Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Jau palūžau. Ėdu  

Atsakyti
Einu pasirausti spintelėje, turėjo kažkur būti užsislėpęs šokolado gabaliukas ninja.gif
Papildyta:
Radau, ėdu ir aš rolleyes.gif
Atsakyti
Norint but laimigam, reik valgyt tik juoda, kuo daugiau kakavos turinti. As pardej 86%kakavos randu, tuo ir pasilaiminu retkarciais 4u.gif biggrin.gif

VOnios remontas jau eina i pabaiga, jee
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 27 spalio 2016 - 19:17
Noriu paklausti patarimo. Planuojame isigyti antra katiniuka, tai galvoju ar reikalingas antras tualetas, maistui antras indelis? Kokius dar "namu darbus" turiu pasidaryti iki parsivezant antra katinuka.
Atsakyti
juo, juoda čiokoladą sukirtau biggrin.gif
Busy sveikinu su artėjančia remonto pabaiga biggrin.gif jau greit bus galima daužti šampano butelį į vonios kraštą pabaigtuvėms biggrin.gif
Papildyta:
Aristokrate - taip antras tuoletas bus reikalingas, bent iš pradžių nes abu katinukai gali nenorėti eiti į tą patį. Mano atveju paskum nupirkau tiesiog didesnį ir ėjo abu kuo puikiausiai į vieną, bet pradžioje senbuviui nepatiko, kad į jo tūliką naujokė katytė eina smile.gif mastui ir vandeniui papildomo bliūdelio irgi reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 27 spalio 2016 - 19:26
Jau, kai atvažiuosi (tikiuosi) bus net prijungta vonia, galėsi burbuliuot biggrin.gif biggrin.gif

Aristokrate, vienu tualetu gali naudotis abu katinai, svarbu svarus butu. O maisto bliudeliu irgi gali kuo puikiausiai dalintis 4u.gif

va issiskyre musu patarimai biggrin.gif bet tik todel, kad pas mus skirtinga patirtis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 27 spalio 2016 - 19:32
QUOTE(Azucena @ 2016 10 27, 18:16)
Labu dienu
Erode ir asen noreciau riesiniu, juodu ir tu elektriniu, bo striuke lygiai tokios spalvos turiu, jei gerai spalvas perteikia kompas. Tik va kaip su perdavimu man????  blink.gif
O as biskiuka parejau i sena versija, bo naujoj nerode man foto kai kuriu, paskui skaitau komentarus ir galvoju ar as durna ar praleidau ka... ieskau atgal nerandu ieinu i sena visos foto matosi  hmm.gif  aggressive.gif

Azu, labuka. Turiu tik tamsias šokolado spalvos ir tokias... kaip čia - šviesiai pilkai melsvas, jos ne elektrinės ginkdie. O riešinės su karoliukais irgi tik šviesios liko. Nes paskutines palikau Magnunai.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Pas mane tarp kitko iskart dalinosi vienu tuliku, bliudeliai irgi bendro naudojimo... mirksiukas.gif
Oj Erode toj imesiu surasiu foto striukes, o del tamsiu tiks ir tamsios sokolado kitos striukes kailis toks rudas
radau tik foto senute bet spalva ta pati biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 27 spalio 2016 - 19:50
Busy - biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nu taip patirtis skirtinga, mano atveju Kai atsirado Kruopa, Mauras nebuvo patenkintas, kad Kruopa eina į jo tūliką. Aš pastačiau antrą. Mauras nuėjo naują tūliką, Kruopa paskum irgi. Mauras nepatenkintas, perėjo į seną tūliką, Kruopa paskum irgi perėjo biggrin.gif paskum kai susidraugavo, ėjo be problemų į vieną tūliką smile.gif su maistu tas pats - Mauras nebuvo patenkintas, kad Kruopa iš jo bliūdelio nori valgyti. o Kruopa norėjo valgyti būtinai tuo pačiu metu kaip ir Mauras - padėjau du bliūdelius smile.gif vandens visada laikau du bliūdelius bo Grikis ne tik geria bet ir lapces pateliūskuoja, Kruopa po to nenori gerti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, prisiduodu, kad niekur nedingau, mes su Brigita ligoninėje. Tyrimams, viskas yra gerai, planuojamės sanatoriją.

Turim du naujokus nerealius šnypštalus ir puolėjus kandžiulnikus...laukinukai.
Trečia diena pas mus, jau tik šnypščia (narve), bent nebepuola, duodasi paimami ant rankų. Aišku baisu ir urzgia dar, bet apsišarvavus virtuvine pirštine, bandau jaukintis.
Baltas ir juodas, kačiukai, iki 2mėn amžiaus.

Mokausi gerti vandenį (jau išgeriu 1,8l, nuo pirmadienio gersiu 2,4l - gertuvę turi 0,6l tai matuoklis mano). Bandau prisijaukinti MĖ dietą, didesnį kiekį daržovių, bei atsisakyti užkandžiavimų ne į temą...nu būna dar visko, aš ne robotas gi biggrin.gif
Atsakyti
Azu - tai jeigu tau patinka tos tamsios riešinės, tai imk 4u.gif Man dovanų nuvežti tiks ir šviesios 4u.gif
Atsakyti
oj Magnuna jei tau reik ,tai imk, arba gal dar numegztu? hmm.gif ax.gif ir beje man nebutinai su pirstu gali su skyle but
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 27 spalio 2016 - 19:52