Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Ryžiukas wub.gif

Šponkiuk, Kelvis irgi ant rankų nebūna visai, nereikia jam smile.gif ne dėl meilumo jis įkrito į širdį, kitaip kažkaip biggrin.gif

Vėtra, gaubtą įsivaizduok, tokį permatomą, bet nieko nepraleidžiantį Tau, jokio negatyvo 4u.gif ir sėdėk jame 4u.gif

Kai paskaitau... Šunies jau rimtai pradedu bijot huh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 25 spalio 2016 - 14:07
QUOTE(Baukidė @ 2016 10 25, 15:06)
Kai paskaitau... Šunies jau rimtai pradedu bijot huh.gif  doh.gif

nereikia bijoti. jie puikūs draugai, kompanjonai, tik su jais daug reikia dirbti.
Kiekvienas atranda savo.
Man, mano šuo visada bus vižlas. Mudu rodos supratome vienas kitą iš žvilgsnio.. Ir kai ieškojau jam namų, niekuomet net nebuvo kilusi mintis jį parduoti ir gauti už tai pinigų. Aš ieškojau jam meilės ir tikrų namų. Ir gavo. Visko su kaupu. Ir esu be galo rami ir laiminga. Nes jis dabar gyveną tikrą vižlo temperamentą atitinkantį šunišką gyvenimą. ..Aš dabar visada labai atsargiai sakau: tik ne man, tik ne aš ir t.t. nes per paskutinius du metus gavosi ir man, ir aš ir t.t.
Visada garsiai sakiau, kad man nepatinka jorkšyrai ir jų nelaikyčiau, visada sakiau, kad jau mano namuose niekada nebus katės... o kaip gavosi, kodėl jorkšyras? kai išvežėm su vaikais vižlą į Kauną vaikai verkė, raminau juos, nors plyšo širdis. praleidome kelias valandas su naujais šeimininkais, o išvažiuojant vaikai aš ir net ta moteris verkė kartu. Dukra pasakė tada... tėtis mus paliko, dabar ir šunelį turime atiduoti...Naujieji šeimininkai įbruko man į kišenę pinigus motyvuodami, kad kažką nupirkčiau vaikams. Visa kelionė namo tęsėsi su raudomis. Noras kažkuo rūpintis buvo begalinis. Taip mūsų namuose atsirado mažas, mergaitės svajones atitinkantis šunelis. Mylim jį visi. Bet man MANO šuo yra vižlas. ech... o dabar ir katės cielos dvi biggrin.gif
Šiandien mano mintys liūdno. oro įtaka..
Atsakyti
Diinka manau pas tavo mergina tiesiog susidare iprotis nuo mazens rinkti viskas kas ant zemes, matyt viena karta galima kazko kitą jau ne plius chebroj auga konkurencija reikia gi varyt kazkuom buti pranasesnei biggrin.gif Realiai padirbus ant komandų negalima greitai ismoktu primetai pilna kambari daiktu vaiskto suo prieina uosto bando imt negalima atsitraukia geras suo ir skanukas , paskui tarkim praeina pro kazkoki daikta nekreipdamas demesio geras šuo skanukas biggrin.gif iš tiesų smagu užsiiminėti su šunimis, jie kitokie nei katės, ir meilė jų kita 4u.gif
Net pavydu Busiui dėl mažo klecko Mumiui gruodį jau visi metai per greitai uzaugo jis man rolleyes.gif
Atsakyti

Ahabi, tavo postus labai gera skaityt :4u: 

Atsakyti
Padėkit sugalvoti!!!! help.gif

rytoj sūnui į mokyklą reikia nusinešti produktų gaminti GELTONAS salotas. Ką tokio, kad skanu vaikams būtų? Nes pvz. paprikos tai tikrai nevalgys hmm.gif
Atsakyti

Tai gali daryt saldžias vaisines, su jogurtu, bananas, melionas, kokį geltonesnį obuolį, persimoną :)

Atsakyti
Sagyte, ačiū už patarimus... būtų viena paprasčiau, auklėti dvi kartų misija neįmanoma, o po vieną...nu kodėl paroj tik 24 val ? ... miegu tik 6...visvien žiauriai trūksta laiko. Gal MB ras laiko - šunes kaip ir ant jo galvos daugiau biggrin.gif

Ahabi, kukuruzai jei valgys 4u.gif

Ai dar šiandien pagalvojau, kažkaip nespalvotaspas mane gyvenimas biggrin.gif juoda balta....3 juodi katinai, 4 balti, 7 juodbalčiai čia globotiniai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 25 spalio 2016 - 14:44
Sagyte,klaidą įvėliau rašydama, ne kalis, o kalcis. Na gerai, jei vitaminai ale dėl graužimo, tai gal bent kokią naudą duos kažkam 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2016 10 25, 15:41)

Ahabi, kukuruzai jei valgys 4u.gif

apie juos ir aš pagalvojau, na bet vienų kukurūzų nenešiu juk, su kuo juos maišyti?
Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2016 10 25, 14:29)

dar Germinės ryžiuko

kokie ryžiukai gražūs wub.gif o akytės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2016 10 25, 15:37)
<p>Tai gali daryt saldžias vaisines, su jogurtu, bananas, melionas, kokį geltonesnį obuolį, persimoną smile.gif</p>

tas variantas o gero tiks 4u.gif

beje vakar viriau moliūgų sriuba. Geltona, nu bet ne salota biggrin.gif ale tobula gavosi, dukra, kuri nevalgo moliūgo, paprašė pakartoti ax.gif
Atsakyti

Siandien buvau pasiusta ant triju raidziu del akcento. Sedziu nusminus unsure.gifbiggrin.gif

Oi- , vaikeli- užjaučiu ir apkabinu.

O aš įsisukau į kažkokį durną ratą.

Esmė-  užsiregistravau į darbo biržą, kadangi sėdžiu namie su lape nr.2 - lankytis biržoj neturiu šansų, kad pateisinti nesilankymus- turi gydytoja išrašyti nedarbingumą. Gydytoja negali išrašyti nedarbingumo, nes jai NERODO, kad esu užsiregistravusi. Rodo, kad esu NEDRAUSTA. ir taškas. Nupušiu. Gal kuri susidūrėt?

Grįžtant prie kačių. Jei dvi katės laksto kaip pasiutusios pirmyn atgal, po to viena ima kitą lupti ( bet nerėkia, nešnypščia nei viena nei kita) - čia norma ir kištis nereikia? Ar mušeiką drausminti? Nes mušeika- Trišė. Dvigubai sunkesnė už Lapę.. Baisokai atrodo..

Atsakyti

Vilkra, na ir reikalai :( ar birža negali tau kokios pisulkos išduot?

Jei katės taip lanksto, apsipliekia, bet pūkai nesiplaiksto ir kraujas nesilieja, tai visiškai puikus ir sportiškas kačių bendravimas. Jei matysi, kad Lapytė jau ima panikuoti, tada drausmink, o šiaip dramblių palakstymai gerai  :rolleyes: Išsikrauna katės. Pas mane Pedrui nuolat kailiukas spaudžia, o nieks su juo nedūksta  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 25 spalio 2016 - 15:42
QUOTE(vilkra @ 2016 10 25, 16:37)

Grįžtant prie kačių. Jei dvi katės laksto kaip pasiutusios pirmyn atgal, po to viena ima kitą lupti ( bet nerėkia, nešnypščia nei viena nei kita) - čia norma ir kištis nereikia? Ar mušeiką drausminti? Nes mušeika- Trišė. Dvigubai sunkesnė už Lapę.. Baisokai atrodo..</p>

Nesikisti 4u.gif
Atsakyti

Vilkra, ar nereikėtų Tau pirmiausia Ligonių kasose apsilankyti 

Atsakyti