Įkraunama...
Įkraunama...

apie dienos įvykius

QUOTE(Hmmm... @ 2016 11 03, 12:19)
Manifesto, specialiai dėl Jūsų peržiūrėjau Seimo temos pirmus 10 puslapių ir galiu labai atsakingai pasakyti - tiek į konkrečius asmenis nukreiptos pagiežos, neigiamų emocijų...

Hmmm..., dar įsiterpsiu su patikslinimu. Pagieža čia visu pajėgumu buvo liejama Karbauskio ir jo komandos bei rinkėjų atžvilgiu. O mano personalijos čia siūlau nesureikšminti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2016 11 03, 13:24)
Hmmm..., dar įsiterpsiu su patikslinimu. Pagieža čia visu pajėgumu buvo liejama Karbauskio ir jo komandos bei rinkėjų atžvilgiu. O mano personalijos čia siūlau nesureikšminti. 4u.gif

Jūs geriau savo postus pasiskaitykit. Prieš tikslindama. O Jūsų personalijos ir iš jos besiliejančio negatyvo, deja, bet neįmanoma nepastebėti. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2016 11 03, 12:26)
Jūs geriau savo postus pasiskaitykit. Prieš tikslindama. O Jūsų personalijos ir iš jos besiliejančio negatyvo, deja, bet neįmanoma nepastebėti. Sėkmės 4u.gif

... bet, matyt, įmanoma "nepastebėti" oponenčių panieką tiek rinkusiems, tiek išrinktiesiems rinkimų laimėtojams. Neįtikėtinas "objektyvumas". Sėkmės ir Jums. 4u.gif
Atsakyti
As tai siulyciau auklejamojo pobudzio diskusijas perkelti i AZ mirksiukas.gif
Gal, kas nors galetu kokiu nors idomesniu dienos aktualiju imesti?
Akivaizdu, kad poreikis diskutuoti yra, bet neturime idomios temos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2016 11 03, 12:30)
... bet, matyt, įmanoma "nepastebėti" oponenčių panieką tiek rinkusiems, tiek išrinktiesiems rinkimų laimėtojams. Neįtikėtinas "objektyvumas". Sėkmės ir Jums. 4u.gif

QUOTE(Manifesto @ 2016 11 03, 12:24)

Moterys pasake savo nuomone apie Karbauski. As nesuprantu kodel jus taip arsiai puolate visas, kurioms nepatinka Karbauskis. Tai cia pirma.

O antra, net jei kitos Karbausku pultu su keiksmazodziais ir sakemis, tai jusu arsus elgesys nuo to geresnis nepasidaro ir nepasiteisina.

Ir trecia, diskutuojant reikia moketi argumentuoti. Fraze "o tu pati tokia" arba "o konservatoriai anokie" nera argumentai. Cia smelio dezes komunikacija. Jei jus kazka kita uzpulsite, tai jusu pacios elgesys geresnis netaps. Jei "gelbesite" Karbauski puldama konservus, tai irgi tik parodysite, jog neturite argumentu.
Atsakyti
QUOTE(world @ 2016 11 03, 12:34)
Gal, kas nors galetu kokiu nors idomesniu dienos aktualiju imesti?

Mūsų Prezidentas švenčia wub.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
http://www.tv3.lt/na...tiniausia-ivyki
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 03, 14:37)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Taip, is tiesu, nuostabi sukaktis. Sveikinu pona prezidenta ir linkiu jam daug sveikatos. Buvo idomu dar karta perskaityti apie jo nueita gyvenimo kelia. Ziurint jaunystes nuotraukas is Amerikos, man jie tokia stilinga ir grazi pora, nenusileidzianti Kenedziu porai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 11 03, 12:36)
As nesuprantu kodel jus taip arsiai puolate visas, kurioms nepatinka Karbauskis. Tai cia pirma.

O antra,
Ir trecia,

Labai logiškai atsakau toms, kurios puola, kai reiškiamos nesimpatijos konservatoriams. Kitaip sakant, kiekvienas veiksmas turi atoveiksmį. O gal vis tik konservatorių "advokatėms" deleguota gerokai daugiau teisių šliūkštelti pamazgų?

Seniai išaugau iš pamokėlių klausytojos amžiaus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(world @ 2016 11 03, 12:43)
Taip, is tiesu, nuostabi sukaktis. Sveikinu pona prezidenta ir linkiu jam daug sveikatos. Buvo idomu dar karta perskaityti apie jo nueita gyvenimo kelia. Ziurint  jaunystes nuotraukas is Amerikos, man jie tokia stilinga ir grazi pora, nenusileidzianti Kenedziu porai wub.gif

Jis man toks šelmiškas jaunystėje buvo, tokio gudraus Peliuko Mikio bruožų topsecret.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 03, 13:37)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man labai gražu, kai žmonės sulaukia tokio amžiaus, kai net ir tokių metų yra sąmoningi, įžvalgūs ir visapusiškai orūs bei pozityvūs. Superinė šventė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(world @ 2016 11 03, 13:43)
Taip, is tiesu, nuostabi sukaktis. Sveikinu pona prezidenta ir linkiu jam daug sveikatos. Buvo idomu dar karta perskaityti apie jo nueita gyvenimo kelia. Ziurint  jaunystes nuotraukas is Amerikos, man jie tokia stilinga ir grazi pora, nenusileidzianti Kenedziu porai wub.gif

Pritariu. Vargu bau ar Lietuva dar sugebės tokį eruditą, aukštos moralės prezidentą surast. Ir prezidentienę wub.gif . Ilgų gyvenimo metų šiai gražiai šeimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 03, 12:37)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dideliausi sveikinimai Jo Ekselencijai. 4u.gif

Iš šio ypatingo žmogaus daugumai mūsų politikų reiktų semtis korektiškumo, takto ir pagarbos...
Atsakyti