Kur tie diedai žiūri...

Vaje Busy koks kleckiukas
Erode brukstelk, i az arba dar geriau i fb saskaitele ir suma+ pasto islaidas bo nesigaudau LT kaininyke siuntimo
Del Magnunos tai tikrai kur tie diedai ziuri, nors is kitos puses sunku tikrai vienisai susirast ta normalu dieda dar LT, as pati kai viena buvu ir eidavau i pasimatymus tai boze moj kokie tie lietuvaiciai susireiksmine , faktas ne visiems viskas galioja, bet... dauguma tikrai tokiu... daug tokiu kur siulo meiluze tik but. O viena persona turim Panevezy na topinis jaunikis, su tokiais reikalavimais ir t.t. jau pirmo kavos gerimo metu uzsipuole, ka planuoji ateity dirbt gi sako nedirbsi via gyvenima parduotuvej, ir t.t. ir sako gal tu geriau vaiku jau nebenorek, nes as turiu man daugiau nebereikia.. nespeji nei kaip zmogaus pazint o jau reikalavimai, zodziu paskui pamenu siule man ale vakara praleist dviese na ir atrasiau po 3val aciu ne, tai jis man parase "traukinys sikanciu nelaukia" nu jolki palki, kas do susireiksminimas, princas, parasiau, kad nevazineju traukiniais, o skraidau lektuvais paskui pamenu tapau per stora ir t.t. kitai pasakojo, per pirma pasimatyma skele, kad nagai per ilgi kaip tu darzus ravesi, o kad pats butu bent kaip nuo virselio plaukes, nei grozio, nei turtuolis,eilinis nekilnojamo turto vadybininkas, pilvas nosi bado.. bet va reikalavimai kisene drasko
tai kam toks, jei geriau katinai pasonej?
et prisiminiau ji nuotaika pakylo, koks ligonis
Pamirsau pagirt Maka, jau koks fainuolis, primena Toriuka maza, pratupejo pirma nakti uz lovos ;)