Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Tikrai ne Parodia,daugiau primena Neochilenia smile.gif
Atsakyti
Gal dar si pabandom parinkt sezono uzdarymui? hmm.gif https://kaktusy-fabi...bnode.sk/o-nas/ Vis buvo prasanciu jo ir kazkaip likdavo nuosaly.

Kaip smagu pamatyt foto ka gavote. Grazus augaliukai. Tik punu tysteleje virsuneles. Italai ilgai knisasi su pakavimu ir siuntimu, tai taip ir gaunas. Mano puna irgi tikiuos nuaugs ta trukuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 07 rugsėjo 2019 - 12:20
Dar pirktas uz litus is maximos biggrin.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2019 09 07, 14:19)
Dar pirktas uz litus is maximos  biggrin.gif


Oi, koks grožis wub.gif

Orai atvėso ir kaktusams prasidėjo pumpurų brandinimas, vos ne visos haworthijos išleidę antenas, alojos auskarėliais dabinasi. Smagu, kai prieš žiemos miegą dar pradžiugina.

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Evora,kokie astrophitumai grazus. wub.gif Kaip mudre(Delosperma) per ziema laikai ? rolleyes.gif Man issilaiko tik su kaudeksu,paprastos nuniksta.
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2019 09 07, 16:36)
Evora,kokie astrophitumai grazus. wub.gif  Kaip mudre(Delosperma) per ziema laikai ?  rolleyes.gif Man issilaiko tik su kaudeksu,paprastos nuniksta.


Delosperma cooperi tupi įstiklintam, apšiltintam balkone prie +10-14 temperatūros. O D. lehmanni kambaryje šiltai peržiemoja. Jei nepatinka jų ištįsimas-pavasariop nukerpu iki pažemės tik kokius kelis cm. palikdama. Laistau, kai matau raukšlėjimasi, kaip pas litopsius.
Atsakyti
Pasižiūriu į naujus užsakymus ir vis dar kažko noris. Bet gaunu siuntinį ir prasideda panika-o kur statyti vazonėlius? Suprantu, kad 2 kambarių butas ne šiltnamis, ne guminis ir laikas rišt su norais. Augalai ant palangių jau perėjo į antro ar net trečio aukšto sudėjimo stadiją. Kartais pagalvoju, kad kažkam per tuščius savo savininkiškus norus, net nesuteikiu būtinų gyvenimo sąlygų ir tik kankinu.

Bet pasižiūrėjus į štai šį butą, suprantu, kad reik keist požiūrį į vietos trūkumą. biggrin.gif lotuliukas.gif

https://vk.com/succu...84216262_178235
Atsakyti
evora, tikrai, taip džiugina tie paprasti žiedai rudenį žydinčių sukulentų. Astrofitumai nuostabūs thumbup.gif
O jei labai nebėra vietos prie lango, dar galima dirbtinį apšvietimą įrengti.
Mano lofoforos sezono uždarymui visos vienu metu pražydo
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
ir eskobarijos
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Abu uzsakymus bandau rinkt iki kitos savaites galo ir jau siais metais baigsim turbut smile.gif Reik ruostis ziemai. Mano pacios kolekcija vel reikalauja atidaus tvarkymo. Bus darbelio nemazai. wacko.gif
Atsakyti
Prickly, pas tave visada pavasaris ir žiedų jūra. Mano lophophoros nužydėjo kažkur liepos pradžioje. Nedaug ir turiu, tik 2.

Tina, gal dar uždarymui apsiimsi nervus susigadinti su PANKU? Jis ten spalio mėnesiui planuoja pardavimą naujų alojų. Norėtūsi, nes tikrai neblogos pas jį buvo. O kur kitur ir nerasta tokių nusipirkti.
Peržvelgus visus užsakymus teko konstatuoti, kad mažiausiai prarastų/numarintų augaliukų yra būtent iš jo atkeliavę. Matyt laimingą rankelę turi arba peržegnoja išsiųsdamas. biggrin.gif

Buvau prašiusi pasirodyti jūsų abiejų šiltnamiukų foto. Gal dabar daugiau laiko turėsite nufotografuoti bendrą vaizdą jūsų plantacijų įsivaizdavimui.
Atsakyti
evora, siltnamy pas mane mazam kampely tarp agurku ir pomidoru susiguze atvykeliai ir pavargeliai, kuriems per vasara buvo reikalinga ekstra sanatorija, tai ir nefotkinu. Neparodinis vaizdas smile.gif Pagrindine dauguma gyvena balkone vis dar. O siaip isitikinau, kad polikarbonatinis siltnamis jiems tikrai patinka, bet kai oras labai ikaista, kai uzeina dideli karsciai, tai ir aniems pasidaro nebegera ten. Bet lietuviskomis vasaromis jie ten kaifuoja.

Del uzsakymu, tai bandom surinkt situs du, o kai pankas ka tures, paziuresim. Mes labai graziai su juo sikart pabendravom lady.gif buvau nustebus. matyt palei kaili glosciau, susirasinedama buvau labai jau jam itinkanti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2019 09 08, 14:14)
visos vienu metu pražydo

kokia laimė smile.gif
Atsakyti