Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų Katytės ir katinėliai♥♥♥

Sveikos 4u.gif
Makas jau namuose 4u.gif Kelios dienos ir apsipras vyrukas. Bus tikrai didelis, atsimenu kokia Nikita buvo sliekelis kai pas mus penkių mėnesių atkeliavo smile.gif

busy koks mažutėlis kleckutis wub.gif Ir po mėnesio jau parsiveši, juk bus dar toks mažiukas, kiek gi ten per mėnesį paaugs ...

Busy, man vis kirba toks klausimėlis. Tu visada su tokia meile kalbi apie Norvegiją...ar tiesa kad yra kažkokia nostalgija savo gimtam kraštui, ar pamilsti kraštą kuriame gyveni, kur tavo šeima ir jau dzin gimtinė smile.gif Nes daug pažįstamų kurių vaikai išvažiavę atseit laikinai, o kai pabūna, ir jau pasilieka, net nebegalvoja sugrįžti. Manau kad tik knygose tas sureikšminama...

Magnunos toks amžius nepalankus, geri vyrai turi šeimas, o kas užsilikę, tai kažkokie brokuoti, nesukūrę šeimos biggrin.gif Bet jei yra tikra jos puselė, tai susitiks :mirksiukas smile.gif

Atsakyti

bene miegat visos, na aišku pas mane pora val mažiau 

tai sėdinėju MB išleidus žaisti x-boxu

aae3794cd373.jpg

Atsakyti

teisybe Vidam geri pririšti, o laisvi ne patys geriausi. ir žiauriai daug išsiskyrusių....

Asmeniškai aš pati neturiu vaikų ir vyro norėjau be jų.. tai iškart galvojau misija neimanoma, na bet radau kažkaip kažkur UK.. be vaikų, užsilikusį su avino ragais didžiausiais  :D 

ale kaip man vieninteliam negyvam daiktui horoskope dzin...  :yahoo: 

Pvz aš pasiilgstu LT del daug ko.. Čia nėra "varom į sodą", nelabai kur yra pasivaikščiot appart gatvių, nes as gyvenu dideliam labai mieste.. pasiilgstu draugių ir to, kad LT po darbo dar tiek nuveikdavau, čia tik dirbu, miegu ir ėdu viskas.. kai gyvenau Ispanijoj kitaip buvo, nors ir dirbau 6d per sav. mielai ten gryščiau ir likčiau

Atsakyti

Azu, a kas pas jumi pianinais groja?

Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2016 10 29, 21:59)
pati žinok žvengiu iš jo prisiminus pleasantry.gif
Magnunai reik gero . Magnusel mes tavys da bet kam i neatiduosim žinok!!! nono2.gif  friends.gif 

Prisijuokiau iš to svajonių jaunikio. biggrin.gif

Magnunos jaunikiui teks praeiti SM kačių mamkų patikrą ir testavimą biggrin.gif

Makas manau, kad greitai pripras. smile.gif

Atsakyti

Lapyna ašen groju, kai noras užeina ;)

Dėl testavimų, pas mus darbe nuo vasario berods, kai norės galės bileką pakviest ir atlikt narkotikų alko testus  :unsure:  maždaug "en den du šiandien testuojies tu" 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 29 spalio 2016 - 23:42

Blyn jaučiuosi kaip karvė.  Atsibudau ir ką dabar veikti? MB miega. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 30 spalio 2016 - 06:05
Laba unsure.gif

Šponkutį, aš akis pramerkiau pgl. naują laiką 4val. Ir sukinėju ratus šian ten.. unsure.gif Dar sako laiko sukimas nieko nekeičia.. unsure.gif Kas čia vyksta? unsure.gif

Busy - gražumas auga neišpasakytas wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,
o aš tai nieko atsibudau kaip visada, nedidelė bėda kad valanda anksčiau. Savaitgalis gi, niekur skubėt nereik, miego nebesinori biggrin.gif

Prisikikenau vakar iš Azu paieškų hihihi.gif Aš manau, kad ir tarpe išsiskyrusių galima rasti gerų vyrų. Nes juk ir moterys toli gražu ne visos šventos 4u.gif

Ot tai Magnunai aušyš turėtų kaišti biggrin.gif

Vidam, visada galvojau pati sau, kad mano namai, ten kur mano šeima. Labai gaila būna tų žmonių, kurie išvyksta gyventi į kitą šalį, gyvena joje ir jos nekenčia. Jiem turėtų būti labai sunku. Būna, kad lietuvių tarpe išgirsti Norge tokia, Norge anokia, visi norgai dzibilai, nežiūrint to vistiek gyvena, dirba na arba sėdi ant ''dzibilų'' pašalpų sistemos ir išvažiuoti niekur neketina. O man Norvegija graži visų pirma gamtos atžvilgiu, kožną dieną kai važiuoju darban vaizdai gniauža kvapą, jaučiu, kad nu mano tai. Žmonės čia kitokie, draugauti niekas nelenda, bet man patinka, kad praeiviai nusišypso ir pasisveikina, o senesni žmonės net sustoja ir užkalbina - apie orą, apie gyvenimą. Tai labai malonu. Patinka, kad yra 4 metų laikai, kas įprasta. Patinka, kad gyvenu toli nuo didelių miestų. O Lietuvos pasiilgstu tiek, kiek pasiilgstu saviškių. Vietovių gal nelabai, nes mūsų miestas mažas buvo, aplink dirbamos žemės, kur tu ten nueisi, ką ten pamatysi. Labiau ilgiuosi to kaimo, kur mane išveždavo vasaros atostogoms pas močiutę, bet ir jis ne Lietuvoje, o Latvijoje.

Kažkaip taip 4u.gif

Atsinešu didžiausią kavos puodą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 spalio 2016 - 07:10
user posted image Atlendu ir aš su katilu kavos.Labas rytas, sumaišytas bigsmile.gif Kenkia laiko sukiojimas, ir dar kaip.Tegu jie ten viršuje kvailysčių nešneka. Ber apsiprasim, ne kur dėsimės.
Nepiršliaukit, tik Magnunai už akių. Nebe tie laikai,kai moters gyvenimo esmė ir prasmė buvo vyras ir vaikai.O gal jos misija gyvenime kitokia?
Bet prie pagyrų prisidėsiu, reta tokių šiltų, draugingų žmonių kaip Magnuna ax.gif . Nors visos jūs tokios wub.gif Džiaugiuosi, neatsidžiaugiu su jumis susipažinusi. user posted image
Norvegija graži, toks rūstus, laukinis, ne kiekvienam priimtinas ir suprantamas grožis. Panašius vaizdus teko matyti Murmanske.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 spalio 2016 - 08:49
Labas rytas, pas mus viskas gerai. Vakare Makas nebebijojo ir atliko savo gamtinius reikalus į dėžutę ( mat pentadienį nieko nedarė visą vakarą+kelionė) tai vakar ryte neišlaikė ir ant švarių sulankstytų skalbinių pridarė. ) vakarop jau žaidė su žaisliukais, truputį paėdė. Naktį lipo į lovą, ant galvos, murkė garsiau nei MB knarkė biggrin.gif
Su Tučiu jau draugaujasi, tik Makas dar atsargus. Bet labai greitai bus viskas gerai. Jis be galo smalsus.
O va Rastė mūsų. Ji visiškai pašėlo. Nei aš, nei MB paimti ant rankų vakar negalėjome. Urzgia iš tolo. Pyksta. Ant Tučio iš naujo piestu stojasi. Trumpai tariant "trukt už vadžių, vėl iš pradžių"..
Rodomės, kaip gyvename smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Azu jaunikiai lotuliukas.gif
Vėtra, parodyk drugelius bigsmile.gif
Busy kukuliukas mielas ach... wub.gif
Vaizdai Norvegijos nerealūs wub.gif
Rustės darbas nuostabus 4u.gif
Makas akrobatas biggrin.gif wub.gif
Atsakyti