Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų Katytės ir katinėliai♥♥♥

Ačiū didelis mergaitės už nuostabius sveikinimus wub.gif 4u.gif wub.gif
Ir FB apipylėt gerom emocijom, nuostabu wub.gif
Atsakyti

Lab ryt

Pirmiausia Vetra su gimadiena, buk laiminga!!!  :happybday: 

Weronica Vincui buvo taip pat pastrigo kazkur zuvies asaka, tai vemaliojo istisai, paeda nebeeda, vemia, sugirde pastos man rodos vetas ir gal bakst gavo, tiksliai nepamenu, bet praejo migom, sako nuslinko, girdyk pasta ;)

As naujoj versijoj niekaip nezinau ka spaust kad papult skaityt nup paskutines skaitytos zinutes?

Atsakyti

Vėtriuk, su gimtadieniu Tave!
Linkiu aš Tau : gyvenk lengvai, laisvai kaip vėjas. :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 03 lapkričio 2016 - 12:47

Vėtriuk, Gražaus gimtadienio ! Svajok drąsiai ir atsakingai !

e960f3e644ef54eecb4e259922c56313230.jpg

Atsakyti

Azu, eik ne ant pavadinimo, o ant ženkliuko

Atsakyti
Ačiū mergytės wub.gif Kad taip Jusu zodeliai Dievuliui i ausi... ax.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Vėtra, sveikinu su gimimo diena 4u.gif Daryk tai, kas daro tave laiminga. Būk su tais, kurie padeda tau nusišypsoti. Juokis tiek, kiek užtenka oro. Mylėk kol gyveni oro_buckis.gif
Atsakyti

Vėtra, gražaus tortadienio! :birthday2: 

O dabar kaip čia nepamiršus... Va, Ruste, tu arčiau dangaus. Man su citavimu tokia bėda, kad cituoti leidžia tik tol, kol scroll'ini tame pačiame puslapyje, kur pasižymėjai citatą. Jei perėjai į kitą ar šiaip ką paspaudei - citatos dingsta.

Busy, mezgu pirštelius ir tikėdama sėkminga pabaiga bandau suteikti jai dar didesnę tikimybę. :)

Kažką su 11-uoju gimtadieniu :4u:  - tik nebėr kaip pažiūrėti ką, o atmintis per porą puslapių nebeneša. :hmm:

Magnuna, ataik ataik - aš tavį pro rakto skylutę patagrafuosiu. :devil: 

Svaigusis Cento kraikas :wacko: :D 

Atsakyti

Visada stebiuosi,kaip per tokias niūrias lapkričio dienas gimsta tokie linksmi, draugiški, nuoširdūs  žmogeliukai. Su vienu, man teko garbė pabendrauti. Tikiu, kad dar teks susibėgti.

Vėtriuk,su tavo švente, būk sveika, laiminga ir linksma.

047.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 03 lapkričio 2016 - 14:26

Visada stebiuosi,kaip per tokias niūrias lapkričio dienas gimsta tokie linksmi, draugiški, nuoširdūs  žmogeliukai. Su vienu, man teko garbė pabendrauti. Tikiu, kad dar teks susibėgti.

Jei net tokie žmogeliukai negimtų, tai lapkritis būtų iš viso niekam tikęs  :D 

Nu, blyn, mano vyrai... ką jie sau galvoja.... važinėju su mašina, sakau, kad kažkas negerai ratui jau pora mėn., visiems dzin.... mol, važiuok, nieko tokio..... šiandien išardė - šakės abiems (galiniams) stabdžių diskams, stabdžių kaladėlėms ir net dar kažkam.... o dar (sako tokiu protingu balsu) ir kažkokias gumas reikia keisti....  :huh2:  nu.... ir kaip man reaguoti.... :help:  :oh:  :protest: 

Atsakyti
Vėtra su tortadieniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 11 03, 15:08)
<p> Visada stebiuosi,kaip per tokias niūrias lapkričio dienas gimsta tokie linksmi, draugiški, nuoširdūs  žmogeliukai. Su vienu, man teko garbė pabendrauti. Tikiu, kad dar teks susibėgti.</p>
<p>Vėtriuk,su tavo švente, būk sveika, laiminga...

Sugraudinai cray.gif taip gera ,,ant sirdies,, wub.gif wub.gif wub.gif

Aciu mergaites! Nors sninga ir slapia, as laiminga bigsmile.gif smile.gif wub.gif
Atsakyti