Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Labas rytas,

Prisijungčiau prie kompanijos Lindex kombinezonų 3 už 2 Kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2016 10 28, 07:31)
Parinkit, kas supranta prancuzu siu difuzoriu  4u.gif  ax.gif

Ačiū visom pasisakiusiom, parodžiusiom difusorius smile.gif
Kažkaip iš pradžių galvojau pirkt tą iš prancūzų, bet paskaičius atsiliepimus, persigalvojau. Rašo, kad negalima maišyt vandens su aliejuku, reik lašint į atskirą talpą. Taip įsivaizduoju, kad tokiu atveju aliejaus žymiai daugiau susinaudoja. Ar aš neteisi? Ir dar klausimas jau turinčiom tokius daiktus, lašinat tik eterinius aliejus ar ir kitus kvapnius? Pvz mačiau yra žiemos miško kvapas.
Atsiprašau už off topic smile.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas pirkote e skaityklę Kindle?
Ir siuntėtės iš amazono UK- ar viskas gerai ?
Dabar yra nuolaida amazone - kaina gaunasi 56,99 svarai. Gautųsi apie 70 Eurų sudėjus visus mokesčius ir siunčiantis per tarpininkes.
Pasidalinkite patirtimi - o gal geriau LT pirkti, bet čia kaina 90 eurų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurine @ 2016 10 28, 08:15)
sveiki, gal kas pirkote e skaityklę Kindle?
Ir siuntėtės iš amazono UK- ar viskas gerai ?
Dabar yra nuolaida amazone - kaina gaunasi 56,99 svarai. Gautųsi apie 70 Eurų sudėjus visus mokesčius ir siunčiantis per tarpininkes.
Pasidalinkite patirtimi - o gal geriau LT pirkti, bet čia kaina 90 eurų unsure.gif

Pernai pirkau vaikui tokia is vokisko amazono

https://www.amazon.de/dp/B00CTUKFNQ

kainavo 100 euru, bet buvo 20 euru nuolaida, tipo kitam pirkimui gauni koda.

Veikia viskas gerai, sunus patenkintas. LT ju kaina buvo man atrodo 120. ar 115.
Atsakyti
priminkit, ar gap pildant grąžinimą reikia užsakymo numerį abiejuose laukeliuose nurodyt? ax.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti

priminkit, ar gap pildant grąžinimą reikia užsakymo numerį abiejuose laukeliuose nurodyt? ax.gifačiū 4u.gif

taip :4u:

Atsakyti
Laba diena. Gal būtų daugiau pavėlavusių vilniečių prie thebody shop su 40% prisijungti Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2016 10 28, 09:55)
Laba diena. Gal būtų daugiau pavėlavusių vilniečių prie thebody shop su 40% prisijungti Vilniuje?

aš aš noriu jungtis! smile.gif
Parinksite užsakymą? Kokiu el paštu siųsti?
Atsakyti
Kad TBS nuo 10 svarų nemokamai siunčia į UK adresą. Nėra reikalo ir jungtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2016 10 28, 11:02)
Kad TBS nuo 10 svarų nemokamai siunčia į UK adresą. Nėra reikalo ir jungtis smile.gif

Bet aš norėčiau per tuki pabandyti pirkti.. o ten tik.nuo 4 kg. verysad.gif pati tiek nesurinksiu tikrai.
Atsakyti
Gal kas esate siuntusi is Boots ESWD adresu? Ar pavyko? ax.gif
Atsakyti
Mergaitės kokioje vokiškoje vaistinėje perkate?

Mačiau šią, bet siuntimas 11 eur.
www.eu-versandapotheke.com
Atsakyti