Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Rimusios echinopsiukai labai gražūs ir didelių kokių yra.

Čia mano wessneriukai

vartotojo įkelta nuotrauka

Draugelių kaktusai irgi panašūs, tik astrophytumai stulbinantys ir dar didesni. Tiesa buvo lobivia ir vienas astrophytumas išrautas su nuplautom šaknim, o ne įsodintas. Bet Wessneris ne skrudžas-kiekvienam tuščią vazonėlį įdėjęs.
Per lupą dar saviškių neapžiūrėjau, tikiuosi kenkėjų ir nebus. Lyginant su praeitu siuntimusi iš jo -labai gražūs ir sveiki augalai, nemaži. Man labai patiko, esu apsipatenkinus ir dėkinga Tinai už gražų kolekcijos papildymą.
Aišku augalai dulkėti, daug prilindusio visur grunto-eisim po dušu maudytis.
Atsakyti
evora, tai gal tikrai tie vabaliukai gera sveikata augalu palaiko?

rimusia, kurie buvo su ziedais? Musu du sutapo - Cajamarca ir Ishtar. Ne vieno augalo nemaciau, nes pagaliau mano prasyma ispilde etiketes klijuot ant virsaus. O kaip man palengvejo deze atidarius biggrin.gif Net nusifotkinau pvz, kad kitiems galeciau parodyt kaip man reikia.
Tai va, idomu kurie pas rimusia is foto anie du mineti.
Atsakyti
Jei rašo, kad palaiko, reiškia palaiko. Tik kambarys ne šiltnamis, neužleisi kaip biblijinio Egipto vabzdžiais. Aš jau tikrai neturiu noro specialiai jų veisti.

Įpakavimas Wessnerio geras, bet pavargsti daug išpakuojant. Kad priklijuoja žymeklius išorėje gerai, kai reikia atrinkti augalus. Bet yra ir minusų. Lipni juosta nuplėšiant nuima ir užrašo dažų kažkiek, tampa išblyškęs , sunkiau įskaityti, negražu. Dar tas žymeklis puikiai prilipina visą purvą, nes lipnus ir po kažkiek laiko atrodo bjauriai.
Atsakyti
Turim šios dienos laimėtoją yahoo.gif Wessneriukas A 37

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Wau,koks grozis.

Tina*,  Cajamarca ir Ishtar buvo be ziedu. Su ziedais buvo Sorceress, 2 nedideli pumpurai, gal dar issiskleis, Fruhlingssone su nulauztu ziedu ir 44 2005.

Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2020 06 03, 15:46)
<p>Wau,koks grozis.</p><p>Tina*, <span> Cajamarca ir Ishtar buvo be ziedu. Su ziedais buvo Sorceress, 2 nedideli pumpurai, gal dar issiskleis, Fruhlingssone su nulauztu ziedu ir 44 2005.</span></p>

Oho, kiek daug jis zydinciu idejo. Gaila, kad pakuojant luzo. Bet ir taip - augalai su visais vazonais atkeliavo toki kelia, nenorekim, kad dar ir simtu procentu zydetu mirksiukas.gif Aisku gaila labai labai cry.gif Todel as ir nenoriu jokiu perpakavimu traukiant etiketes, nevien del vargo ir laiko.

Ceka siandien issiunciau, visi atidaryti uzsakymai uzbaigti.

Del Giromagi as labai bijau jog jie vel gali atsiusti be etikeciu bilekaip. Pas italus prasai, palinksi galva lyg suprato,o daro savo. Paskui atskirk tu tuos augalus. Pernai man toks sokas buvo. Nezinau, pasitarkim ka darom ir kaip darom? ax.gif

Atsakyti
O kokie Deimantes ispudziai? Kartu atsidalijot augaliukus?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2020 06 03, 18:40)
O kokie Deimantes ispudziai? Kartu atsidalijot augaliukus?


Kartu atsidalijom. Bet nepuolėm Akropolio šiukšlint, tai nematėm kas ką užsisakė ir kaip atrodo. Lankytis pas mus mamkėse ji lankosi, gal pasirodys.
Arba parašyk jai į gmailą ir pakviesk pasirodyti. Daug darbo jai, nespėja hobiu užsiimti.


Giromagi tikras nedabrendėlis, jei taip išsidirbinėja. Aišku, kad Tinai šokas tokius bevardžius gavus. Kaip man, tai iš kart 33 užpuolę būtų.
Nežinau ką daryti. Jei neapsiimsi visiems, tada prašysiu tik man asmeninį užsakymą padaryti. Aš jau atsirūšiuosiu pagal nuotraukas.
Atsakyti

Sveikos mergaitės  :4u:

Labai dailūs rimusios ir evoros augaliukai  :wub: 

O jau žiedo gražumas, ryškumas  :wub: Tikrai laimėtojas  :4u: 
 
Norėjau persodinti į gražesnius vazonėlius, tik po to fotografuoti  :ax: bet žiūriu kad užtruksiu 
Kaktusiukais labai džiaugiuosi, ypač neoporterijomis  :wub:  Iš tikrųjų visi labai gražūs mano akimis  :wub: Nors užsisakiau tik keletą, o dar ir nebeliko vieno, bet tie 5 atnešė labai daug džiaugsmo.
 
Ačiū Tina* už pagalbą, už vargą ir už mūsų džiaugsmą  :4u:

Būtume gal ir išsipakavę tam Akropoly, bet kad taip gerai supakuoti buvo. Vieną tik praplėšiau, įsitikinau, kad tikrai kaktusai viduj  :bigsmile:  O namie tai jau pasiskleidžiau tų grunto akmenukų visą virtuvę  :lol:  Vis tik gerai kad ne Akropolyje 

0eb1e6a3d1a539c865a292f31a8762ca831.jpg

608eda6e31c310eacb52a3b1d0979a70948.jpg

Tikiuosi, kad pavyks sėkmingai įkelti nuotraukas... nebepamenu kaip tai daryti  :oh: 

Atsakyti
Ai, kokie grožiai thumbup.gif Jei išsiskleis žiedas-pasirodyk, leisk pasidžiaugti.

Aš dar jų nesodinu, lyg ir pilnatis pro langą pažiūrėjus. Tegu pabūna, apsipranta, ateis priešpilnis, gal darbų apmažės ir persisodinsiu.
Atsakyti
Birželio 4 d. laimėtojas-Wessneriukas A 28 ARTEMIS

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Oi kokie grazus ziedai wub.gif

O kodel jus juos norit persodint? As to nedarau, nes manau jog jie tinkamai pasodinti. Lygiai taip pat ir Kreichiukai. Is Wessnerio sikart as irgi kelis naujus sau pasiemiau. Su ziedelio uzuomazga tik vienas - Helena.

O dedule cekas simet visai silpnai. Emiau tik sukulentus, tai ideta po du varganus augaliukus vietoj vieno normalaus. Na bet pas ceka yra retesniu sejinuku, uz didelius tektu moket daug. Ir aisku vokisko serviso nera. Tenka ir pasisodint, ir atgaivint.

Giromagi... bandom per kita savaite pasizvalgyt, o as nusiusiu jiems Wessnerini supakavima ir paklausiu dar karta ar sugebes taip paciai supakuot. O jei jau atsius kaip pernai, tai negarantuoju, kad nebus painiavu. Tiesa sakant net nupurto prisiminus.
Atsakyti