QUOTE(world @ 2016 11 08, 21:42)
Gal ir nezinau as tos situacijos, bet zinau, kad kudikiu namai, kuriuose vos menesio ar keliu kudikeliai, yra pilni. Kazkaip nemaciau stovincios eiles, norinciu isivaikinti. Pati esu ne karta Kaune lankiusis, vezusi pampersus ir kitus reikalingus daiktelius maziesiems. Todel, atleiskite, bet istorijomis apie iskart isgraibstomus naujagimius, nelabai tikiu.
jūs kitą kartą kai nuvažiuosite, paklauskite direktorės, kiek tų mėnesio amžiaus mažiulių yra atsisakyta. Raštiškai. Iš karto po gimimo.
O jei jūs kalbate apie kitą dalyką, t.y. kūdikių namų vaikučius, kurių yra be galo daug ir kurie atimti iš tėvų, ar tėvai jų nebenori, tai yra visai kita kalba. Visai kitas niuansas. Bent jau aš kalbėjau, o jūs mane citavote, apie abortą vs naujagimio atsisakymą. Tai yra visiškai kito lygmens dalykas.
QUOTE(world @ 2016 11 08, 21:56)
O kiek jau tu kudikiu buvo palikta gyvybes langelyje? Nuo jo atsidarymo skaiciau gal kokius 3 atvejus, neaprasytu liko kiek? 10? O visi kiti likusieji, ne is langelio?
Iteisinus abortu draudimus, labai tiketina, kad juodoji organu rinka Lietuvoje dar ir kaip suklestetu. Tai labai dideli pinigai, o nelegalius abortus, tikrai darytu ne tik iki 12 savaites
Iteisinus abortu draudimus, labai tiketina, kad juodoji organu rinka Lietuvoje dar ir kaip suklestetu. Tai labai dideli pinigai, o nelegalius abortus, tikrai darytu ne tik iki 12 savaites

Gyvybės langelis kaip pavyzdys iš to, kas visuomenei yra pasakoma.
.....
neįsižeiskite, bet jūs tokius briedus rašote, kad net sunku diskutuoti. Ar bent apgraibom nutuokiate kas yra organų persodinimas, kas yra organų suderinamumas, kokia teisinė sistema yra, kokios sąlygos yra jei reikia išimti ir paruošti organus kitam, o tam kitam organus priimti ir vėliau gyventi. Čia ne automobilį pavogti, išardyti ir detales parduoti.