Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Šponkiuk, labai gražus Hipės dokumentinis vardas ax.gif4u.gif

Gražus, bet šaukti nepatogus ir visai ne pagal jos elgesį. Ji tokia plevėsa, tikra Hipė  :D  

Atsakyti
Busy, 4u.gif LT su užsieniečiais elgiamės kažkaip ypatingai pagarbiai... man atrodo... o jei jis dar lietuviškai kalba, tai išsilydymas garantuotas smile.gif
Erendira, Kelvis džiovintuvo bijo dar labiau, nei siurblio. Bet naktį kažkaip keistai atrodyčiau jį įjungus ax.gif laugh.gif
Atsakyti
Užėjau į Kiką Tučiui kramtalo nupirkti. Ten tokia nebloga viena Vet. dirba. prasitariau apie šuns graužimą. Paklausė ji manęs, kada paskutinį kartą daviau šuniui kalio ir kitų vitaminų. Sakau niekada. Va va sako, labai netgi dažnai būna kai kalio trūksta šuo viską ėda iš eilės. Nupikrau. Mėginsim. Žiūrėsim

Iki mūsų susitikimo liko trys dienos wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 25 spalio 2016 - 13:03

Baukide, visad galima rinktis ar kokią naktį ar dvi keistai atrodyti, ar turėti draskomą spintelę  :rolleyes:  Šiaip, jie greit pasidaro išvadas  :) 

Atsakyti
Kad padėtų Tučiui vitaminai nuo graužimo 4u.gif
Hipei vardas tinka labai 4u.gif labai 4u.gif tiesiog tas Chanel man sentimentus sukėlė... biggrin.gif

Erendira, 4u.gif šią naktį jau feną prie lovos pasidėsiu biggrin.gif įsivaizduoju vyro reakciją laugh.gif

Makas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 25 spalio 2016 - 13:05
QUOTE(diinka @ 2016 10 25, 11:54)
Na kas darmeino nori... dovanoja https://www.facebook...hc_ref=NEWSFEED
Niekaip neatsistebiu Giliuko  mimikom ir kalbėjimo manierom , niu kaip pakelia nuotaiką jo foto ir komentarai  biggrin.gif  wub.gif

ir gražuolei Dudukui, susitvarkyt burnytę, netvarka tokia jauna ir graži 4u.gif

O die, Diinka. Bet kad ji kitų katyčių nemėgsta.
Na, gerų tai gražuolei namų.
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 25, 15:00)
Užėjau į Kiką Tučiui kramtalo nupirkti. Ten tokia nebloga viena Vet. dirba. prasitariau apie šuns graužimą. Paklausė ji manęs, kada paskutinį kartą daviau šuniui kalio ir kitų vitaminų. Sakau niekada. Va va sako, labai netgi dažnai būna kai kalio trūksta šuo viską ėda iš eilės. Nupikrau. Mėginsim. Žiūrėsim

Skiedalai smile.gif prie ko cia kalis? Ir grauzimas? Kalci gal siūlė ale dantims? Bet ir tai auklėjimo stoka ir tiek suo ne neiskraunamas psichiškai, gal lauke issibegioja bet smegenys nedirba, sėdėti guleti stovėti pas mane ir t.t. kokį 40min padirbkit pamatysit pagerės tas grauzimas, plius jei nuo mažens duodavot kažką graužt įprotis jau, žaidimai tik is šeimininko ir tik už gerą elgesį 4u.gif
Atsakyti

Baukide, mb kai parodžiau  buvo likus chanel ir dar dvi sesės. Jam iškart ji krito į širdį. Bet mums labiau siųlė jos sese, nes Chanel buvo labiausiai nebūnanti ant rankų. Bet mes kai pratę prie "nerankinių" katinų, tai surizikavom :)

Atsakyti

Bet kad ji kitų katyčių nemėgsta.

Ten rašo, ne kad ji pati nemėgsta, bet kad kitos ją skriaudžia. Tai jei namie rami katė, tai turbūt viskas būtų ok.

Atsakyti
Sagyte, dėl graužinio, na mūsų panos gerai išsilaksto, ir bendraujam daug...bet kai tik nematai, ir randa ką ant žemės......pagrinde Tina, tuoj tysiasi pas save...ir jau tada dirba, jei pamatai nešant užtenka negalima, numeta ir ateina uodegą pabrukus, o jei randi ghuoliuke jau ką sudoroto tik paklausi kuri tai padarė, Tina "atšliaužia" ant užpakalio. Iš vis su ja sunku, jos net bart nelabai gali, ankščiau iškart apsisisiodavo.... gerokai vaiko psichika sužalota...na bet po truputį, gal kažkaip išaugsim.

dar Germinės ryžiuko

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 10 25, 14:08)
Skiedalai smile.gif prie ko cia kalis? Ir grauzimas? Kalci gal siūlė ale dantims? Bet ir tai auklėjimo stoka ir tiek suo ne neiskraunamas psichiškai, gal lauke issibegioja bet smegenys nedirba, sėdėti guleti stovėti pas mane ir t.t. kokį 40min padirbkit pamatysit pagerės tas grauzimas, plius jei nuo mažens duodavot kažką graužt įprotis jau, žaidimai tik is šeimininko ir tik už gerą elgesį  4u.gif

na, kad auklėjimo stoka sutinku blush2.gif "protiškai namie nedirbame. Dabar kai oras toks ir ilgų pasivaikščiojimų darbo dienomis sumažėjo blink.gif pažaidžia su vaikais ir viskas baigiasi. o ir aš nelabai nei noro, nei laiko vakare turu unsure.gif išmokiau pas mane.. kad lauke be pavadžio bėdų nebtų tuom viskas ir baigėsi

na ka..teks pradėti dirbti
Atsakyti
Sedziu baudziamoj byloj. Nuobodu. tenka klausyt to ko man nesinoretu niekada isgirst. Ir pagalvojus kad be reikalo kankinuosi issitraukiau telefa (visgi paskutinej eilej sedziu. Ir perskaicia Ahabi mintis-gera skaityti. saunuoliuke. Makas grazuolis wub.gif

Spulyte kad pukuoteja bigsmile.gif wub.gif

Busiuk nekrepk demesio i hamus. Ir Lietuvoje tokiu pilna yra unsure.gif

Giliuko israiskos superinis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti