Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 10 28, 11:35)
ir nelabai suprantu ka sitas punktas reiskia smile.gif • neribotas grynųjų pinigų įmokėjimas kredito įstaigos parinktu būdu;

Aš suprantu kai turi grynų pinigų ir nori juos įnešti į savo sąskaitą. Jei neklystu šis būdas būdavo apmokestinamas.
Bet jaučiu su šia naujiena padidės kiti banko mokesčiai, nes visa tai suprantu galios vienai pagrindinei sąskaitai.
Atsakyti
Merginos, kokias masinas perkat 1 metu vyrams? Reikia tvirtos, nedideles, kad galetu stumdyti. Ziuriu Tut Tut mytoyse yra kazkokia akcija. Ar vertos demesio? Kokia cia skaitosi gera kaina ju gal zinot? Aciu jei bus zinanciu ir pasisakanciu 4u.gif
Atsakyti
ar pajūryje niekas cocoon nerenka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 10 28, 09:49)
Aš suprantu kai turi grynų pinigų ir nori juos įnešti į savo sąskaitą. Jei neklystu šis būdas būdavo apmokestinamas.
Bet jaučiu su šia naujiena padidės kiti banko mokesčiai, nes visa tai suprantu galios vienai pagrindinei sąskaitai.

na reikes daugiau pasidometi. Siaip visai butu saunu. Nes tikrai bankai per daug komisiniu sau ima.
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2016 10 28, 10:54)
Merginos, kokias masinas perkat 1 metu vyrams? Reikia tvirtos, nedideles, kad galetu stumdyti. Ziuriu Tut Tut mytoyse yra kazkokia akcija. Ar vertos demesio? Kokia cia skaitosi gera kaina ju gal zinot? Aciu jei bus zinanciu ir pasisakanciu  4u.gif

maniskis metuku proga buvo gaves Little tikes masinele su rankena, tai jis ja ir stumdydavo, ir nesiodavosi itr t.t. Masina labai patvari, daug kartu krito, nesuduzo, po mano sunaus tarnavo krikstasuniui, paskui dar pas kita berniuka perejo ir gyva iki siol, jau 9 matai zaidziama su ja smile.gif

musu buvo stai tokia

user posted image
skelbimas ne mano, bet vaizdui "gyvai"
https://www.musumazy...sina-su-rankena

yra dabar kitokiu ziuriu
http://www.mytoys.de...to-3878995.html
http://neidukas.lt/l...-636158M?page=2

o dar labai ieskojau pirkti sios, bet kai sunui buvo metukai, niekur neradau, dar nebuvau tada atradus apsipirkimo internetu
dabar ju yra ir LT
jei kisene leiszia, tikrai turi berniukui patikti:
http://zaislu.pirkly...ukas-savivartis
http://www.nupirkmam...le-haulers.html
Atsakyti
Mano pastebejimu, tai pas Rudaplauke pigiausiai del taxu iseina.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 10 28, 12:19)
Mano pastebejimu, tai pas Rudaplauke pigiausiai del taxu iseina.

ir kurso smile.gif
Nes pas viena tarpininke, tai ant kurso uždarbis bele koks buna rolleyes.gif
Atsakyti
Klausykit, ar cia tik man vienai SM konkretu gryba pjauna????Su citavimu tai seniai....bet pvz dabar man neduoda idet temos i favoritu sarasa! Rodo, kad ideta, paryskinta ji temu sarase, bet atsidarai favoritus ir nera unsure.gif unsure.gif Bandziau ta nauja SM versija naudotis, kosmosas kazkoks, isvis nesuprantu kaip joje ta tema i favoritus itraukt ir kur tie favoritai apskritai??Paspaudziau "Sekti" ta tema, tai pradejo i meila varyt laiskai, kai kas nors paskelbia nauja komentara temoj blink.gif blink.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri galit patarti del ilgam vaiksciojimui ivairiems pavirsiams skirtu batu? gal galit kokia gera ir Jums pasiteisinusia firma parekomenduoti? reikia tiek dukrai trimetei, tiek mums su vyru. Nes nusimato kelione su daug vaiksciojimo, tai reik kad atlaikytume biggrin.gif kazin kaip merrell firma?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 10 28, 10:24)
Klausykit, ar cia tik man vienai SM konkretu gryba pjauna????Su citavimu tai seniai....bet pvz dabar man neduoda idet temos i favoritu sarasa! Rodo, kad ideta, paryskinta ji temu sarase, bet atsidarai favoritus ir nera unsure.gif  unsure.gif Bandziau ta nauja SM versija naudotis, kosmosas kazkoks, isvis nesuprantu kaip joje ta tema i favoritus itraukt ir kur tie favoritai apskritai??Paspaudziau  "Sekti" ta tema, tai pradejo i meila varyt laiskai, kai kas nors paskelbia nauja komentara temoj blink.gif  blink.gif

Pas mane tas pats unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 10 28, 11:24)
Klausykit, ar cia tik man vienai SM konkretu gryba pjauna????Su citavimu tai seniai....bet pvz dabar man neduoda idet temos i favoritu sarasa! Rodo, kad ideta, paryskinta ji temu sarase, bet atsidarai favoritus ir nera unsure.gif  unsure.gif Bandziau ta nauja SM versija naudotis, kosmosas kazkoks, isvis nesuprantu kaip joje ta tema i favoritus itraukt ir kur tie favoritai apskritai??Paspaudziau  "Sekti" ta tema, tai pradejo i meila varyt laiskai, kai kas nors paskelbia nauja komentara temoj blink.gif  blink.gif

manes i supermamas daznai isvis neileidzia. liepia issitrint slapukus unsure.gif
Atsakyti
Dėkui visoms atsakiusioms dėl tax USA.
Papildyta:
Dėkui visoms atsakiusioms dėl tax USA. O gali būti, kad iš kažkurios vienos tarpininkės is SM perkant gaunasi mazesne galutine kaina. Dėkui, jei pasidalinsite patirtimi.
Man atrodo kazkas seniai rase apie kupriniu kainu skirtumus siunciantis per skirtingas tarpininkes is USA. Arteja mokyklos metas, reikes ieskoti kupriniu smile.gif
Atsakyti