Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(adriatic @ 2016 11 02, 17:30)
beje ir dabar neleidzia jokiu adresu nieko nupirkt is UK, net tiesiai i Lietuva neduoda. pertikrinau visas prekes krepsyje, 4 turejau, tai nei visu, nei po viena verysad.gif

Va va - ir man tas pats.. tiekejas amazonas. Ir dar pries pora savaiciu tarkim ta pati elektirni dantu sepeteli leido siust, siandien jau ne ir nei i viena adresa.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Vilioja savo kainomis šis puslapis: http://www.timshopvip.com/

bet kaip patikrinti jo patikimumą?

O gal jau kas sakėtės iš jo ir yra patikrintas?
Atsakyti
Parduodu elektrini sepetuka pirktas Vokietijoje pridesiu dar 8 pasikeitimui galvutes susidomejusiai smile.gif
Atsakyti
Merginos, tikrai kazkuri buvot ikelusi lenku parde su sviestuvais. Gal galit pakartoti? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2016 11 02, 16:35)
Va va - ir man tas pats.. tiekejas amazonas. Ir dar pries pora savaiciu tarkim ta pati elektirni dantu sepeteli leido siust, siandien jau ne ir nei i viena adresa..  unsure.gif

o nebus kad 1 accountui tik 1 kartą leido pirkti tarkim ta kaina todėl dabar neduoda?

merginos biggrin.gif reikia man tokio naujo teletabio smile.gif amazon po 7,6 svaro prazioplinau..argose uz 10 svarų irgi nebeliko..gal kas matėt ne uz 20eur,bet iki kokių 15eur toki zveri? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2016 11 02, 16:09)
Gal kam buvo panasi situacija: nei vienam amazone negaliu pirkt, koki adresa bepasirinkciau is savo saraso, vis ismeta uzrasa, kad "Some of the items in your order cannot be delivered to the address selected. Please select a different address to see the estimated order total".
Bet esme, kad pvz imetu amazon.co.uk preke, pasirenku UK adresa ir vistiek ismeta sita klaida.. anksciau pirkau, nebuvo jokiu problemu ir adresai tie patys like  4u.gif

QUOTE(adriatic @ 2016 11 02, 16:30)
beje ir dabar neleidzia jokiu adresu nieko nupirkt is UK, net tiesiai i Lietuva neduoda. pertikrinau visas prekes krepsyje, 4 turejau, tai nei visu, nei po viena verysad.gif

o jus bandet apoket?
man taip rašė. ką bedėčiau. ar amazon pardavėjas ar ne.
tačiau einant link apokėjimo viskas normaliai buvo. ir apsipirkti leido.

amazon.de pirkau.. ir jau prekės išsiustos.
Atsakyti
Va va - ir man tas pats.. tiekejas amazonas. Ir dar pries pora savaiciu tarkim ta pati elektirni dantu sepeteli leido siust, siandien jau ne ir nei i viena adresa..  unsure.gif

Man viskas gerai, bandziau cia "zaisti" su krepseliu ir nusipirkau eteriniu aliejuku starter rinkinuka bigsmile.gif , aisku viskas gerai, as ir norejau eteriniu alieju, tik negalvojau taip greit apsispresti
Atsakyti

ziurekit, as tik ka prisiloginau, nuejau iki mokejimo ir leidzia tada pirkti, tik siuntimo kainos nerodo, kaip anksciau desinej rodydavo, tai tik ten raso, kad negali siusti nurodytu adresu, o pirkt leidzia, tik paskutiniojo mygtuko apmokejimo nespaudziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 11 02, 15:24)
aciu, o iherbe kokius pirkote? tik bijau ar iki kaledu gauciau, nes kartais is ten ilgai keliauja siuntinukai
Papildyta:

Iherbas uzdraude kai kuriuos (dauguma) EA i Lietuva siustis: siuos dar leidzia, cia ju aisku ne visi.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 02, 16:51)
ziurekit, as tik ka prisiloginau, nuejau iki mokejimo ir leidzia tada pirkti, tik siuntimo kainos nerodo, kaip anksciau desinej rodydavo, tai tik ten raso, kad negali siusti nurodytu adresu, o pirkt leidzia, tik paskutiniojo mygtuko apmokejimo nespaudziau smile.gif

tikrai taip... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 11 02, 16:48)
o nebus kad 1 accountui tik 1 kartą leido pirkti tarkim ta kaina todėl dabar neduoda?

merginos biggrin.gif reikia man tokio naujo teletabio smile.gif amazon po 7,6 svaro prazioplinau..argose uz 10 svarų irgi nebeliko..gal kas matėt ne uz 20eur,bet iki kokių 15eur toki zveri? biggrin.gif
http://s014.radikal....b1c35e667e5.jpg[/img][/url]

o ju dar yra prekyboje? as jau pavargau kasdiena saviskei 2 m. juos jungti per TV... biggrin.gif o kaip apsidziaugtu gavusi ziasla. Reik dabar labai labai ir man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 11 02, 16:53)
o  ju dar  yra  prekyboje?  as  jau  pavargau kasdiena  saviskei  2  m.  juos  jungti  per  TV...  biggrin.gif  o  kaip  apsidziaugtu  gavusi  ziasla. Reik  dabar  labai  labai  ir  man  4u.gif

kazkaip mazoji labiau Peppa myli..tai dinozauras is peppos jau uzsakytas gimtadieniui, bet kadamgi dar ir kalėdos ant nosies reik ir butent sio tele tabio biggrin.gif
Kelionėj buvo uzismanius,bet pamačius gitarą paliko lentynoj ji..o LT Pukio kirpykloj uzmatė ir į ašaras kaip jo nori..tai dabar ir ieskau biggrin.gif
Atsakyti