Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų Katytės ir katinėliai♥♥♥

Labas rytas, Vėtrai tortų jau FB pridėjau, sveikinimai ir Sm žemėje :birthday2:

O spalvų bus, gal net su pasirinkimui asmeniškai, bet čia ne pirmo būtinumo darbas, tad jo netvarko, pirmiausia žiūri kur kas negerai pačiam bendravimo formate, nesicituoja, žinutės, laikas grybauja, ar negali kas pasijungti į naują versiją.

Atsakyti

Man labiausiai trūksta, kad apačioje nematau, kas temoje...bet ir šita "bėda" jau apraudota kompiuteristams :D

Atsakyti

Busy, laikau suraitytus pirštus, kad tik viskas būtų puikiai 

Atsakyti

Vilkra - va va, apie tai kad nuogą nufotografavo tai jau net nerašiau :D

Man irgi labai trūksta kad nesimato kas temą skaito

Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Vėtra, su gimtadieniu 4u.gif Svajonių išsipildymo 4u.gif
Mano telefonas nerodo nuotraukų kurias įkeliat naujoje sm versijoje unsure.gif
Busy viskas bus gerai tavo vaikui mirksiukas.gif . Pati prieš porą metų operavausi ax.gif . O jūs chirurgiškai ar lazeriu?
Atsakyti

Sveikos  :) 

Vėtra,  sveikinu su Tavo švente  :4u:  

Busy, laikom kumščius  :4u: 

Mano dičkiui šiandien irgi šventė, 11  :) 

Grikis koks mielas  :wub: Kruopcė rimtu veidu  :wub: 

Tytė laukinė  :wub: 

Moliuko vasara  :wub: 

Murziukei - sveikatos  :4u: 

Atsakyti
Sveikos
QUOTE(ahabimeni @ 2016 11 02, 21:12)

Man tai panašiau iš pykčio. Dantys iššiepti. Visi nagai išleisti smile.gif

Jei būtų iš pykčio, tokio tikro, būtų daug kraujo. O dabar, man panašu, kad Rastė daug daug gąsdina, mol: bijok manęs, nes aš labai bijau tavęs.
Vėtra su gimtadieniu, gerų ir šaunių metų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Busy, laikau kumščius 4u.gif
Baukide, su sūnaus gimtadieniu 4u.gif
Ui, Grikelis wub.gif Tytė tiesiog gimusi sniegui, lūšis nuostabioji bigsmile.gif
Rustės, kaciukai-pupuliukai wub.gif

Bela padūko, padūko ir žiemos miegu užparpė. Išlenda iš savo lizdo tik paėst, paš..t(naktį), na dar kokį žaisliuką pagainiot, irgi naktį biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 11 03, 06:51)
<p>Rytas
</p><p>

Ojetau... Labas visoms. Grikiui lizdelis gerokai mažiukas, mam. biggrin.gif
Labai graži Tytė sniege. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Vetriuką su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif Būt tikra vėtra šiame gyvenime biggrin.gif

Ruste, o kada naujoji versija galutinai persiijungs, ta prasme kada nebebus senosios. Aš net mokintis nenoriu kaip man ana nemiela...tai bijau kad vieną dieną įsijungsiu SM ir suprasiu kad nemoku naudotis... smile.gif
beje- ar tiesa ar pletkų lygis- kad SM bus mokama- kažkoks abonimentinis mokestis vos ne smile.gif

Ahabi, Rastė gražuolė, taip meiliai prisiglaudus.... gal ją daugiau dabar kaip jautresnę reiktų pagloboti, pamyluoti, palepinti- Makas tai matosi kad jau kaip vietinis ir dar su visa kompabija (Tučiu smile.gif )... smile.gif

gražios nuotraukos kur katinatė per sniegą brenda smile.gif
kai buvo pasnigę maniškė į balkoną nedrįso eit, nuo tolo pažiūrėjo- tipo košmaras nekitaip.... ir dar ilgai ilgai prie lango žiūrėjo- na iš kur tas baltumas....
šiaip mano labai bailė. na žinokit toookia bailė tokia bailė....ir nesuprantu kodėl. Juk nei skriausta nei mušta, nuo mažens karalienė namuose ir lepūnė, o atrodo koks garsas pašalinis, arba pvz pro duris jei kas iš laiko ateinam- durys vos prasiveria ana po lova strimgalviais ir tupi pasislėpus. O jei neduok die dar kokį maišiuką neši tai aplamai košmaras- griūdama lekia slėptis, poto pakalbini ją ten tupinčią- išlenda....
tai va tiek žinių.
čia nupirkom kraiko. Katė taip džiaugėsi taip džiaugėsi... lyg sakytum seniau ant palučių būt tekę daryt... net nufilmavom- sakau įdėsiu FB, bet pažiūrėjau ten tiek narių kurie čia aplamai nedalyvauja...ir nesusipatoginau. Nesupratom kokį ji ten kvapą jautė bet raitėsi lyg valerijonu būtų nutepta.....

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 03 lapkričio 2016 - 11:14
QUOTE(bruknė* @ 2016 11 03, 10:51)
Labas rytas smile.gif

Busy viskas bus gerai tavo vaikui mirksiukas.gif . Pati prieš porą metų operavausi ax.gif . O jūs chirurgiškai ar lazeriu?

Su lazeriu. Zinau, vistiek jaudinuos 4u.gif
Atsakyti

Ruste, o kada naujoji versija galutinai persiijungs, ta prasme kada nebebus senosios. Aš net mokintis nenoriu kaip man ana nemiela...tai bijau kad vieną dieną įsijungsiu SM ir suprasiu kad nemoku naudotis... smile.gif
beje- ar tiesa ar pletkų lygis- kad SM bus mokama- kažkoks abonimentinis mokestis vos ne smile.gif

Išjungs seną kada daugiau kaip pusė pereis į naują.

O vat nereikia bijoti naujovės. Kažkada ir Nokia3310 atrodė kažkas nesuvokiamo po laidinio telefono... ir tie naujieji išmanūs tapšnokliai irgi kažkokiais baubai atrodė...bet nieko, pripratom, nelikom gi su laidiniais telefonais.  Kaip ir Sm atėjus juk ne iš karto viskas buvo aišku, reikėjo ir palandžioti ir paklausti pagalbos. Nauja versija nėra baisi, tik labai akį rėžia tas vizualinis skirtumas, baltas fonas, kitaip atrodantys pasisakymai, kitur randami favoritai. Priprasim. Aš esu šiuo klausimu labai konservatorė, man irgi sena versija mielesnė, bet nu jaukinuosi naująją, laukiu patobulinimų, ir man atrodo, pakeitus fonus, turėtų pajaukėti šita naujovė...

Mokesčių tikrai nebus, puslapis išsilaiko iš reklamos savo serverius.

Mokestį moka tos narės, kurios turi komercines temas, prekiauja rūbais, kosmetika, tarpininkauja iš užsienio parduotuvių. Čia tas jau senų senovėje yra.

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 11 03, 09:22)
Weronica - jeigu vėmimas nesiliauja gali būti kad yra svetimkūnis skrandyje ar žarnyne dėl to ir maistas toliau neina o išvemiamas nevirškintas. Reiktų pas veterinarą, galiam padaryti rentgeną ar nėra svetimkūnio. Laukti irgi gali būti pavojinga nes gana greit gali nusilpti
<p>Eisu ryt pas Erodę praustis, ji arčiausiai gyvena. Nors ne, ten irgi įtariu eilė ir dar didesnė.  reik pagalvoti pas kurią iš jūsų ryt praustis atvažiuoti ( šypsenėlių nedėsiu kad nepaspausčiau ne ten ir viskas nedingtų)
</p>

Prašom, pas mane bent WC yra 2.
Atsakyti