O, ir mano postas kur tai išgaravo
Ir iš viso viską labai lėtai užkrauna.
Mielai grįžčiau į senąją versiją, bet reikia jaukintis naują.Nelimpa ji man juoda
Griozdiška kažkokia, vien ta juosta dešinėje nervina.
Tikrai, kaip ten Busiukas? Norėčiau tikėti, kad pavyko įkalbėti.
Sveikinu, Šponkiau padarius gerą ir prasmingą darbą.Prieš kelias savaites aš irgi spintas iškrėčiau, viską , ko nebedėviu, išvežiau į Angelų pievą. Nesijuokit, yra pas mus tokiu pavadinimu organizacija , kuri rūpinasi vienišais senukais esamais ir buvusiais alkoholikais.
Šiaip veždavau į Raudonąjį kryžių, bet ten nelabai elgesys patiko, vos ne su etikėtėmis drabužių nori.O ir porą tokių personų mačiau, kurioms tikrai nereikia tokios paramos.Ai, geriau nesigilinti.
Nustojo lyti, vesiu šuniukus į parką.
Aha klausia visi sako cia Tora laiko??? Gaila parodoj nemaciau nei kurilu nei amerikos riestaausiu norejau MB pademonstruot kokiu buna gyvai... na bet vistiek patiko. Ir MB net labai girdziu kaip pasakoja" jo jo buvau.... mano drauge turi panasu ....."ir bla bla bla.... MB patiko birmos kates
Dar "Busy Olio" bet nebuvo labai patenkintas ant ranku issispyres laikesi. Sake aplamai nemegejas buti ant rankų.... 

Čija
Špulytė kokia smaguolė
Lisitėjos porytė draugiška
Azu net švyti tarp katinų
Smagiai pasisėdėjo merginos
Nu kaip norėč tokios didumo kačių parodą pamatyt...
Aš tai vakar ne visoms "pasigyriau", ką Tytė pridirbo... Gi nebuvom namie beveik visą dieną. Tai MB (jis grįžo pirmiau) rado ant mūsų miegamojo lovos įrengtą tualetą.
Su viskuo, ką jame galima nuveikt.
To dar nebuvo...
Pasiuto vyras. Tytė buvo iškoliota ir už kupros iškomandiruota bei uždaryta jos wc kambarėlyje (neįrengtas priepirtis). Grįžusi išleidau, bet vakarinio "deserto" nedaviau. Nes šiknius katsnukis.
Šiandien ryte nuėjau patikrinti ir sutvarkyti jos wc, dar apibambėjau katę. Tada katė demonstratyviai mano akivaizdoje padarė reikalą į wc. Na ką gi, priėmiau tai kaip atsiprašymą...
![]()
Nesuprantu, kas su ja darosi. Morčius baigėsi prieš pusantros savaitės. Negi vėl morčiuot ruošiasi? ![]()
Vidam, jo Gyvūnai nežino kas greit bus. Tutis labai žaisti nori. Uodega vizgina, žaisti kviečia, tačiau Rastė "nepasirašo" Pavydės žijūrėdama iš už kampo kaip mažiukai duosis
Šiuo metu ruošiu(troşkinu )daržoves. Rytoj moliūgų sriubą po darbo gaminsiu.
Beje, pilietinė pareiga atlikta ;)
Sekmadieniaujam prie TV
O as buvau sveciuose savaitgali ir turejau sveciu, tai nebuvo kaip pakalbeti. MB sutiko. Tai nebuvo lengva, teko kalbetis per pora kartu, mastyti ir liudeti. Bet pagaliau nusileido, varlioo... dabar vidinis jaudulys liko. Senai neturejau mazo suns
Lapyna, oj kaip suprantu dėl padarymo ant lovos. Zugi užvaikyta ir iš panikos yra ne kartą ant lovos pri..kus.
Dudu. Beje ji jau mokinasi iš mūsų kačių. Ne į gerą pusę. Jau ir ant rankų būna balsą rodo, bėga prr pasakius ir uodegą pakėlus. Hipė blogą įtaką daro.

Busy varlio varlio! Bus smagu pamatysi, greitai auga tie kleckai
Bus va taip