Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 10 31, 20:09)
Mergaitės, kaip atrodo ta lėlė čiauškutė? Bandau ieškoti per google, bet nerandu

Va apie ką dukra šneka. Su tėčiu suderėjo kad 10 d. nerėks ir tuomet nupirks..... bet įtariu kad neiškentės 10 dienų nerėkus:)smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2016 10 31, 20:04)
Gal kas uzmatet Mytoyse ar kur kur kitur medine muzikine dezute, tokia senovine, kur atidarai, o ten sukasi kokia grazuole ir groja ax.gif  Mano mazoji Kaledoms uzsimane, neisivaizduoju kur ieskoti rolleyes.gif

As tokiu esu pirkusi C&D style, taip pat esu pirkusi ir ornamentum parduotuveje 4u.gif
Atsakyti

Rekomenduokite please 1 m 3 men mergytei masina. Kokybisko patvaraus plastiko. Butu gerai su kokiom lemputem, garsais, tik mergaitiska smile.gif iki 15 eur
Ne paspiriama, o siaip zaisti.
Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė* @ 2016 10 31, 19:41)
Aš Vilniuj galėčiau ir pati nupirkt, tik, kad pirmo apsipirkimo kodas tik -5eur, tad gal brangokas siuntimas verysad.gif

jei dar nepirkote galiu jums duoti pirmo apsipirkimo 15 proc nuolaidos koda , galios viskam
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 10 31, 23:08)
jei dar nepirkote galiu jums duoti pirmo apsipirkimo 15 proc nuolaidos koda , galios viskam

Dar ne smile.gif Gal elizieja perleis - 10eur? smile.gif O ar kartu galima naudoti?
Žodžiu ir prijungčiau kelias, jei dar kas Vilniuj norėtų smile.gif Mėginsiu pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 10 31, 20:52)

QUOTE(Lauruciuk @ 2016 10 31, 20:54)

Tokios, aciu labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2016 10 31, 16:24)

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė* @ 2016 10 31, 22:14)
Dar ne smile.gif Gal elizieja perleis - 10eur? smile.gif O ar kartu galima naudoti?
Žodžiu ir prijungčiau kelias, jei dar kas Vilniuj norėtų smile.gif Mėginsiu pirkt  mirksiukas.gif

jus pasiskaiciuokite, jei pas jus suma didesne nei 100 euru , tai jums labiau apsimoka naudoti 15 proc koda . PVZ perkant uz 100 euru - sutaupote 15 euru, perkant uz 200 30 ir taip toliau . Paprastai buna sumos apie 300 - 400 simtus euru, jei bandysite zmones prijungineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 10 31, 23:58)
jus pasiskaiciuokite, jei pas jus suma didesne nei 100 euru , tai jums labiau apsimoka naudoti 15 proc koda . PVZ perkant uz 100 euru - sutaupote 15 euru, perkant uz 200 30 ir taip toliau . Paprastai buna sumos apie 300 - 400 simtus euru, jei bandysite zmones prijungineti smile.gif

AČIŪ už paprotinimus smile.gif
Na, jei keli kranai prisijungs, tai čia nesusidarys 100, o ir perdaug nenoriu prisijungti smile.gif Nors gal ir reiktų tuomet bent už 100surinkt ir pasinaudot pasiūlymų.
Laukiu besijungiančių į AŽ. smile.gif
Rytoj pirksiu iš MYTOYS.DE. Vilnius/Lazdynai/Naujamiestis/Senamiestis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2016 10 31, 21:41)

Ačiū. Bet jei ją siųstis, tai lietuviškai ji nekalbės, ane? unsure.gif
Atsakyti
dėl Favorites naujoje versijoje - pasižymit temą kaip sekamą, tik nuimkit varnelę, bo kitaip eis emailai... o tada ieškokite Sekamų temų savo profilyje, prie Mano sekamas turinys... paspaudus šalia esančią rodyklę, leis pasirinkti, kur norite temoje eiti... taip pat galima eiti per pagrindinį puslapį, ten turi būti Sekamos temos, įmes ten, kur baigėt skaityti. man, asmeniškai, pirmas variantas paprastesnis...

sekamas susiradau, bet kaip nueiti į paskutinę skaitytą žinutę, neaišku. paspaudus rodyklę dešinėj, rodo tik kas parašė pirmą ir paskutinę žinutes.

ir nuorodos neaktyvios.

kažkoks nesusipratimas kol kas ta naujoji versija.

o dabar į temą: ar būtų norinčių my toys pirkt į klaipėdą?
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 11 01, 01:51)
Ačiū. Bet jei ją siųstis, tai lietuviškai ji nekalbės, ane?  unsure.gif

Aprašyme rašo, kad kartos100 frazių. Tai gal jeigu sakysite lietuviškai ir kartos lietuvių kalba.
Atsakyti