Atkeliavo Wessnerio dygliuotieji.
Man gražiausi astrophytumai-be priekaištų parodiniai. Seilę varvinau, varvinau, bet ne mano... Draugė ėmė dukrai į astrophytumų kolekciją. Kažkada buvau rašiusi, kad paauglė susidomėjo astrophytumais ir pradėjo kolekcionuoti. Dar pas visas klausinėjau ar neturite kas jos gimtadieniui parduoti dovanai. Pasirodo aistra astrophytumams neišblėso. Tikrai gražus papildymas. Neatsilaikiau jums neparodžius.
Mano echinocereusai-irgi gražučiai.
Ir kita smulkmė-turbikų daugiausia
Ačiū, Tinai, už rūpestingą supakavimą ir visą kitą vargą.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2020 05 29, 22:26)
Wessner nustebino, kai ant dezes virsaus atidarius radau sita lapa. Pirma mintis - ka idejo augalus su erkem?

Bet paskui perskaiciau ir supratau, kad rasoma apie tokius naudingus raudonus mazus voriukus ir ju saugojima, jie minta kenkejais ir tom paciom erkem. Ar as cia jau kazko nesuprantu tam vabalu pasauly?
dar mintis kilo gal jis siltnamy juos naudoja augalu apsaugai ir mes netycia galim juos aptikti, tai cia ispejimas?
Ka manot?
20200529_232043.jpg 139,58KB
0 Parsiųsta kartų
Gali būti įspėjimas. Bet ir švietimu žmogus užsiima, dalinasi patirtimi. Nes daugelis moteriškių tuoj ir nuknekcintų įtartiną vabalėką pamatę.
Man yra buvę, kad su kaktusu jų parsinešiau. Bet nepersigandau, nes buvai skaičiusi apie jas. Palikau gyventi, bet kažkaip ir neprisiveisė.