveikos  4u.gif
Kaip forume ramu  bigsmile.gif

prašysiu mane gelbėt. Rytoj vykstu į ekskursiją kartu su mokiniais ir tėvais. Kol vaikai bus užimti edukacinėje programoje, tėveliams taip pat reikėtų kokios nors veiklos. Dalį žaidimų sugalvos tėvelių komiteto pirmininkė, bet ir aš turėčiau kažką pasiūlyt. Gal kas patartų, kokį nesudėtingą, bet linksmą žaidimą būtų galima pažaisti suaugusiems, kurie vienas kitą pažįsta tik iš matymo.. Tikiuosi, išgelbėsit..  bigsmile.gif

mes dukros klasej susipažinimui pildėm lapus. Gerai nepamenu, bet kažkas panašu į -surask tris, kurių vardas prasideda tam tikra raide, kas gimęs tą patį mėnesį, kas mėgsta pvz tortą ir t.t. Visai smagu.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2016 12 17, 20:22)
mes dukros klasej susipažinimui pildėm lapus. Gerai nepamenu, bet kažkas panašu į -surask tris, kurių  vardas prasideda tam tikra raide, kas gimęs tą patį mėnesį, kas mėgsta pvz tortą ir t.t. Visai smagu.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2016 12 12, 20:01)
Laba. Norėjau pasiklausti ar turite atsisiuntę šio seminaro pažymą. Ko beklausčiau niekas neturi, Jūs paskutinė viltis.  unsure.gif
doc. Irina Klizienė. Paskaita pradinių klasių mokytojams „Pamoka pagal naują kūno kultūros vadovėlį 1 klasei: pasaulio ir savęs pažinimas per mokinio prigimčiai artimą fizinę veiklą ir aplinką“ (2016-11-15 14:00)

Turiu smile.gif
Atsakyti
Su šv.Kalėdom ir ateinančiais Naujaisiais metais visas jus, mielosios smile.gif Būkite sveikos, stiprios, mylimos, mylinčios ir labai labai laimingos smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikutės,
Su Naujais Metais. Tikiuosi, poilsiaujate bent jau nuo mokinių. Mes į darbelį važiuojame kiekvieną dieną, bet vistiek gerai, kai nėra mokini, tai bent jau ramiai tvarkomės popieriukųs ir klasę iš po visų švenčių.
Atsakyti