Įkraunama...
Įkraunama...

ar nekankina vidurių pūtimas

QUOTE(kamilyytee @ 2010 02 17, 12:32)
ir angliukas nekenkia galima naudoti, taip pat gerai nuo pilvo putimo, as isbandziau toki sorbex angliuka, granulemis kapsuleje, tai ir veikia greiciau ir nedirgina skrandzio gleivines, tikrai saunus produktas.

angliukas kietina vidurius. siaip nuo putimo kmynu arbata gerai, bet irgi kietina doh.gif
Atsakyti
Man ir prasidejo tas putimas prieš kokią savaitę. Bet jau į vakarą tai baisu. Grįžus iš darbo net nieko valgyt negaliu, nes pilvas kaip kokį kamuolį prarijus ir niekas jau beveik į skrandį netelpa. doh.gif
valgau jau įtariu mažiau nei prieš nėštumą. .
Dabar kmynų arbatos pasidariau gal padės kiek..
Atsakyti
Niu, arba pilvo putimas, arba viduriu uzkietejimas nuo visu kmynu...Renkuosi pilvo putima blush2.gif Nes visi patarimai kietina vidurius, o ir taip be slyvu sulciu negaliu gyventi...Ir tas ir tas nemalonu... doh.gif
Atsakyti
Man pačioje pradžioje nėštumo buvo ir maždaug iki 8 sav. tai gana stipriai kankindavo, o šią sav. viskas susitvarkė - ir su pilvuku ir su pykinimais...
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2010 02 25, 00:04)
Man ir prasidejo tas putimas prieš kokią savaitę. Bet jau į vakarą tai baisu. Grįžus iš darbo net nieko valgyt negaliu, nes pilvas kaip kokį kamuolį prarijus ir niekas jau beveik į skrandį netelpa.  doh.gif
valgau jau įtariu mažiau nei prieš nėštumą. .
Dabar kmynų arbatos pasidariau gal padės kiek..

Man vakarais irgi pilvas labai issipucia, o ypac nuo vynuogiu, o ju taip noriu...
tai jau atradau buda kaip islaisvint susikaupusias dujas pilve: atsiklaupi keturiomis, ir alkunemis atsiremi, na ir pabuni tokios sunioko pozoj kelias minutes, tada truputi palengveja... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktut @ 2007 02 21, 10:07)
Papildyta:
Ups netycia isisunciau tuscia zinute. As turiu lygiai tokia pacia problema... Pucia vidurius, uzkieteja viduriai, skauda ypac kairi apatini sona ir t.t. Viena vakara taip issigandau del tu skausmu ir paskambinau savo ginekologei. Tai ji man paaiskino, kad tie skausmai butent nuo sutrikusio virskinimo. Ir kol nesusitvarkysi jo, tol kankins skausmai. Jau kazkur rasiau, bet dar pasikartosiu. Tai ji man liepe gert kuo daugiau skysciu, nevalgyti saldumynu ir pieno. As kiekviena ryta igeriu sauksta alyvuogiu aliejau ir uzgeriu siltu vandeniu. Vakare suvalgau 3 - 5 dziovintas slyvas (kiti jas uzmerkia is vakaro). Nu tai siek tiek padejo, bet kartais vistiek uzkieteja. Gydytoja dar sake, jei nepades nusipirk Lepicol ar Dupholac ar Lepicol.. Tai tiek, laikykis  smile.gif

tikra beda su tuo nevirskinimu ir pilvo putimu bei skausmais.....as ir bv issigandus del uzeinanciu skausmu, pilvo apacioje, bet tuo paciu metu man ir tiesiaja zarna pradeda maust, jauciu, kad i wc noreciau, bet nieko neiseina, td supratau, kad cia pilvo putimo skausmai, o ne kas kita....man kefyras viska apramina, o ryte alyvuogiu aliejaus saukstas ant tuscio skrandzio...bet dienos begyje kartais uzeina putimo skausmai....vaje...tikekimes neilgai kankinsimes smile.gif

user posted image
Atsakyti
Man nestumo pradzioj irgi labai pute, tai beveik kasdien geriau kmynu arbata, bet ji kietina vidurius iskart pasakau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane taip pat lydi ne tiek pilvo putimas, kiek viduriu kietejimas ir skrandukas unsure.gif tai tenka mityba reguliuoti ax.gif As asmeniskai geriu daug vandens, stengiuosi valgyti daugiau kosiu ir darzoviu bei geriu burokeliu sultis ax.gif vengiu visko kepto, riebaus ir prieskoningo ax.gif kol kas visai padeda ax.gif
Atsakyti
sveikos, as naujoke cia, man db jau eina 9 sav ir baisiai vargstu su viduriu putimu ir uzkietejimu, kartais net supanikuoju kad kas negero su lelyte vyksta, nes toks raizantis skausmas buna....ir pries nestuma visa laika vargau su viduriais bet db ypac...atrodo ir maista renkuosi, riboju ir t.t. bet akligatvis... bijau ,kad tai nepakentu vaisiui...
Atsakyti
QUOTE(zanet @ 2004 08 25, 02:52)
Nu man tai nelabai jauciasi si beda. Jei ir pucia, tai greit ispuciu lauk  laugh.gif  wub.gif Kita beda, kai reikia tualete su "dideliu" ilgokai pasedeti. Visus nestukiu zurnalus baigiu toj patalpoj besededama perskaityti  laugh.gif

pabandyk pankolou arbatos pagerti, kitom padeda del uzketejimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Pūtė vidurius ir prieš nestuke.gif , bet dabar dar intensyviau. Labai keista, nes obuolių nebevalgau (pasikeitė skonis), bei kitų vaisių irgi ne daug...Tikiuosi, kad praeis iki kokio trečio trimestro.
Atsakyti
Mane jau ilgiau nei savaite kankina pilvo putimas, kmynu arbata 2-3 kartus per diena geriu po dideli puoda, bet ne ka tepadeda verysad.gif Stengiuosi kuo daugiau judeti, bet vis tiek nuolat pilvo skausmas kamuoja. O kai pagaliau visos dujos pasislenka i neskausminga pilvo dali, lelius ten butinai ispiria ir vel skauda doh.gif
Atsakyti