Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų Katytės ir katinėliai♥♥♥

Bandau laikytis ir tvardytis. Bet kažko širdis liūdna. Negerai jaučiuos
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 11 04, 11:12)
Bandau laikytis ir tvardytis. Bet kažko širdis liūdna. Negerai jaučiuos

Kodel? Del Rastes?
Atsakyti
Ahabi???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 04 lapkričio 2016 - 10:23
Aist, dideliausi sveikinimai, bučkutis į abu skruostus, apkabinimas ir linkiu tą didelę pilnatvę išlaikyti.
Ryte nusaugojau Kingo puolimą Tašei. Bet, aišku, vis tiek puls. Sėlino už nugaros.
Ahabi, neliūdėk, jums tik reikia laiko. Ji gal nežais kartu, bet toleruos juos tikrai. Kiek čia dienelių tepraėjo, pagalvok.
Atsakyti
Gyvūnai ne prieko
Negerai jaučiuosi. Stengiuosi su savimi daug dirbti, bet jau jėgų nebepakanka. Svyra rankos ir jaučiu, kaip širdis pildosi rudeninių šlapių lapų pertekliumi. Kartus gumulas gerklėj vis didėja ir didėja, o mano ramią pusiausvyrą išjudina pirmoji šalna. Rodos noriu visko, bet jaučiu, kad nebenoriu nieko. Rodos noriu kilti, bet jaučiu, kad nepavyksta atsiplėšti nuo žemės..ir žiopčioju it trūktų oro pagautai menkei...
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 11 04, 11:28)
Gyvūnai ne prieko
Negerai jaučiuosi. Stengiuosi su savimi daug dirbti, bet jau jėgų nebepakanka. Svyra rankos ir jaučiu, kaip širdis pildosi rudeninių šlapių lapų pertekliumi. Kartus gumulas gerklėj vis didėja ir didėja, o mano ramią pusiausvyrą išjudina pirmoji šalna. Rodos noriu visko, bet jaučiu, kad nebenoriu nieko. Rodos noriu kilti, bet jaučiu, kad nepavyksta atsiplėšti nuo žemės..ir žiopčioju it trūktų oro pagautai menkei...

Imkis veiklos, kuria megsti. Man gumulus padeda nuvyti piesimas, fotografavimas, pasivaiksciojimai, sveiko maisto gamyba, galu gale sportas, langu valymas ir t.t. Girdejau gera posaki, kai smegenys ima nuobodziauti, jos ima savaip save linksminti. Niuriomis mintimis, nuotaikomis ir t.t. Uzimk save 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 04 lapkričio 2016 - 10:40

Ahabi, jei dažnai taip jautiesi, nelauk, pasikalbėk su psichologu, kartais tiek užtenka. Bet geriau neatidėlioti ilgam, kad to ir užtektų. Tiesiog, patys galim ir nepastebėti, kada jau pokalbiais visko nebepataisysi.

Žinau, prisiruošti sunku, žinau "aš juk normali, kam man daktaras". Bet aš už profilaktiką ir prevenciją  :4u: 

Atsakyti

Ahabi,  :friends: 

Atsakyti
Aist, su gimtadieniu, linkiu didžiulį glėbį moteriškos laimės biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 11 04, 09:57)

<p><p>Lapynos siūloma fotosesija labai būtų smagu, gaila kad maniškiai tikie bailiukai o Mauras jau ne to amžiaus ir sveikatos tad iš modelių lieka tik mamka hihihi
</p>

Nieko sau TIK mamka bigsmile.gif mamka visus fotosesiju standartus atitinkanti grazuole biggrin.gif
QUOTE(busycat @ 2016 11 04, 10:37)
Imkis veiklos, kuria megsti. Man gumulus padeda nuvyti piesimas, fotografavimas, pasivaiksciojimai, sveiko maisto gamyba, galu gale sportas, langu valymas ir t.t. Girdejau gera posaki, kai smegenys ima nuobodziauti, jos ima savaip save linksminti. Niuriomis mintimis, nuotaikomis ir t.t. Uzimk save 4u.gif

Labai labai gerai parašyta 4u.gif
Atsakyti

Ahabi - laikykis, gal pabandyk kokią naują veiklą. Aš kažkada depresiją vijau šalin kalbų kursais - galva kurį laiką buvo užimta, sutikau naujų žmonių, naujom akim aplink save apsidairiau.

Atsakyti

Aist viso ko geriausio gimtadienio proga, ir nepamirsk sypsotis, sypsena turi ipatingu galiu ;)  :oro_buckis: 

Atsakyti

Ahabi, jau parašė merginos  :4u:  tsakant Svarbeuse kaška dariti  :friends:  :4u:

Gyvūniukai  :wub: 

Ruste,  ačiū  :4u:  jaukinuosi  :ax: 

Aist fotoreportažas  :wub:  o karūna...  :wub:  

Kelviui norėčiau fotosesijos Lapynos, o ir sienos mūsų baltos  :B  bet Kelvis pozuoja tik kai miega / guli draskyklėj savo  :oh: 

Atsakyti