sveikutės

nereikėjo nė siuntimo. praeitą penktadienį vakare taip galva ėmė ūžt, kad nebežinojau į kur ją susikišt

atsiguliau- gulėt negaliu, sėdėt- irgi ne. nu savijauta- tai vaje vaje. naktį viskas tirštom spalvom, vyras knarkia, galva man tik ūžia. pasimatuoju- 165/120, išgėriau dopegytą, po valandos nieko, nei krenta, nei gerėja. vėl geriu tą nelaimingą dopegytą, nuo galvos paracetamolį- nu ir taip visą naktį. paskui dar ir betaloco įkaliau- ir vistiek tas pats. baisu, vyrui į ranką įsikibus. ryte užsnūdau, biškiuką nukrito, nu iki 140/100, tai gi proto bokštas atsikėliau šeimai pietų gamint. o galva tai kaip ūžė- taip bjaurybė ir ūžia. jau 17 val buvo tas pats 160/110. susikrimtau baisiausiai. galvoju, kas gi mane šeštadienį priims be siuntimo ir šiaip. dar pasitryniau. susiprotėjau pasiskambint į logoninę, sakau ką daryt, va parą kankinuos

ar čia man laukt antradienio nėštukių dienos ir prašyt siuntomo... jau kaip davė man velnių, tai net iš ragelio per ausis trinktelėjo. sako, jūs ką

, jau vakar turėjot greitąją kviest ir lėkt

. ale taip susisarmatinau. atvažiavom, tai gavau ir ten, kaip paskutinė apsileidėlė, nesirūpinanti leliuku

. tris dienas lašinę statė, pilną pasturgalį prileido vaistų ir dar subrandino vaikučiui plaučiukus, kad jei kas...

jezau,. tik ligoninėj visą tą rimtumą išgyvenau. žioplė tokia anokia

bet dabar žinosiu, kad tik kas- ir lekiu. vakar tik grįžau, o jau šiandien kyla, nes namai, vaikai, vyras ir dar katė

jaučiu, po savaitės vėl varysiu. oj, biški rašinėlį parašiau
visi žmonės kaip žmonės, o aš tokia nuostabi ir graži...gyvenimo būdas