Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Laba diena visoms. Čia aš parėjau jau... Ufff, mažumėlę buvau visai atisjungus. Net sarmata pasakyt, kad buvo visiškai užupuolęs tas nemandagus virusas, kur, dažniausiai nuo vaikų pasigauni. Užtat dabar labai gerai supratau, ką mano močiutė turėdavo galvoj, kai man ką nors prisidirbus sakydavo " Eik tu tryda su kosuliu".... biggrin.gif Net jūsų pakibint visai neturėjau jėgų. Ir pirmą kart per visą savo darbinę karjerą buvau "ant biuletenio" biggrin.gif
Nius, va, pasiteisinau, o dabar pirmiausia noriu pasidžiaugt Busiuko šunytinėm naujienom. Labai jau patiešnas kleckutis.( busiuk, tu tuk pamislyk kaip lėksi griūdama per sniegą su veltais kuntapliais biggrin.gif, aš atigaiveliojau, ryt užduosiu klausimų į a/ž ) Taip pat Ahabimeni Mako laukimu. Labai smagus tas "jau rytoj" jausmas. Kuo gražiausi linkėjimai visiems ūsuočiams ( pacituot jau neberalu...). Na, o, jei leisit įsiterpsiu dėl katinuko atskyrimo. Busiuk, aišku, kad su tavo patirtim nepasiginčysi. Bet va kaip tik prieš porą dienų mano draugaitė parsivežė išsvajotą brituką (tabiuką). namuose ji turi šunį ( pekiniuko vaizdo) ir ji katinuko neatskyrinėjo. Minėjo, kad irgi veisėja nesiūlė izoliuot. Tiesiog parsinešė. Supažindino, laikydama ant rankų. Vienas urgztelėjo,- tai jį subarė, kad negalima. Kitas šnypštelėjo, tą taip pat subarė. Ir, stebėdama paleido laisvai apsiuostyt. Vakare jau vienas žaidė, kitas ramiai stebėjo. Kitos dienos rytą žaidimam jau tiko ir šuns uodega....
Ahabimeni, aš gink die, nenoriu pasakyt, kad taip gerai, aš tik sakau, kad veisėjai tikrai kartais taip pataria. Bet Busy teisi, gal abejojant dėl Rastukės reakcijos ir geriau atskirt.
Merginos,galiu "paguodžiančiai" pajuokaut dėl knarkimo? - Antrosios pusės knarkimą 100 proc. sustabdytų tik giljotina rolleyes.gif, Bet, kad šitas metodas nius, nelabai, a? Aš tikrai užjaučiu, tai didelė problema ir kai užknisa tai lieka tik kitas kambarys. Nesant galimybių, na, ką jau darysi,- naudoti pirmą variantą.
Aist, aš nepamiršau, tikrai, bet iki po švenčių dar geriau pabūsiu karantine, kad ginkdie nekrėstelčiau 4u.gif
Lapyna, o gal dar ir šitas katinėlis tiks, kad nebūtų tuščia?
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Merfė @ 2016 10 27, 15:45)

Lapyna, o gal dar ir šitas katinėlis tiks, kad nebūtų tuščia?

Labai gražus...
Merfe, o kur jį gavai? Tą "Mazuronį".. biggrin.gif
Atsakyti
Jo sutinku Merfe, galima tiesiog supazindinti greituoju budu. Esu taip dariusi viena karta, bet sekancius kartus, geriau ilgiau, bet uztikrinciau, kai juos veikia smalsumas, o ne sokas, tuomet buna geriau. Visais mano supazindinimo atvejais metodas pasiteisino. Plius, reikia pazinoti savo jau turimus gyvunus. Va cucika atvesiu ir tiesiai pakisiu po nosimi. Lai pratinasi. Nes suo ne katinas, jam kitokios ir taisykles biggrin.gif

Ojej, jau isvaizduoju save grakscia ir liekna, su veltiniais batais lakstancia po snieginuotus laukus hihihi.gif

Tikiuos jau pasveikai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 27 spalio 2016 - 14:53

Na gi, šaukiausi keletą temų atgal :) tai kaip tada daryti, gal vis tik jai paduosiu, o jus jau kaune susitarsit kaip nors? :hmm:

Dėl rytojaus galvoju, kad stebėsim, situaciją.  Žiūrėsim kaip viskas klostysis. Pagal viską tokiu metu rytoj, Makalius jau bus pas mus :P

Rašau iš naujos versijos. Darbo neturiu, tai rimtą veidą į monitorių nutaisiau ir jaukinuosi naują versiją.

Noriu profilio foto pasikeisti, ale nesusgaudau dar kaip...raso eiti i mano profilis. ateinu ten, o kaip pasikeisti foto ne :hmm:​ randu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 27 spalio 2016 - 14:52
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 27, 15:51)
<p>Na gi, šaukiausi keletą temų atgal smile.gif tai kaip tada daryti, gal vis tik jai paduosiu, o jus jau kaune susitarsit kaip nors? hmm.gif</p>
<p> </p>
<p>Dėl rytojaus galvoju, kad stebėsim, situaciją.  Žiūrėsim kaip viskas klostysis. Pagal viską tokiu metu rytoj, Makalius jau bus pas mus tongue.gif</p>
<p> </p>
<p>Rašau iš naujos versijos. Darbo neturiu, tai rimtą veidą į monitorių nutaisiau ir jaukinuosi naują versiją.</p>
<p>Noriu profilio foto pasikeisti, ale nesusgaudau dar kaip...raso eiti i mano profilis. ateinu ten, o kaip pasikeisti foto ne hmm.gif randu</p>

Šiurpas krato nuo tos naujos versijos, dar net kojos ten nekėliau, o jau baisu. Man rods, ten nė velnio nesutvarkė jos, kasdie kažką keičia ir todėl toki perversmai. Iš senos versijos į naują žiūrint nė velnio nesimato šypsenėlių, tai šūds.
Atsakyti

Gali nufotkint? Kaip patrumpinti atrodo?

Negaliu, nebeturiu nei vieno  :huh2:  tai dabar, jei tik užknarkia jį patį prižadinu. Dažniausiai užtenka pasakyti neknark. Aišku tai padeda, jei tą vakarą negėręs buvo. 

O kirpdavau tą dalį, kuri lieka išorėje ir kirpdavau tiek, kad atsigulus ant šono nesigautų ausiai spaudimo, tai nukirpdavau kokį ketvirtadalį-trečdalį. MB man ausų kištukų iš darbo parnešdavo. Pakeitė darbą, tai nebeturiu kištukų :D

Atsakyti
Ahabi, o gal paštu išsiųsk, ten gi tašytė, ne boksas, tai nesunki ir gal net sulankstyt įmanoma (nepamenu daba kurią daviau) Žinokis gaila man ir laiko ir pinigų sekmadienį specialiai į Kauną važiuoti: patikėk kiek susivėžinam su katukais.... o ir laikas man žiauriai brangus.... 4u.gif
Atsakyti

No problem. Parašyk į až kur siųsti, išsiųsiu.  Rytoj dar ja pasinaudosiu. Parsivešiu Maką. :4u: 

Davei juodą :) 

Pasikeičiau foto, pavyko :rolleyes: 

kurios keliat nuotraukas į naują versiją, pasidalinkit prašau, kaip tai darote :huh2:​ 

Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 10 27, 14:15)
O šiandienos vaizdelis -
-Atiduok mano vietą, parazitka!
-Kingai,tueikantDirektoriaustašytėsmiegoti. Nikatenšaliaprivėmė,betnieko,iškentėsi!

oi negaliu nustoji žvengusi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif

sveikos .

ar jūsų namuose nėra vaiduoklių? va tokių? smile.gif

user posted image

vaiduokliai turi galūūnes smile.gif va tokias... ir mėgsta stebėti aplinką smile.gif

user posted image

nu gerai gerai. ne vaiduoklis aš. Snaigė ... smile.gif apgavau tsakant smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 27 spalio 2016 - 15:06

ir ką gi reiškia greitas ats. ir išsamus :hmm:​ 

Atsakyti
kurios keliat nuotraukas į naują versiją, pasidalinkit prašau, kaip tai darote :huh2:

http://www.supermama...imas-i-zinutes/

tik atkreipk dėmesį pirma dalis apie tai kaip įkelti iš kompo, kita kaip iš interneto

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 27 spalio 2016 - 15:11
QUOTE(Erode @ 2016 L10 27, 15:49)
Merfe, o kur jį gavai? Tą "Mazuronį"..  biggrin.gif

Erode, a šitą? Ar ne taip supratau?
user posted image
Jei šitą, taigi iš Palungės parsivežiau anas gi žematis su visom pasekmėm... ir nė bieso jis nesurimtėja, nu viškum biggrin.gif
Busiuk, dėkui, jau atsipaipeliojau, dar tik savanoriškai izoliuojuosinuo žmonių. Nes "daiktas" geras, nenoriu dalytis
Atsakyti