Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(priklausomybe @ 2016 10 30, 20:12)
Merginos, lyg anksčiau buvo kalbėta, kad kažkur yra pirkti dėvėtų knygų? Taip reikia vienos specializuotos, amazone nėra nei naujų nei dėvėtų  unsure.gif . Gal kas pasufleruos puslapį?

Gal cia rasite:
https://www.bookdepository.com/
Papildyta:
Aciu atsakiusioms del Play doh ledu gaminimo aparato, radau mytoys uz 19,99, reikes pas mus pasiziureti dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2016 10 30, 15:47)
Dekui  4u.gif  turiu tik swed ir DnB... Baisu ir rizikuot, nes gali pakabinti krūvą pinigų  unsure.gif

Revolut galima įsigyt per 1 min., ir galit pirkt iškart - nereik niekur eit ;)
Ir nekainuoja nei išdavimas, nei jokių metinių/mėnesinių mokesčių nėra.
Papildyta:
QUOTE(ledevil @ 2016 10 30, 20:21)

Ačiū, bet čia irgi unavailable verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 30 spalio 2016 - 19:25
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 10 29, 17:34)
nusipirkit uz cekius. grazinsit ir atiduos pinigais.

Panašiai ir padariau smile.gif jau gėda į tą parduotuvę bus eit. Pirmą dieną išsimatavom, antrą dieną dar matavomės ir nusipirkom, bet grįžus namo supratau, kad nesąmonė biggrin.gif trečią dieną grąžinau ir keičiau į kitą, skirtumą grąžino smile.gif

Beje, tai buvo pirkimas akro čekiais, o pvz sterntalery už čekį perkant grąžinti negali, gali tik keisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 30 spalio 2016 - 19:36
merginos, Argos musu kortas priima? radau ten zaisla, kurio sunus nori, bet nesu pirkus is ju dar ax.gif
Atsakyti
Gal kas galetu padaryti didziule paslauga ir nupirkti man is The Body shop? ax.gif
nepraeina mano korta, neatsake dar i emaila...ir sian man atrodo paskutine diena 40 % papildomos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 10 30, 20:43)
merginos, Argos musu kortas priima? radau ten zaisla, kurio sunus nori, bet nesu pirkus  is ju dar ax.gif

Priima, bet buna praso paskambinti jiems del saugumo kaip suprantu. As pirkau praeitais metais, 2 kartus bandziau prisiskambinti, bet nesugebejau, nes buvo nuolat uzimta. Parasiau laiska ir tada issiunte siunta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2016 10 30, 19:53)
Gal kas galetu padaryti didziule paslauga ir nupirkti man  is The Body shop? ax.gif
nepraeina mano korta, neatsake dar i emaila...ir sian man atrodo paskutine diena 40 % papildomos...  4u.gif

kokiam jus mieste ? ar didelis jusu krepselis ?
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 10 30, 20:55)
Priima, bet buna praso paskambinti jiems del saugumo kaip suprantu. As pirkau praeitais metais, 2 kartus bandziau prisiskambinti, bet nesugebejau, nes buvo nuolat uzimta. Parasiau laiska ir tada issiunte siunta.  4u.gif

aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 30 spalio 2016 - 20:22
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 10 30, 20:58)
kokiam jus mieste ? ar didelis jusu krepselis ?

Vilniuje, su nuolaida 22.20 svaro... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2016 10 30, 20:06)
Vilniuje, su nuolaida 22.20 svaro... 4u.gif

o kas jums stringa , nes as siandien nusipirkau, mokejau paypalu , tai nezinau , laukti dar is ju kazkokio patvirtinimo ? jus kada jau nusprendziate , kad jums nepavyko ?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 10 30, 21:13)
o kas jums stringa , nes as siandien nusipirkau, mokejau paypalu , tai nezinau , laukti dar is ju kazkokio patvirtinimo ? jus kada jau nusprendziate , kad jums nepavyko ?

Pamėginau pirkti, pinigai rezervuoti, krepšelis išsinulino, bet nei patvirtinimo laiško nėr, nei prie užsakymų istorijos tuščia... nepraleido kortelės...
Atsakyti
gal kas zinote, jei vokiskam amazone jau kazkada esu turejusi menesi free prime narystes, jei vel uzsakyciau tik menesiui, ar jau nuskaiciuotu? smile.gif nes mano norimam daiktui tik su prime naryste taiko gera kaina biggrin.gif
Atsakyti