Sveikos,
Vetriuką su gimtadieniu

Būt tikra vėtra šiame gyvenime
Ruste, o kada naujoji versija galutinai persiijungs, ta prasme kada nebebus senosios. Aš net mokintis nenoriu kaip man ana nemiela...tai bijau kad vieną dieną įsijungsiu SM ir suprasiu kad nemoku naudotis...
beje- ar tiesa ar pletkų lygis- kad SM bus mokama- kažkoks abonimentinis mokestis vos ne

Ahabi, Rastė gražuolė, taip meiliai prisiglaudus.... gal ją daugiau dabar kaip jautresnę reiktų pagloboti, pamyluoti, palepinti- Makas tai matosi kad jau kaip vietinis ir dar su visa kompabija (Tučiu

)...

gražios nuotraukos kur katinatė per sniegą brenda

kai buvo pasnigę maniškė į balkoną nedrįso eit, nuo tolo pažiūrėjo- tipo košmaras nekitaip.... ir dar ilgai ilgai prie lango žiūrėjo- na iš kur tas baltumas....
šiaip mano labai bailė. na žinokit toookia bailė tokia bailė....ir nesuprantu kodėl. Juk nei skriausta nei mušta, nuo mažens karalienė namuose ir lepūnė, o atrodo koks garsas pašalinis, arba pvz pro duris jei kas iš laiko ateinam- durys vos prasiveria ana po lova strimgalviais ir tupi pasislėpus. O jei neduok die dar kokį maišiuką neši tai aplamai košmaras- griūdama lekia slėptis, poto pakalbini ją ten tupinčią- išlenda....
tai va tiek žinių.
čia nupirkom kraiko. Katė taip džiaugėsi taip džiaugėsi... lyg sakytum seniau ant palučių būt tekę daryt... net nufilmavom- sakau įdėsiu FB, bet pažiūrėjau ten tiek narių kurie čia aplamai nedalyvauja...ir nesusipatoginau. Nesupratom kokį ji ten kvapą jautė bet raitėsi lyg valerijonu būtų nutepta.....