Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Auruma @ 2016 10 28, 10:49)
Aš suprantu kai turi grynų pinigų ir nori juos įnešti į savo sąskaitą. Jei neklystu šis būdas būdavo apmokestinamas.
Bet jaučiu su šia naujiena padidės kiti banko mokesčiai, nes visa tai suprantu galios vienai pagrindinei sąskaitai.

Atkreipkite demesi, jog parasyta, kad inesimas i savo skaskaita nemokamas "kredito istaigos parinktu budu". Na tai grynuosius i kortele bankomate ir dabar galima inesti nemokamai. Tai klausimas, koks tas nemokamas budas bus parinktas smile.gif
Atsakyti
Dėkui visoms atsakiusioms dėl tax USA. O gali būti, kad iš kažkurios vienos tarpininkės is SM perkant gaunasi mazesne galutine kaina. Dėkui, jei pasidalinsite patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 10 28, 11:08)
maniskis metuku proga buvo gaves Little tikes masinele su rankena, tai jis ja ir stumdydavo, ir nesiodavosi itr t.t. Masina labai patvari, daug kartu krito, nesuduzo, po mano sunaus tarnavo krikstasuniui, paskui dar pas kita berniuka perejo ir gyva iki siol, jau 9 matai zaidziama su ja smile.gif

sportsdirect.com panasios po 11.76 little tikes 4u.gif
Atsakyti
[quote=LinaGustė,2016 10 28, 10:41]
Atkreipkite demesi, jog parasyta, kad inesimas i savo skaskaita nemokamas "kredito istaigos parinktu budu". Na tai grynuosius i kortele bankomate ir dabar galima inesti nemokamai. Tai klausimas, koks tas nemokamas budas bus parinktas smile.gif
[/quo
aciu , kad paaiskinote.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif turiu klausimą del mytoys.de sakykit jeigu pazymi man kad prekes nesiuncia i LT (speju del dideles dezes) (nors realiai kai jungiasi merginos su dviraciais, paspirtukais ir kitokiom kedutem i masinas tai viska siusdavo), ką tokiu atveju darydavote? per kur siusdavotes tada tą reikiamą prekę? nebuvau susidurusi su tuo ax.gif jei per kazkur siunciates is vokietijos, tai rekomendacijų reikia per kur (vokiškai nelabai aš "šprechinu", bet bandau ieškoti būdo:)
Atsakyti
Mergaites Klaipedoje turesiu viena toki pardavimui, gal kas norite 4u.gif

https://www.amazon.c...vtech toot toot
Atsakyti
pirksiu amazon.de tą išgirtąjį konstruktorių, tiesiai į Lt siųsiu, jei kas norit rašykit val bėgyje, Kaunas, jei tinka galiu persiųsti 4u.gif
Atsakyti
Gal kas uzmatete pigiau leliu nama, su kambariukais ? unsure.gif dukterecios laiskas parasytas jau, riekia pildyti norus....
O dar lele, kuriai galima dazyti plaukus? nemaciau tokios net
Atsakyti
Ačiū visoms prisijungusioms prie worldofsweets.de Jau nupirkau, daugiau nebesiųskit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2016 10 28, 11:44)
sportsdirect.com panasios  po 11.76 little tikes  4u.gif

Aciu uz nuoroda 4u.gif
Gal Klp praziopsojau kas renka sportsdirect ? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Renku SD,Kaunas. Kitur galiu persiusti pastu.
Krepselius su temoje parasytu SM niku siusti agnesiuntimas@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2016 10 28, 12:10)
Gal kas uzmatete pigiau leliu nama, su kambariukais ?  unsure.gif  dukterecios laiskas parasytas jau, riekia pildyti norus....
O dar lele, kuriai galima dazyti plaukus? nemaciau tokios net

http://www.mytoys.de...en-4052016.html wub.gif
Atsakyti