Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Ar dar bus norinciu Kreich? ax.gif
Atsakyti

Wessneris papilde savo parduotuvė eshinopsiais http://kakteen-shop....den/Echinopsis/  Gal susiorganizuojam,keliu labai noreciau.

Atsakyti

Man sokas, :hmm: kokia kaina  :unsure: http://www.cactus-ar...v-SUPER-WINDIGO  Man idomu, ar greitai bus nupirktas  :hmm:  

Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2020 05 12, 19:40)
<p>Man sokas, hmm.gif kokia kaina  unsure.gif <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.cactus-art.biz/catalog/Echinopsis-hybrid-cv-SUPER-WINDIGO'>http://www.cactus-art.biz/catalog/Echinopsis-hybrid-cv-SUPER-WINDIGO</a>  Man idomu, ar greitai bus nupirktas  hmm.gif  </p>


Taip tikra brangenybė. Bet nėra jau jis toks retas, neseniai išveistas, kad tiek reikėtų iš proto eiti dėl jo. Tiesa, labai gražus žiedas.

Wessnerį peržiūrėsiu šiandien, gal ko ir užsimanysiu. Anksčiau visai liesai pasirinkimas buvo.


Šiandien labai stringa internetas. Du kartus siunčiu žinutes ir du kartus išmetė mane iš mamkių kaip musę iš barščių. Net nerodo, kad rimusia du kartus po Tinos rašiusi.


Atsakyti

Pas Wessneri jau sumazejo, Schicko dveju nera, wessnerio echinopsiu buvo 58 liko tik 48  :huh2:​ 

Atsakyti
Aš su savo draugelėm prisidėčiau prie Wessnerio šiltnamių patuštinimo.
TINA, ŽODIS TAU-apsiimi užsakymą ar ne?
Atsakyti
Echinopsius atėjus sezonui stengdavausi sudėlioti ant pietinės palangės. Bet tik dičkius. Jie ten vieni tinginiaudavo, kiti žydėdavo. Mažiukam echinopsiukam tekdavo likti balkone rytinėj pusėj, kur saulytė tik ryte.
Šiais metais per visus nesibaigiančius rūpesčius echinopsiai liūdi užmiršti balkone. Rodo gražų augimą ir viens Wessnerio A37 mažylis pirmą pumpurą tamsiom sąlygom spaudžia. Pamačiau ir apsidžiaugiau.

vartotojo įkelta nuotrauka

Turėtų būti štai tokie žiedai

vartotojo įkelta nuotrauka

Ir diploidinės saulutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Primenu, kad eigoje jau du uzsakymai, kas dalyvaujate. Jei ne perdaug vienu metu, prasom: http://kakteen-shop.com/ 4u.gif Kai jau matysiu, kad neatkeliauja nauji e-mailai, uzsakysiu.

O pas mane startavo echinopsiu zydejimas. Maivausi FB smile.gif kas mane drauguose turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 14 gegužės 2020 - 15:40

Jau palaikinau,labai grazus ziedai.

:wub:​ 

Atsakyti
Dedule cekas kaip visada issius po 05.25.

Kreich turi daug uzsakymu, praso kantrybes.

Wessner paziurejau nera didelis sarasas, rinkimes iki savaites galo, kad nedingtu jusu trokstami echinopsiai. Pirmadieni bandysiu formuot uzsakyma.
Atsakyti

Labai aciu,Kristina, tu musu kaktusu feja. :yahoo:  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos, as cia visai zalia :4u: gal kas galit parekomenduoti e-shop, kur galim isigyti vaskuoliu (hoya)? Planuosit is ten koki uzsakyma ar nieko nelaukt ir apsiprekint? Dekui

Atsakyti