QUOTE(Viktut @ 2007 02 21, 10:07)
Papildyta:
Ups netycia isisunciau tuscia zinute. As turiu lygiai tokia pacia problema... Pucia vidurius, uzkieteja viduriai, skauda ypac kairi apatini sona ir t.t. Viena vakara taip issigandau del tu skausmu ir paskambinau savo ginekologei. Tai ji man paaiskino, kad tie skausmai butent nuo sutrikusio virskinimo. Ir kol nesusitvarkysi jo, tol kankins skausmai. Jau kazkur rasiau, bet dar pasikartosiu. Tai ji man liepe gert kuo daugiau skysciu, nevalgyti saldumynu ir pieno. As kiekviena ryta igeriu sauksta alyvuogiu aliejau ir uzgeriu siltu vandeniu. Vakare suvalgau 3 - 5 dziovintas slyvas (kiti jas uzmerkia is vakaro). Nu tai siek tiek padejo, bet kartais vistiek uzkieteja. Gydytoja dar sake, jei nepades nusipirk Lepicol ar Dupholac ar Lepicol.. Tai tiek, laikykis
tikra beda su tuo nevirskinimu ir pilvo putimu bei skausmais.....as ir bv issigandus del uzeinanciu skausmu, pilvo apacioje, bet tuo paciu metu man ir tiesiaja zarna pradeda maust, jauciu, kad i wc noreciau, bet nieko neiseina, td supratau, kad cia pilvo putimo skausmai, o ne kas kita....man kefyras viska apramina, o ryte alyvuogiu aliejaus saukstas ant tuscio skrandzio...bet dienos begyje kartais uzeina putimo skausmai....vaje...tikekimes neilgai kankinsimes