Man irgi pucia vidurius ir pastebejau kad paskutines kelias dienas kieteja viduriai. Pilvas toks didelis, tiksliau jo apacia tokia atsikisus . Dazniausiai pucia kai suvalgau vaisiu, bet be ju irgi negaliu, tai ir vaikstau tokia visa kaip balionas
Reikes pagerti kokios komynu ar ramuneliu arbatos, gal pades...
pas mane 4-a savaite i pabaiga, o pilvo putimas siaubingas. Pas ginekologe tik kita penktadieni eisiu, paziures pirma karta ar viskas vietoj... o kolkas tai basiai neramu, kad nebutu kokio negimdiminio... nes dar ir ruzavu isskyru pasirodo kai tulike pasedziu...
pas mane 4-a savaite i pabaiga, o pilvo putimas siaubingas. Pas ginekologe tik kita penktadieni eisiu, paziures pirma karta ar viskas vietoj... o kolkas tai basiai neramu, kad nebutu kokio negimdiminio... nes dar ir ruzavu isskyru pasirodo kai tulike pasedziu...
Jei teplioja, kuo greičiau lėk pas ginekologę, nelauk nieko, nes vėliau gali būti per vėlu. O pilvo pūtimas ir mane vargina, bet čia jau aš pati kalta, nes privalgau tai šio tai to, labai padeda kefyras
Jei teplioja, kuo greičiau lėk pas ginekologę, nelauk nieko, nes vėliau gali būti per vėlu. O pilvo pūtimas ir mane vargina, bet čia jau aš pati kalta, nes privalgau tai šio tai to, labai padeda kefyras
Sveikos. Man 11 sav prasidejo, ziaurei pucia pila, net jauciu dujos pilve duodasi, ir nekaip negaliu i vc dideliu reikalu nueiti, stipriai stumti bijau, nes turejau problemeliu su placenta.
Sveikos. Man 11 sav prasidejo, ziaurei pucia pila, net jauciu dujos pilve duodasi, ir nekaip negaliu i vc dideliu reikalu nueiti, stipriai stumti bijau, nes turejau problemeliu su placenta.
Sveikos, ar pilvo putimas kuriai nors buvo kaip vienintelis simptomas? Man mmm veluoja tik keleta dienu testo dar daryti nenoriu,galvoju dar per anksti,bet net pms neprasideda,galvoju gal cistos! Bet pilvo putimas toks siaubingas jau 4diena mazdaug is eiles,ir plius paskauda sona,nors pilvas plonas ,bet I vakara pasidarau kaip 3men. Nescia! Kazkas nenormalaus! Daugiau jokiu simptomu nepasireiske;/ maniskis lyg sako kad galejo buti kazkas,bet as manau kad per anksti,kad kazka jausciau,praita men pms prasidejo 24d o mmm 27d., o dabar net pms neturiu,tiksliau Mano krutine yra pms nes kaip laikrodis dvi sav. Iki mmm pradeda beproto skaudeti ... Ryt ketinu testa pirkti ,bet ar nebus per anksti?
Nu zinokit siaubas visa nakti beveik nemiegojau, o ir per miegus dantis sukandus! O Kiekviena ryta iskart begu I wc ,net po kelis kart viduriai net skystoki.Bet vistiek taip pat viskas,po pietu tai isviso kazkoks kosmaras!;((( kartais taip uzeina, kaip per mmm raizo.nesuprantu nieko;(