Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 11 06, 20:23)
Kokius perkate? Aš USA vandenyse nenaujokė, bet kažkaip nekabina manęs ten niekas. Išskyrus jau minėtą Jcrew. Europiečių rūbai kažkokie vis tiek su cinkeliu, ir kur reikia išformuota, ir kur nereikia detalių nėra. Aišku aš kalbu apie klasikinius ofisinius kostiumėlius ir sukneles ir marškinukus po kostiumėliu.
Su figūra problemų neturiu, USA mano dydis 0, tinka praktiškai viskas, bet kad sau patinkančio nieko ten nerandu.

Kad ir Calvin Clein arba Ralp Lauren. Tikrai viskas išformuota. Tiesa, švarkų seniai nebenešioju, tik sukneles.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2016 11 06, 20:43)
Is mytoys jei taiko chalatam koduka priglausciau koduka
Nupirkciau pusbroliukam dovanu.

Brūkštelkit savo el.paštą. tuoj išsilyginsiu rūbus ir atsiųsiu laišką
Atsakyti
Pirksiu sivakar,uz poros valandu. Dar galit jungtis,klaipeda arba siunciu pastomatu.

QUOTE(gabrielita21 @ 2016 11 05, 11:43)
pirksiu mytoys klaipedoj, kvieciu prisijungt, siuntimui pasidalint. krepsiukus siusti i alinalfm@gmail.com pirksiu kai tik atsiras kelios norincios.

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 11 06, 19:59)
Kad ir Calvin Clein arba Ralp Lauren. Tikrai viskas išformuota. Tiesa, švarkų seniai nebenešioju, tik sukneles.

Aišku, šie žinomi, turiu po keletą rūbelių, turbūt netinkamas pasirinkimas, nes labai sužavėta nelikau. Polo, kas patiktų labai jau prabangiai kainuoja, iš tos prabangiausios linijos. O šiaip iš USA man keletas patinka (kaip pvz. Trina Trunk, Mackage), bet vėlgi, jie ne lietuviškiems atlyginimams, todėl yoox kažką panašaus randu už priimtinesnes kainas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 06 lapkričio 2016 - 20:08
Kas iesko dovanos berniukams, uzmaciau pas mus parduotuvej, manau aktyviema berniukams patiks.
http://www.toycity.l...klas/brand_spyx

Ieskau magnetines piesimo lentos dukrytei...ir pasimeciau..yra ir uz 5 eurus ir uz 20 euru. Isomu kaip kokybe. Gal kas pirko ir gali parekomenduot ka nors?
Aciu.

Atsakyti
Aš per atostogas Maljorkoje apsipirkau gyvoje KIABI parduotuvėje, kainos buvo juokingos, rūbeliai labai faini ir kokybiški, skalbiu, džiovinu džiovyklėje ir jie kaip nauji vis dar bigsmile.gif
http://www.kiabishop.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 06 lapkričio 2016 - 20:32
Ar siuncia Allegro.pl i Lietuva?
Atsakyti
QUOTE(Kikaxx @ 2016 11 06, 21:48)
Ar siuncia Allegro.pl i Lietuva?

Reikia ziureti atskirai pardavejus ar jie siuncia i uzsieni.
Atsakyti
ačiū visoms pasisakiusioms dėl usa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 06, 19:44)
Siuntinį reik nešt į mūsų paštą o ne DHL. Tose vietose 2 kartus reikia įrašyti užsakymo numerį.
Papildyta:

Aciu! ax.gif
Atsakyti
Gal kad esat kur užmatę OTRE batų? Radau vienus batus Danijoje, bet su 30% nuolaida 279 unsure.gif kažkaip už Danijos asortimentą ranka nekyla tiek mokėt. Bet geriau tokių batų niekur nerandu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos!
Kas esat pirke is windeln.de, ar galima rasti kokiu nuolaidu kodu? Buvau girdejus kad pirma karta perkant 10€ nuolaida, bet as jau paskutiniam zingsnyje ir nematau nuolaidos.
Atsakyti