Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2016 11 06, 18:23)
Ne, sau.

Www.madeleine.de per adreso nuomą.

net neatidarius is kart klausiu smile.gif buna kokiu kodu ? kokiu suer akciju ? sale labai rimtu ?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 06, 18:15)
Aš sau rūbus perku 99% iš USA. Vaikui perku iš USA tik RL arba JCrew. Ir man kainos ten labai patinka.
Dabar atradau labai kokybiškų rūbų parduotuvę DE. Tiksliau labai seniai žinojau. Vokietijoj pirkdavau. Siųsti nedrįsau. Pabandžiau. Viskas pavyko. Laiminga iki ausų biggrin.gif
Vienintelio ko amerikoj nebeperku - batų. Pigiau EU.

Va kaip skirtingai. Aš seniau iš USA sau dar pirkdavau, vyrui nemažai, bet daugiau tokie sportiniai, laisvalaikio rūbeliai, dar Jcrew ir yoox. Vaikui iš USA carters, RL, Striukę Jcrew turiu vaikui, bet kiti Jcrew man labai brangūs vaikiški pasirodė.
Šiuo metu supratau, kad USA stilius (išskyrus Jcrew) man nepatinka, mieliau dėviu italų, prancūzų, kartais vokiečių rūbus. Aišku tuo klausimu labai YOOX padeda ir kiti europiečių puslapiai. O vaikui daugiausia Vertbaudet, Next, Benetton ir kitų prancūzų firmų per seilus prisigaudau. Carters tik truputis liko. Žodžiu sportinio stiliaus daugiau USA randu, daugiau link klasikinio - pas europiečius.
Batai mano visi be išimties tik europ pirkti, vyro iš Amerikės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 06 lapkričio 2016 - 18:27
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 11 06, 19:25)
net neatidarius is kart klausiu smile.gif buna kokiu kodu ? kokiu suer akciju ? sale labai rimtu ?

Tik ką buvo -30%
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 06, 20:15)
Aš sau rūbus perku 99% iš USA. Vaikui perku iš USA tik RL arba JCrew. Ir man kainos ten labai patinka.
Dabar atradau labai kokybiškų rūbų parduotuvę DE. Tiksliau labai seniai žinojau. Vokietijoj pirkdavau. Siųsti nedrįsau. Pabandžiau. Viskas pavyko. Laiminga iki ausų biggrin.gif
Vienintelio ko amerikoj nebeperku - batų. Pigiau EU.

Pasidalink parduotuves pavadinimu vokisku kokybisku rubeliu. atsiprasau nemaciau . Jau raset
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 06 lapkričio 2016 - 18:30
Merginos, zinau, kad daugybe kartu buvo rasyta apie GAP grazinima, bet kai nereikejo, tai ir neziurejau, o dabar pirma karta grazinu ir kyla klausimu. Pildant DHL grazinimo etikete, apacoje praso nurodyti i-ja nuoroda ant etiketes ir antraja. Kas tai per nuorodos? Ar cia prekes kodas ar siuntinio nr? Ir kaip perduoti suformuota siuntini DHL? Labai dekoju, kas nepatinges atsakyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 11 06, 19:26)
Va kaip skirtingai. Aš seniau iš USA sau dar pirkdavau, vyrui nemažai, bet daugiau tokie sportiniai, laisvalaikio rūbeliai, dar Jcrew ir yoox. Vaikui iš USA carters, RL, Striukę Jcrew turiu vaikui, bet kiti Jcrew man labai brangūs vaikiški pasirodė.
Šiuo metu supratau, kad USA stilius (išskyrus Jcrew)  man nepatinka, mieliau dėviu italų, prancūzų, kartais vokiečių rūbus. Aišku tuo klausimu labai YOOX padeda ir kiti europiečių puslapiai. O vaikui daugiausia Vertbaudet, Next, Benetton ir kitų prancūzų firmų per seilus prisigaudau. Carters tik truputis liko. Žodžiu sportinio stiliaus daugiau USA randu, daugiau link klasikinio - pas europiečius.

Man tarkim USA RL yra išsigelbėjimas vaikui sportinių rūbų. O ir maikelės Ralfo po 6-7 dolerius nerealių spalvų ir gražumo. Polo marškinėliai ir megztukai per akcijas sugaudau už tikrai pigiai.
Jcrew man netinka. Ten jie labiau twiggy formų moterims biggrin.gif bet megztiniai kai kurie kodėl ne. Kai būna -50% vaikams kartais įdeda marškinių gražių ar maikelių. Jie nenuskalbiami. Labai myliu Ann Taylor. Tinka visi modeliai be išimties. Nerealaus grožio suknyčių vasarą papirkau. Ir dabar šventėms papirkau bliuskelę. Vis randu kokį rūbuką kurį norėčiau spintoj turėt. Esu nemenka motera, man sunku rast europoj normalaus ilgio ir dydžio rūbų kad gultų gražiai.
Vyrui retai ką galiu nupirkt. Jis bais aukštas ir rūbus bei batus perka tik pasimatavęs pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 06 lapkričio 2016 - 18:34
QUOTE(JMD @ 2016 11 06, 18:26)
Tik ką buvo -30%

ne, pasiziurejau , man per brangu smile.gif megztukai 200 euru verysad.gif 30 procentu cia man nepades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga++ @ 2016 11 06, 19:29)
Merginos, zinau, kad daugybe kartu buvo rasyta apie GAP grazinima, bet kai nereikejo, tai ir neziurejau, o dabar pirma karta grazinu ir kyla klausimu. Pildant DHL grazinimo etikete, apacoje praso nurodyti i-ja nuoroda ant etiketes ir antraja. Kas tai per nuorodos? Ar cia prekes kodas ar siuntinio nr? Ir kaip perduoti suformuota siuntini DHL? Labai dekoju, kas nepatinges atsakyti  unsure.gif

Siuntinį reik nešt į mūsų paštą o ne DHL. Tose vietose 2 kartus reikia įrašyti užsakymo numerį.
Papildyta:
Gavau toyso rūbam batam -20% gal kam reik?
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 11 06, 19:26)
Šiuo metu supratau, kad USA stilius (išskyrus Jcrew)  man nepatinka, mieliau dėviu italų, prancūzų, kartais vokiečių rūbus. Aišku tuo klausimu labai YOOX padeda ir kiti europiečių puslapiai. O vaikui daugiausia Vertbaudet, Next, Benetton ir kitų prancūzų firmų per seilus prisigaudau. Carters tik truputis liko. Žodžiu sportinio stiliaus daugiau USA randu, daugiau link klasikinio - pas europiečius.
Batai mano visi be išimties tik europ pirkti, vyro iš Amerikės

Yra ir US klasikinių rūbų, tik iš ten ir perku. Turiu gitaros formos figūrą, nenešioju maišų.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 11 06, 19:33)
ne, pasiziurejau , man per brangu smile.gif megztukai 200 euru verysad.gif 30 procentu cia man nepades smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 11 06, 19:09)
Yra ir US klasikinių rūbų, tik iš ten ir perku. Turiu gitaros formos figūrą, nenešioju maišų.

Kokius perkate? Aš USA vandenyse nenaujokė, bet kažkaip nekabina manęs ten niekas. Išskyrus jau minėtą Jcrew. Europiečių rūbai kažkokie vis tiek su cinkeliu, ir kur reikia išformuota, ir kur nereikia detalių nėra. Aišku aš kalbu apie klasikinius ofisinius kostiumėlius ir sukneles ir marškinukus po kostiumėliu.
Su figūra problemų neturiu, USA mano dydis 0, tinka praktiškai viskas, bet kad sau patinkančio nieko ten nerandu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 06, 20:44)
Siuntinį reik nešt į mūsų paštą o ne DHL. Tose vietose 2 kartus reikia įrašyti užsakymo numerį.
Papildyta:
Gavau toyso rūbam batam -20% gal kam reik?

Is mytoys jei taiko chalatam koduka priglausciau koduka
Nupirkciau pusbroliukam dovanu.
Atsakyti