Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Kokia puošni ir svetinga Ainu! Labai gražios foto ! Cija šypsosi i kamerą net akių nesimato biggrin.gif
Juodulys nuostabus, kaip karalius koks wub.gif
Oras baisulinis bet važiuosim balsuoti tada kazko skanaus savaitgaliui ir viskas ruošimės darbo savaitei blink.gif
Atsakyti

Buvom balsuoti. Oras tai kaka. Gausis sėdėjimo namuose diena  :huh2: 

Ainu foto  :wub:  Lapyna,  kai turėsiu fotiką,  eisiu papildomus kursus pas tave :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 23 spalio 2016 - 10:07

Dar: viena iš Ainu letenėlių, kurios mane taip veža :bigsmile: 

5b61a4ee20ca84c3340ab77bd705ad7c614.jpg

Atsakyti

Kaip faina ir a š norėčiau į svečius  :wub: 

Juodulio jau pasiilgus buvau. Vakar parodoj nemačiau juodo meino norėjau MB parodyt. Bet jei rimtai MB ir kalbino ir glostė katinus ir net laikyt jam davė. Sakau imk imk palaikyk. Tai tikrai mačiau patiko

1e17ffe49480.jpg

Žiūrėkit ar ne Busy Olis???  Beje šito katino veisėja lietuvė is Airijos. Išgirdo mus lietuviškai šnekant ir pakalbino taip smagu pabendraut sava kalba ir dar apie katinus 

9555dbb55524.jpg

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Lydekai paliepus, man panorėjus, Čijai entuziastingai pritarus, Ainu neprieštaravus, kelioms merginoms kaip (ne)tyčia ėjus pro mūsų namus, trumpai tariant- aplinkybėms netikėtai palankiai susiklosčius, kad mano vyrija buvo išvykusi, vakar vakare maloniai praleidome vakarą su keliomis merginomis. Čijai laimės buvo pilnos garbanos, nes šitam šuniui- kuo daugiau veiksmo ( ir, žinoma, dėmesio jai) namie, tuo smagiau. Ainu laikėsi santūriai, bet visus paglostymus ir netikėtus pamylavimus ant rankų stoiškai iškentė. Visoms savo viešnage pamaloninusioms mane merginoms dideliausias dėkui už šilumą tokiu žvarbiu metų laiku. :wub:  Apie pilną šaldytuvą nuo vakar likusio gardaus maisto aš jau net nekalbu.  :essen:

Lapyna, nuotraukos nuostabios ( kaži, čia nesuskambės, kaip savo Ainu nekuklus gyrimas   :hmm:  ), aš tik patikslinsiu, kad apšvietimo natūralaus nebuvo, kas man dar labiau sumistifikuoja fotografės išgautą rezultatą. Lenkiu žemai savo žilą galvą prieš Tavo talentą fotografuoti. :first:   ( ir Ainu ūsai profesionalo rankose gaunasi visai nedryžuoti   :mirksiukas:  ) 

Atsakyti

Pagal laikrodžio rodyklę išvardinsiu. Ant kėdės arčiausiai užuolaidų sėdi Gielux, šalia jos taipogi ant kėdės Erodė, tada ant sofutės Apus, Magnuna, po paveikslu- Colomba, Šponkiukas, Erendira. Na ir dar gale stalo mudvi su Lapyna sėdėjom, bet turėjom stebuklingus nematomus apsiaustus, todėl ir nesimatom.  :D IMG_5005.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 23 spalio 2016 - 11:03

Pričiupo  :blink:

IMG_5003.jpg

Atsakyti
Oij merginos, koks pasisėdėjimas bigsmile.gif . Net pavydu ax.gif
Atsakyti
Labai gražios, mikštos ir purios lapciukės wub.gif
Smagiai merginos pasisėdėjo...net pavydu 4u.gif
Atsakyti
Ot tai organizatorė 4u.gif Taukšt ir yra kompanija, nuotaika visoms pataisyta wub.gif
Ainu su Čija kokios malonios šeimininkutės, nesislepia spintoje, o užima svečius wub.gif Ainu fotosesiją gavo dovanų 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 10 23, 13:15)
Ot tai organizatorė 4u.gif Taukšt ir yra kompanija, nuotaika visoms pataisyta  wub.gif
Ainu su Čija kokios malonios šeimininkutės, nesislepia spintoje, o užima svečius  wub.gif  Ainu fotosesiją gavo dovanų  4u.gif  4u.gif

Kažkuri iš merginų, man rods, Magnuna, Čijai atnešė dovanų vištą nupeštą - žaisliuką. Kaip ji rodė jį, apibėga ratą, parodo, dėmesio gauna, eina kanda toliau...
Oi.
biggrin.gif
Jos kailiukas man patiko - garbanotas šiurkštukas.
Bet smagu liesti.
Atsakyti
Koks smagus merginų vakaras 4u.gif Įsivaizduoju kiek Čijai laimės biggrin.gif
Atsakyti