Laba diena visoms. Čia aš parėjau jau... Ufff, mažumėlę buvau visai atisjungus. Net sarmata pasakyt, kad buvo visiškai užupuolęs tas nemandagus virusas, kur, dažniausiai nuo vaikų pasigauni. Užtat dabar labai gerai supratau, ką mano močiutė turėdavo galvoj, kai man ką nors prisidirbus sakydavo " Eik tu tryda su kosuliu"....

Net jūsų pakibint visai neturėjau jėgų. Ir pirmą kart per visą savo darbinę karjerą buvau "ant biuletenio"
Nius, va, pasiteisinau, o dabar pirmiausia noriu pasidžiaugt Busiuko šunytinėm naujienom. Labai jau patiešnas kleckutis.( busiuk, tu tuk pamislyk kaip lėksi griūdama per sniegą su veltais kuntapliais

, aš atigaiveliojau, ryt užduosiu klausimų į a/ž ) Taip pat Ahabimeni Mako laukimu. Labai smagus tas "jau rytoj" jausmas. Kuo gražiausi linkėjimai visiems ūsuočiams ( pacituot jau neberalu...). Na, o, jei leisit įsiterpsiu dėl katinuko atskyrimo. Busiuk, aišku, kad su tavo patirtim nepasiginčysi. Bet va kaip tik prieš porą dienų mano draugaitė parsivežė išsvajotą brituką (tabiuką). namuose ji turi šunį ( pekiniuko vaizdo) ir ji katinuko neatskyrinėjo. Minėjo, kad irgi veisėja nesiūlė izoliuot. Tiesiog parsinešė. Supažindino, laikydama ant rankų. Vienas urgztelėjo,- tai jį subarė, kad negalima. Kitas šnypštelėjo, tą taip pat subarė. Ir, stebėdama paleido laisvai apsiuostyt. Vakare jau vienas žaidė, kitas ramiai stebėjo. Kitos dienos rytą žaidimam jau tiko ir šuns uodega....
Ahabimeni, aš gink die, nenoriu pasakyt, kad taip gerai, aš tik sakau, kad veisėjai tikrai kartais taip pataria. Bet Busy teisi, gal abejojant dėl Rastukės reakcijos ir geriau atskirt.
Merginos,galiu "paguodžiančiai" pajuokaut dėl knarkimo? - Antrosios pusės knarkimą 100 proc. sustabdytų tik giljotina

, Bet, kad šitas metodas nius, nelabai, a? Aš tikrai užjaučiu, tai didelė problema ir kai užknisa tai lieka tik kitas kambarys. Nesant galimybių, na, ką jau darysi,- naudoti pirmą variantą.
Aist, aš nepamiršau, tikrai, bet iki po švenčių dar geriau pabūsiu karantine, kad ginkdie nekrėstelčiau
Lapyna, o gal dar ir šitas katinėlis tiks, kad nebūtų tuščia?