Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

O, ir mano postas kur tai išgaravo :hmm:  Ir iš viso viską labai lėtai užkrauna.

Atsakyti
Grįžkit į seną, čia viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Senojoje versijoje atidaro video ,naujoje - dar nežinau kaip įkelti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Mielai grįžčiau į senąją versiją, bet reikia jaukintis naują.Nelimpa ji man juoda a050.gif Griozdiška kažkokia, vien ta juosta dešinėje nervina.

Tikrai, kaip ten Busiukas? Norėčiau tikėti, kad pavyko įkalbėti.

Sveikinu, Šponkiau padarius gerą ir prasmingą darbą.Prieš kelias savaites aš irgi spintas iškrėčiau, viską , ko nebedėviu, išvežiau į Angelų pievą. Nesijuokit, yra pas mus  tokiu pavadinimu organizacija , kuri rūpinasi vienišais senukais esamais ir buvusiais alkoholikais.

Šiaip veždavau į Raudonąjį kryžių, bet ten nelabai elgesys patiko, vos ne su etikėtėmis drabužių nori.O ir porą tokių personų mačiau, kurioms tikrai nereikia tokios  paramos.Ai, geriau nesigilinti.

Nustojo lyti, vesiu šuniukus į parką.

Atsakyti

Aha klausia visi sako cia Tora laiko??? Gaila parodoj nemaciau nei kurilu nei amerikos riestaausiu norejau MB pademonstruot kokiu buna gyvai... na bet vistiek patiko. Ir MB net labai girdziu kaip pasakoja" jo jo buvau.... mano drauge turi panasu ....."ir bla bla bla.... MB patiko birmos kates 9b0eef27d644.jpg Dar "Busy Olio" bet nebuvo labai patenkintas ant ranku issispyres laikesi. Sake aplamai nemegejas buti ant rankų.... 9906011de908.jpgf416237bdabc.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 23 spalio 2016 - 15:57
Ainu labai gražios nuotraukos wub.gif 4u.gif
Čija wub.gif
Špulytė kokia smaguolė wub.gif
Lisitėjos porytė draugiška biggrin.gif
Azu net švyti tarp katinų 4u.gif B matosi irgi patinka 4u.gif
Smagiai pasisėdėjo merginos bigsmile.gif
Atsakyti

Nu kaip norėč tokios didumo kačių parodą pamatyt... :ax: 

Aš tai vakar ne visoms "pasigyriau", ką Tytė pridirbo... Gi nebuvom namie beveik visą dieną. Tai MB (jis grįžo pirmiau) rado ant mūsų miegamojo lovos įrengtą tualetą. :blink:  Su viskuo, ką jame galima nuveikt. :oh:  To dar nebuvo...

Pasiuto vyras. Tytė buvo iškoliota ir už kupros iškomandiruota bei uždaryta jos wc kambarėlyje (neįrengtas priepirtis). Grįžusi išleidau, bet vakarinio "deserto" nedaviau. Nes šiknius katsnukis.

Šiandien ryte nuėjau patikrinti ir sutvarkyti jos wc, dar apibambėjau katę. Tada katė demonstratyviai mano akivaizdoje padarė reikalą į wc. Na ką gi, priėmiau tai kaip atsiprašymą... :hm: :D

Nesuprantu, kas su ja darosi. Morčius baigėsi prieš pusantros savaitės. Negi vėl morčiuot ruošiasi? :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 23 spalio 2016 - 17:04
Azucena prisikatinusi parodoje ax.gif
Vidam, jo Gyvūnai nežino kas greit bus. Tutis labai žaisti nori. Uodega vizgina, žaisti kviečia, tačiau Rastė "nepasirašo" Pavydės žijūrėdama iš už kampo kaip mažiukai duosis smile.gif
Šiuo metu ruošiu(troşkinu )daržoves. Rytoj moliūgų sriubą po darbo gaminsiu.
Beje, pilietinė pareiga atlikta ;)
Sekmadieniaujam prie TV
Atsakyti

Kaaip tylu.. kur pleputės visos hmm.gif
Na pagauk, na pagaukuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 23 spalio 2016 - 18:34
Laba diena, grazus jusu susitikimas buvo. Smagu, kad sisivienijat ir neissibarstot. Realus bendravimas labai svarbus dalykas!

O as buvau sveciuose savaitgali ir turejau sveciu, tai nebuvo kaip pakalbeti. MB sutiko. Tai nebuvo lengva, teko kalbetis per pora kartu, mastyti ir liudeti. Bet pagaliau nusileido, varlioo... dabar vidinis jaudulys liko. Senai neturejau mazo suns 4u.gif
Atsakyti

Lapyna, oj kaip suprantu dėl padarymo ant lovos. Zugi užvaikyta ir iš panikos yra ne kartą ant lovos pri..kus.

Dudu. Beje ji jau mokinasi iš mūsų kačių. Ne į gerą pusę.  Jau ir ant rankų būna balsą rodo, bėga prr pasakius ir uodegą pakėlus. Hipė blogą įtaką daro.

DSC_0776.jpg

Atsakyti
Pakakojo lovoje Tyte? Kaip baišu, šitaip ilgai katyte viena buvo tai paliko linkejimuš ir nuomonę apie juš smile.gif

user posted image

Busy varlio varlio! Bus smagu pamatysi, greitai auga tie kleckai smile.gif
Bus va taip smile.gif https://youtu.be/7afIducGves
Atsakyti