Juodulys nuostabus, kaip karalius koks

Oras baisulinis bet važiuosim balsuoti tada kazko skanaus savaitgaliui ir viskas ruošimės darbo savaitei

Kaip faina ir a š norėčiau į svečius
Juodulio jau pasiilgus buvau. Vakar parodoj nemačiau juodo meino norėjau MB parodyt. Bet jei rimtai MB ir kalbino ir glostė katinus ir net laikyt jam davė. Sakau imk imk palaikyk. Tai tikrai mačiau patiko
Žiūrėkit ar ne Busy Olis??? Beje šito katino veisėja lietuvė is Airijos. Išgirdo mus lietuviškai šnekant ir pakalbino taip smagu pabendraut sava kalba ir dar apie katinus
Sveikos
Lydekai paliepus, man panorėjus, Čijai entuziastingai pritarus, Ainu neprieštaravus, kelioms merginoms kaip (ne)tyčia ėjus pro mūsų namus, trumpai tariant- aplinkybėms netikėtai palankiai susiklosčius, kad mano vyrija buvo išvykusi, vakar vakare maloniai praleidome vakarą su keliomis merginomis. Čijai laimės buvo pilnos garbanos, nes šitam šuniui- kuo daugiau veiksmo ( ir, žinoma, dėmesio jai) namie, tuo smagiau. Ainu laikėsi santūriai, bet visus paglostymus ir netikėtus pamylavimus ant rankų stoiškai iškentė. Visoms savo viešnage pamaloninusioms mane merginoms dideliausias dėkui už šilumą tokiu žvarbiu metų laiku. Apie pilną šaldytuvą nuo vakar likusio gardaus maisto aš jau net nekalbu.
Lapyna, nuotraukos nuostabios ( kaži, čia nesuskambės, kaip savo Ainu nekuklus gyrimas ), aš tik patikslinsiu, kad apšvietimo natūralaus nebuvo, kas man dar labiau sumistifikuoja fotografės išgautą rezultatą. Lenkiu žemai savo žilą galvą prieš Tavo talentą fotografuoti.
( ir Ainu ūsai profesionalo rankose gaunasi visai nedryžuoti
)
Pagal laikrodžio rodyklę išvardinsiu. Ant kėdės arčiausiai užuolaidų sėdi Gielux, šalia jos taipogi ant kėdės Erodė, tada ant sofutės Apus, Magnuna, po paveikslu- Colomba, Šponkiukas, Erendira. Na ir dar gale stalo mudvi su Lapyna sėdėjom, bet turėjom stebuklingus nematomus apsiaustus, todėl ir nesimatom.