Tytės brand-new televizorius

1) Karaliaus nauji rūbai?
2) O Ainu fotosesijos nenorėtų? Visai gera pozuotoja ;)
1) Taip.
2) Tai jau nelabai sąžininga kitų merginų augintinių atžvilgiu būtų- Ainu jau gavusi Tavo fotoaparato dėmesio.
Bet, jei manai, kad maniškė galėtų būti Tau naudinga profesiškai, su džiaugsmu paprašysiu Ainu papozuoti, ir turėsiu garbės vėliau mėgautis Tavo puikiomis nuotraukomis.
Labai fainas Tytes animal planet kanalas
Giliukas gal ir papozuotu savo veideliu , tik kad mes urve gyvenam tamsu kaip
Labas rytas
Pas mus pašalę, laikas bus kabinti lesyklą. Bus banditėliams animal planet 
Gaila,kad Giliuko neleidi į foto modelius, tokios grimasas mėto, nėra jam lygių.
Ainu apsigimus podiumo žvaigždė.
Tytė medžioklinė ![]()
Gero penktadienio visom ![]()
Labas rytas,
Aist, sveikinu su Tavo švente! Tegul Tavo energija ir šiluma liejasi nevaržomos ir tegul grįžta pas Tave gerų emocijų ir džiaugsmo bangomis.
Tytė nuo pat ryto prie teliko. Atlikinėja pratimus uodegai. ![]()
Taip tyliai sninga... Kalėdinis jausmas
Išvysk pasaulį smiltelėje,
Dangų - lauko gėlėje.
Sutalpink begalybę saujoje,
O amžinybę - valandoje!
/v.Bleikas/
Nuoširdžiausi linkėjimai ir sveikinimai Gimtadienio proga!
Vis pamirštu pasisakyti apie servisus ir jų apgavystes,kuomet apsilanko moterys.kadangi savo mašina visa gyvenimą rūpinausi pati ,tai servisuose ikrai teko lankytis,visko aišku buvo ,bet noriu pasakyti ,kad tikrai ne visur moteris skriaudžia ,pvz dabartiniame servise dirba tikrai nuoširdūs ir patikimi vyrai,visada viską paaiškina ,ne kartą atkalbinėjo mane pvz dar nekeisti tepalo ,nes dar jis geras,arba kai nuvairavau mašiniuką dėl to kad jis ūžia,manydama ,kad reikia keisti filtrus ar dar ką nors ,gavau sumokėti tik už diagnostiką ,nes tikrai nieko blogo nerado ir nieko keisti nereikia,žodžiu ,manau čia priklauso nuo žmonių sąžiningumo,nes gi tikrai šimtą kartų galėjo man ir tą tepalą pakeisti ir tuos filtrus,bet to nepadarė ,žodžiu aš labai patenkinta dabartiniu savo mašinos servisu ,nes ten visada viskas sąžininga..paskutinį kartą apžiūrėjo visą sankabą,nes man ne visada greitai pavara persijungia,tai sakė ,kad jau pavasarį reikės keisti,paklausus ar dabar dar nereikia keisti ,sakė ,kad tikrai dar ne,nes žiemą paprastai visi lėčiau važiuoja,žodžiu patarė taupyti pinigėliu,pasakė ,kiek maždaug kkainuos ,tai va vadinasi yra dar normalių servisų ir yra dar sąžiningų žmonių.
Labas rytas
Aist, smagaus tau gimtadienio ir gabalėlio viso pasaulio gerumo ir smagumo (kad turėtum atsargų, nes drąsiai su visais daliniesi
Sveikos
Aist, su gimimo diena
šypsenų ir sveikatos Tau ir Tavo artimiesiems
Sandra, ačiū Tau už mažiukų priežiūrą, o juoduliukė geruose namuose juk
Snaigė įsimylėjus savo smėliuką naują
Tytės kanalas superinis
Kelvis irgi prie tokio daug laiko praleidžia
Ačiū už sveikinimus ir mano 11-mečiui
Gal kuri galit patarti, kaip temą favorituose pasidaryti ir negauti e-mailų kiekvieną kartą, kai naujas postas parašomas?