QUOTE(world @ 2016 11 03, 14:03)
Labai pritarciau. Kazkodel Delfines kategoriskas nusistatymas ir menkinimas visu, turinciu kitokia nuomone, niekam neuzkliuvo, o kai daviau jai del to pastaba, bet ji, kaip ir visada, kritikos neprieme, visos tylejo

Temoje visada buvo taikomi dvigubi standartai, visada uzkliuna oponenciu bendravimas, kai tuo tarpu, dar arsiau besireiskianti bendraminte, dazniausiai neuzkliuva

Gal cia zmogiska, bet paplepejimuose daznai pasigendu moderatoriu darbo, kai diskusijos stipriai ikaista.
Uzkliuna daug nariu, bet ne visos tiek dienu ta pati varo. Kitoms uztenka viena kita posta parasyti ir eina gyvenimo gyventi.

Siuo atveju tas pats valkiojama netgi per dvi temas, be to mane liete asmeniskai, nes vis esu priskiriama kazkokiai mistinei konservu gyneju grupei, advokatems ir pan, nors toje pacioje temoje kritikavau Majauska ir aiskiai n kartu rasiau, kad uz konservus nebalsuoju. Be to, man kliuna ne tik epiteto klijavimas, bet ir vaikiska diskutavimo maniera, kai vietoj argumentuoto atsakymo yra kaltinama oponente, kad jinai irgi tokia ir anokia.
O del pestyniu kitomis temomis, tai sunku ka ir pasakyti, nes pvz apie homo zmoniu teises tiek kartu draskytasi, jog tikrai neprisiminciau kas ka kada ir kaip sake. Tik tikrai sutinku, jog abiejose pusese kartais atsiranda netinkamu komentaru.
Del moderatoriu isikisimo pritariu, bet man labiau ju truksta skyriuose kur moterys raso apie savo gyvenimus ir tada buna uzpuolamos. Cia apie politika pasidraskem ir pamirsom, o ten zmogus tasomas del asmeniniu temu, dazniausiai jautriu klausimu, tai tikrai galima zalos padaryti.
Ir galiausiai - nevaidinu sventuoles. Tikrai pati galiu taktiskiau diskutuoti ir pasistengsiu ta padaryti, nes tokie pavyzdziai, kaip politikos temoje, parodo kaip kvailai is sono atrodo besiraunanti plaukus ir nemandagi pasnekove.